U svakodnevnom poslovanju javlja se potreba za praktičnim vratima, koja pružaju visok stepen bezbednosti, lakoću prilikom upravljanja ali i uštedu u prostoru. Industrijska rolo vrata nude upravo to.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za izradu i ugradnju INDUSTRIJSKIH ROLO VRATA

Beograd

Ernesto garažna vrata
Ernesto garažna vrata
/
Zemun
Beograd Pozovi

Ernesto garažna vrata nalaze se u Batajnici. Firma se bavi ugradnjom, servisom i popravkom svih vrsta garažnih vrata, barijernih rampi i motora za vrata i kapije....
Pročitaj više

5.0 | 3 ocena
29. Mart garažna vrata
29. Mart garažna vrata
Borivoja Tašića 4
Barajevo
Beograd Pozovi

29. mart – garažna vrata je porodična firma koja se bavi proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem svih vrsta rolo vrata, rolo mreža i plastifikacijom metala. Obezbedite sebi sigurna i kvalitetna garažna vrata ili zaštitu za izlog po povoljnim ...
Pročitaj više

4.4 | 5 ocena
Pre 18 h poslednji put pozvana firma
Garažna vrata Max Doors
Garažna vrata Max Doors
Petra Konjovića 12v
Rakovica
Beograd Pozovi

Porodična firma Max Doors bavi se izradom i montažom segmentnih garažnih vrata, rolo aluminijumskih vrata i rolo zaštite za lokale i poslovne objekte...
Pročitaj više

5.0 | 2 ocena
Doktor Door garažna vrata
Doktor Door garažna vrata
Vuka Karadžića 30, Leštane
Grocka
Beograd Pozovi

Budite korak ispred drugih, izaberite najkvalitetnija garažna ili industrijska vrata Doktor Door. Pored vrata koja su naša specijalnost, u ponudi se nalaze motori za garažna vrata i kapije vodećih svetskih proizvođača, utovarne i zaustavne ...
Pročitaj više

4.8 | 5 ocena
Garažna vrata Rolo Sigurnost
Garažna vrata Rolo Sigurnost
Gajićev Sokak 16a
Čukarica
Beograd Pozovi

Garažna vrata Rolo Sigurnost pružaju maksimalnu zaštitu Vaše imovine. U našoj ponudi nalaze se različiti tipovi vrata izrađeni po meri: čelična i aluminijumska rolo vrata, rolo rešetke i rolo mreže. Za sva vrata je obezbeđena garancija i be...
Pročitaj više

5.0 | 5 ocena
Pre 1 d poslednji put pozvana firma
Stillmont
Stillmont
Emila Zatopeka 16, Altina
Zemun
Beograd Pozovi

Bilo da su Vam potrebna kvalitetna garažna ili industrijska vrata, PVC i ALU stolarija, ograde i gelenderi, firma Stillmont je prava adresa za Vas. Sve naše proizvode karakteriše sigurnost, estetika i maksimalan komfor prilikom korišćenja, ...
Pročitaj više

5.0 | 3 ocena
ALECO COMPANY
ALECO COMPANY
Juzni Bulevar 144, Beograd
Vračar
Beograd Pozovi

...
Pročitaj više

5.0 | 3 ocena

Šabac

FINESTRAL - garažna i rolo vrata
FINESTRAL - garažna i rolo vrata
Vlade Jovanović 17
Šabac Pozovi

Finestral garažna vrata karakteriše vrhuski kvalitet izrade, sigurnost, kao i minimalni zahtevi za održavanje što ih čini idealnim za svaku garažu. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor modela: segmentna, rolo i kipujuća garažna vrata....
Pročitaj više

4.7 | 3 ocena

Novi Sad

Garažna vrata NS
Garažna vrata NS
Račkog 54, Petrovaradin
Novi Sad Pozovi

Segmentna garažna vrata NS kontrolišu se uz pomoć daljinskog upravljača, tiha su, bezbedna, otporna na vremenske uslove i dostupna u veličinama i merama po želji....
Pročitaj više

4.4 | 9 ocena

U svakodnevnom poslovanju javlja se potreba za praktičnim vratima, koja pružaju visok stepen bezbednosti, lakoću prilikom upravljanja ali i uštedu u prostoru. Industrijska rolo vrata nude upravo to.

U tom smislu, vaš izbor mogu postati industrijska rolo vrata, a u daljem tekstu ćemo objasniti osnovne karakteristike i prednosti ovakvih vrata.

Industrijska rolo vrata od aluminijuma

Prva i osnovna prednost rolo vrata je u tome što zauzimaju veoma malo prostora. Sam njihov naziv, govori o tome da se ona namotavaju, i to iza grede i iznad otvora. Na ovaj način se ne gubi korisna površina hale, magacina ili nekog drugog objekta.

Spomenimo rolo vrata koja su izrađena od aluminijuma. Ona su termoizolovana, i sačinjena od lamela koje su širine 55 ili 77 milimetara, pri čemu je debljina profilisanog aluminijuma jedan milimetar, a debljina lamele 23 mm.

Kvalitetnu termoizolaciju osigurava sendvič ispuna od poliuretana. Aluminijumske vodilice poseduju ugrađene gume za dihtovanje, dok zadnja lamela sa svoje donje strane ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata. Na ovaj način se sprečava prodor vazduha i prašine.

Aluminijumska rolo vrata ćemo najčešće pronaći u beloj ili sivoj boji, koje se smatraju standardnim. Međutim, ukoliko su vaše želje drugačije, vrata se mogu prefarbati u boju prema vašem izboru.

Rolo vrata će biti izuzetno dugotrajna zahvaljujući visokoj tehnološkoj izradi, tako da su postojana pri svim vremenskim uslovima: na suncu, kiši ili snegu neće pucati. Njihov kvalitet se potvrđuje garancijom koju dobijate nakon kupovine i ugradnje.

Kako se pokreću industrijska rolo vrata?

Već smo naveli u tekstu iznad da se rolo vratima veoma lako rukuje. Naime, to se postiže uz pomoć elektromotora koji poseduje sve potrebne ateste. Potpuni komfor omogućiće vrhunska elektronika, koja garantuje i sigurnost tokom upotrebe.

Sam motor industrijskih rolo vrata radi bešumno i veoma je malih dimenzija. Vrata će se zaključati automatski, a vi imate na raspolaganju više mogućnosti otvaranja i zatvaranja. Rolo vrata možete da otvarate uz pomoć daljinskog upravljanja ali i preko taster prekidača.

Ne bi trebalo da vas brine ni ako nestane struje, jer se u tom slučaju vrata sama deblokiraju i uz pomoć kurble otvaraju se ručno.

Rolo vrata od čelika

Ovakva rolo vrata su izrađena od čeličnih profil lamela sa poliuretanom. Njihova prednost je u tome što se otvaraju vertikalno, pa na taj način štede prostor. Pri tome, nije važno kakvog je oblika otvor gde će vrata biti ugrađena, jer su ona izuzetno prilagodljiva za montažu.

Ukoliko imate potrebu za industrijskim rolo vratima, najbolje je da se obratite odabranoj firmi čiji će stručnjaci svojim iskustvom, znanjem i savetima pomoći da se dođe do najoptimalnijeg rešenja koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Pri tome, uvek možete da računate na najbolji mogući odnos između uloženog novca i dobijenog kvaliteta industrijskih rolo vrata.

Industrijska rolo vrata cena:

Koliko ćete izdvojiti za svoja nova industrijska rolo vrata zavisi pre svega od njihovih karakteristika i funkcija koje poseduju. Ipak, u proseku je potrebno platiti od 60-70 evra po kvadratnom metru.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontkaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.  

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milica Markovic
  26.07.2018 12:39

  Firma rolo sigurnost ima provereno najbolja industrijska rolo vrata u beografu. Nedavno smo saradjivali sa njima i dali su nam najbolju ponudu sto se tice odnosa kvalitet cena.

  Jana Stankovic
  09.08.2017 09:46

  Najbolja industrijska vrata koja kod nas postoje su ona koja su najjeftinija. Jednostavno, ne smatram da su ona ipak nesto sto bi mnogo skupo trebalo da se plati. To je ipak po meni nesto sto je potpuno normalno.

  Marko Petrovic
  26.04.2017 03:18

  Sto se mene licno tice, ovo su i vise nego odlicna vrata. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Biljana Brankovic
  13.04.2017 10:24

  Po pravilu sto se ovih vrata tice, sigurno je kvalitet nesto sto je manje vise svima potrebno. Druge stvari nisu bas toliko vazne.

  Dusan Markovic
  29.03.2017 11:52

  Za industriju ovo po meni nisu bas idealna vrata, odnosno nisu bas toliko prakticna.