U savremenom poslovanju, često se javlja potreba za necim kao sto su industrijska vrata. Za sve zahteve klijenata, postoji adekvatna ponuda industrijskih i garažnih vrata, a mi ćemo u daljem tekstu navesti neke od karakteristika, kao i vrste ovakvih vrata.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za izradu i ugradnju INDUSTRIJSKIH VRATA

Beograd

Ernesto garažna vrata

Zemun Pozovi

Ernesto garažna vrata nalaze se u Batajnici. Firma se bavi ugradnjom, servisom i popravkom svih vrsta garažnih vrata, barijernih rampi i motora za vrata i kapije....
Pročitaj više

Pre 43 min poslednji put pozvana firma
29. Mart garažna vrata
Borivoja Tašića 4
Barajevo Pozovi

29. mart – garažna vrata je porodična firma koja se bavi proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem svih vrsta rolo vrata, rolo mreža i plastifikacijom metala. Obezbedite sebi sigurna i kvalitetna garažna vrata ili zaštitu za izlog po povoljnim ...
Pročitaj više

Doktor Door garažna vrata
Vuka Karadžića 30, Leštane
Grocka Pozovi

Budite korak ispred drugih, izaberite najkvalitetnija garažna ili industrijska vrata Doktor Door. Pored vrata koja su naša specijalnost, u ponudi se nalaze motori za garažna vrata i kapije vodećih svetskih proizvođača, utovarne i zaustavne ra...
Pročitaj više

Garažna vrata Rolo Sigurnost
Gajićev Sokak 16a
Čukarica

Garažna vrata Rolo Sigurnost pružaju maksimalnu zaštitu Vaše imovine. U našoj ponudi nalaze se različiti tipovi vrata izrađeni po meri: čelična i aluminijumska rolo vrata, rolo rešetke i rolo mreže. Za sva vrata je obezbeđena garancija i besp...

Garažna vrata Nice Doors
Drage Mihajlovića 70, Batajnica
Zemun

Obezbedite Vašu garažu ili dom na najbolji mogući način, izaberite segmentna vrata Nice Doors. Pored garažnih i industrijskih vrata izrađenih od termoizolacionih panela debljine 42mm, u ponudi se nalaze motori za kapije, rampe i kompletna aut...

Stillmont
Emila Zatopeka 16, Altina
Zemun

Bilo da su Vam potrebna kvalitetna garažna ili industrijska vrata, PVC i ALU stolarija, ograde i gelenderi, firma Stillmont je prava adresa za Vas. Sve naše proizvode karakteriše sigurnost, estetika i maksimalan komfor prilikom korišćenja, uz...

ALECO COMPANY
Južni Bulevar 144
Vračar

...

Šabac

FINESTRAL - garažna i rolo vrata
Vlade Jovanović 17

Finestral garažna vrata karakteriše vrhuski kvalitet izrade, sigurnost, kao i minimalni zahtevi za održavanje što ih čini idealnim za svaku garažu. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor modela: segmentna, rolo i kipujuća garažna vrata....

Novi Sad

Garažna vrata NS
Račkog 54, Petrovaradin Pozovi

Segmentna garažna vrata NS kontrolišu se uz pomoć daljinskog upravljača, tiha su, bezbedna, otporna na vremenske uslove i dostupna u veličinama i merama po želji....
Pročitaj više

U savremenom poslovanju, često se javlja potreba za necim kao sto su industrijska vrata. Za sve zahteve klijenata, postoji adekvatna ponuda industrijskih i garažnih vrata, a mi ćemo u daljem tekstu navesti neke od karakteristika, kao i vrste ovakvih vrata.

Industrijska segmentna vrata

Kada govorimo o vrstama industrijskih vrata, tada ćemo navesti segmentna, rolo, preklopna, kao i brza i hidraulična vrata za industriju i garaže.

Vrata se izrađuju od čeličnih panela koji su debljine 42 milimetara, i punjeni su poliuretanom. Postoji mnogo načina na koji se obrađuju površine, a takođe industrijska segmentna vrata nam dolaze u različitim bojama.

Postoji i mogućnost ostakljenja, što bi sve značilo da se industrijska vrata mogu individualno oblikovati i to tako da se adekvatno uklope u arhitekturu zgrade.

Kada je reč o segmentnim vratima, njihova osnovna osobina je da štede prostor i veoma su jednostavna za ugradnju. Pri tome garantuju visoki stepen bezbednosti i lakoću korišćenja.

Segmentna vrata imaju poseban način otvaranja i to je vertikalno na gore, a onda iznad plafona, što sve čuva prostor kojim raspolažete. Primera radi, ako se prilikom zatvaranja naiđe na neku prepreku, segmentna vrata se istog trenutka zaustavaljaju i kreću ponovo na gore.

Vrata poseduju mehaničke i elektronske bezbednosne uređaje koji onemogućavaju da se vrata nasilno podignu. Poseduju još dobrih osobina kao što je termoizolovanost i zvučna izolovanost.

Takođe, imaju sigurnosnu kočnicu, koja postoji zbog pucanja opruge, kao i gumu sa kontaktom za eventualne prepreke.

Za njihovu izradu postoji dosta mogućnosti, što u značajnoj meri pomaže graditeljima hala.

Industrijska vrata iskustva

Pored segmentnih industrijskih vrata, spomenućemo i takozvana brza vrata, koja se ugrađuju zbog optimizacije protoka saobraćaja, radi uštede energije, kao i zbog poboljšanja klime u prostoriji.

Postoje i transparentna vrata sa fleksibilnom zavesom, i ona imaju mogućnost da se otvaraju horizontalno i vertikalno.

Rolo vrata su veoma ekonomična, i imaju jednostavnu konstrukciju sa malo komponenata. Zauzimaju veoma malo prostora, tako da nema gubitka površine hale. Pri tome, ručno otvaranje i zatvaranje je izuzetno lako, zahvaljujući tehnici zateznih opruga.

Industrijska preklopno-klizna vrata izrađuju se od lima i pocinkovanih čeličnih profila. Ovakva vrata se izrađuju prema meri vašeg otvora, a posebno su prikladna za magacine, kao i razne otvore velikih dimenzija na industrijskim halama.

Poseduju motorno, odnosno električno i ručno upravljanje. Vrlo su modernog dizajna, tako da će se lako uklopiti u vaš objekat.

Pomenimo na kraju i hidraulična vrata za hangare. Ona su sačinjena od termoizolovanog panela, mehanizma koji omogućava funkcionisanje vrata, i metalne konstrukcije sa cevima.

Ukoliko imate potrebu za ugradnjom industrijskih vrata, najbolje je da se posavetujete sa tehnolozima odabrane firme, koji će vam preporučiti najbolja rešenja u skladu sa vašim potrebama.

Industrijska vrata cena:

Cena industrijskih vrata zavisi od njihovih karakteristika i funkcija koje poseduju, ali se može reći da je orijentaciona cena u proseku od 60-70 evra po kvadratnom metru.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontkatirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst