Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Industrijska vrata
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Industrijska vrata

U savremenom poslovanju, često se javlja potreba za industrijskim vratima. Za sve zahteve klijenata, postoji adekvatna ponuda industrijskih i garažnih vrata, a mi ćemo u daljem tekstu navesti neke od karakteristika, kao i vrste ovakvih vrata.

industrijska vrata

 

Industrijska segmentna vrata

Kada govorimo o vrstama industrijskih vrata, tada ćemo navesti segmentna, rolo, preklopna, kao i brza i hidraulična vrata za industriju i garaže.

Vrata se izrađuju od čeličnih panela koji su debljine 42 milimetara, i punjeni su poliuretanom. Postoji mnogo načina na koji se obrađuju površine, a takođe industrijska segmentna vrata nam dolaze u različitim bojama.

Postoji i mogućnost ostakljenja, što bi sve značilo da se industrijska vrata mogu individualno oblikovati i to tako da se adekvatno uklope u arhitekturu zgrade.

Kada je reč o segmentnim vratima, njihova osnovna osobina je da štede prostor i veoma su jednostavna za ugradnju. Pri tome garantuju visoki stepen bezbednosti i lakoću korišćenja.

Segmentna vrata imaju poseban način otvaranja i to je vertikalno na gore, a onda iznad plafona, što sve čuva prostor kojim raspolažete. Primera radi, ako se prilikom zatvaranja naiđe na neku prepreku, segmentna vrata se istog trenutka zaustavaljaju i kreću ponovo na gore.

Vrata poseduju mehaničke i elektronske bezbednosne uređaje koji onemogućavaju da se vrata nasilno podignu. Poseduju još dobrih osobina kao što je termoizolovanost i zvučna izolovanost.

Takođe, imaju sigurnosnu kočnicu, koja postoji zbog pucanja opruge, kao i gumu sa kontaktom za eventualne prepreke.

Za njihovu izradu postoji dosta mogućnosti, što u značajnoj meri pomaže graditeljima hala.

Industrijska vrata iskustva

Pored segmentnih industrijskih vrata, spomenućemo i takozvana brza vrata, koja se ugrađuju zbog optimizacije protoka saobraćaja, radi uštede energije, kao i zbog poboljšanja klime u prostoriji.

Postoje i transparentna vrata sa fleksibilnom zavesom, i ona imaju mogućnost da se otvaraju horizontalno i vertikalno.

Rolo vrata su veoma ekonomična, i imaju jednostavnu konstrukciju sa malo komponenata. Zauzimaju veoma malo prostora, tako da nema gubitka površine hale. Pri tome, ručno otvaranje i zatvaranje je izuzetno lako, zahvaljujući tehnici zateznih opruga.

industrijska vrata cena

 

Industrijska preklopno-klizna vrata izrađuju se od lima i pocinkovanih čeličnih profila. Ovakva vrata se izrađuju prema meri vašeg otvora, a posebno su prikladna za magacine, kao i razne otvore velikih dimenzija na industrijskim halama.

Poseduju motorno, odnosno električno i ručno upravljanje. Vrlo su modernog dizajna, tako da će se lako uklopiti u vaš objekat.

Pomenimo na kraju i hidraulična vrata za hangare. Ona su sačinjena od termoizolovanog panela, mehanizma koji omogućava funkcionisanje vrata, i metalne konstrukcije sa cevima.

Ukoliko imate potrebu za ugradnjom industrijskih vrata, najbolje je da se posavetujete sa tehnolozima odabrane firme, koji će vam preporučiti najbolja rešenja u skladu sa vašim potrebama.

Industrijska vrata cena:

Cena industrijskih vrata zavisi od njihovih karakteristika i funkcija koje poseduju, ali se može reći da je orijentaciona cena u proseku od 60-70 evra po kvadratnom metru.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontkatirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Industrijska vrata 6
Nedostupno

Industrijska vrata 6

Industrijska vrata 5
Nedostupno

Industrijska vrata 5

Industrijska vrata 4
Nedostupno

Industrijska vrata 4

Industrijska vrata 3
Nedostupno

Industrijska vrata 3

Industrijska vrata 2
Nedostupno

Industrijska vrata 2

Industrijska vrata 1
Nedostupno

Industrijska vrata 1

Pogledajte sve proizvode

Iskustva i preporuke posetilaca

09.08.2017
Ivan Stojanovic

Najvaznije od svega je da se industrijska vrata dobro plate. Cene su naravno samim tim u drugom planu. Pre svega bi trebalo da bude najvaznije da ona po kvalitetu odgovaraju onome sta vam je potrebno a na tome zaista nemate sta previse da ustedite.

26.04.2017
Marko Petrovic

Ukoliko nesto moze i treba da se plati u danasnje vreme onda su to industrijska vrata.

13.04.2017
Biljana Brankovic

Ova vrata moraju da se dobro plate, kako pre tako i posle kupovine u smislu postupanja.

29.03.2017
Dusan Markovic

Sto se ovih vrata tice, najvaznije je samo da od pocetka odrzavanje bude dobro.