Kada se radi servis garažnih vrata?

Vrata mogu da budu različitog tipa, pa u tom smislu razlikujemo:

  • segmentna vrata
  • rolo vrata
  • industrijska vrata
  • brza vrata
  • automatska vrata...

servis garaznih vrata

 

Popravka garažnih vrata

Firme koje se bave proizvodnjom i prodajom garažnih vrata, obično u sklopu svojih usluga nude i servisiranje. Mogu se pohvaliti višegodišnjim iskustvom u ovom radu, kao i sjajnim poznavanjem karakteristika proizvoda, što sve osigurava i garantuje popravku garažnih vrata na najbolji mogući način.

Servisiranje garažnih vrata

Garažna vrata su odavno postala potreba savremenog čoveka, tako da automobil direktno uvozimo u garažu koju otvaramo uz pomoć daljinskog upravljača. Ne postoje više situacije kada moramo da izlazimo iz vozila, dok pada jaka kiša i da otvaramo garažna vrata. Zbog svega toga, veoma je važno da ona uvek rade i da budu u potpunosti funkcionalna.

Da bi se to postiglo, neophodno je redovno servisiranje, tj. popravke nekih delova u ranim fazama, koje su na taj način, mnogo jeftinije, nego kada sve to odložite, pa dođete do situacije kada mora da se zameni neki deo.

garazna vrata popravka

 

Garažna vrata popravka

Garažna vrata moraju da budu tiha i maksimalno efikasna tokom upotrebe. Iako na svetskom tržištu postoje odavno, kod nas se još uvek smatraju inovacijom. Kao što smo naveli, postoji više tipova garažnih vrata, na primer, segmentna garažna vrata koja su sastavljena iz više delova, ili rolo vrata, koja štede prostor, jer se namotavaju pri plafonu garaže.

Kod odabira garažnih vrata, trebalo bi da obratite pažnju na nekoliko stvari, a to su mesto na kome se nalazi vaša garaža, koji nivo buke želite da imate, koju trajnost očekujete i novčani iznos koji planirate da potrošite.

Garažna vrata servis

U servisima garažnih vrata možete da prijavite bilo kakve nepravilnosti kod rada, ili kvarove opreme. Ono što je najvažnije, to je da se sve poteškoće i problemi saniraju u najkraćem mogućem roku od trenutka kada ste prijavili kvar.

Baš zbog toga što se garažna vrata često otvaraju, potrebno im je redovno servisiranje. Ona trpe veliko mehaničko opterećenje materijala. Primera radi, postoje pokretni delovi svakih garažnih vrata, i oni se usled vibracija i udarca, počinju da troše i otpuštaju.

Korisno je da znate, da je neophodno da redovno održavate garažna vrata, zbog toga što statistika kaže da se čak 80% kvarova dešava upravo zbog toga što se ne servisiraju na vreme. Preventivni pregledi i služe tome da se uoče i otklone sitni nedostaci. Vodite računa, da ako sve ovo zanemarite, tada kvar može da se dogodi u trenutku kada je najmanje poželjan i da zahteva hitnu intervenciju, koja obično košta više novaca ali i živaca.

Servis garažnih vrata – cena:

Koliko ćete platiti za servisiranje garažnih vrata, zavisi od njihovog tipa, i od još nekih faktora. Zbog toga je najbolje da nazovete odabrani servis, i da ih pozovete da dođu na adresu, pa ćete na taj način saznati preciznu cenu za ovu uslugu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis garažnih vrata
Pitaj firme