Svi znamo cemu sluze motori za garažna vrata. Garaža je kuća za vaš automobil. Pošto svog četvorotočkaša toliko volite, trebalo bi da mu dom opremite na najbolji mogući način. Jer, vi time zapravo olakšavate život pre svega sebi. Kako to mislimo? Ne samo što će vaša kuća i okolina izgledati mnogo luksuznije i lepše ukoliko posedujete lepu garažu i vrata za istu, već vi više nećete morati po kiši, snegu, jakom vetru i drugim neprijatnim vremenskim uslovima, da izlazite iz automobila samo zbog toga da biste otvorili vrata garaže.

Zašto kupiti motore za garažna vrata?

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za kupovinu i ugradnju MOTORA ZA GARAZNA VRATA

Beograd

Housematik d.o.o.
Housematik d.o.o.
Stevana Stevanovića 4
Čukarica Pozovi

Housematik se bavi prodajom, ugradnjom i servisom segmentnih garažnih i industrijskih vrata, protivpožarnih vrata i zavesa, pretovarne tehnike i opreme, brzih, automatskih i rolao vrata i rešetki....
Pročitaj više

Aena S - garažna vrata
Aena S - garažna vrata
Braće Novaković 27
Surčin Pozovi

Neka Vaš stambeni ili poslovni prostor krase najbolja kućna i garažna vrata, izaberite firmu Aena S koja je jedna od vodećih u ovoj oblasti na domaćem tržištu. Naša ponuda obuhvata proizvodni program renomiranih svetskih proizvođača HORMANN i...
Pročitaj više

Automatski Sistem
Automatski Sistem
Vodovodska 84
Čukarica Pozovi

Ukoliko želite da automatizujete Vaš dom ili poslovni objekat modernim i kvalitetnim sistemima, firma “Automatski Sistem” je pravi izbor za Vas. Pored izrade i prodaje sistema i opreme za automatizaciju, nudimo i usluge profesionalne ugradnje...
Pročitaj više

Garažna vrata Rolo Sigurnost
Garažna vrata Rolo Sigurnost
Gajićev Sokak 16a
Čukarica Pozovi

Garažna vrata Rolo Sigurnost pružaju maksimalnu zaštitu Vaše imovine. U našoj ponudi nalaze se različiti tipovi vrata izrađeni po meri: čelična i aluminijumska rolo vrata, rolo rešetke i rolo mreže. Za sva vrata je obezbeđena garancija i be...
Pročitaj više

Doktor Door garažna vrata
Doktor Door garažna vrata
Vuka Karadžića 30, Leštane
Grocka

Budite korak ispred drugih, izaberite najkvalitetnija garažna ili industrijska vrata Doktor Door. Pored vrata koja su naša specijalnost, u ponudi se nalaze motori za garažna vrata i kapije vodećih svetskih proizvođača, utovarne i zaustavne ...

Garažna vrata Max Doors
Garažna vrata Max Doors
Petra Konjovića 12v
Rakovica

Porodična firma Max Doors bavi se izradom i montažom segmentnih garažnih vrata, rolo aluminijumskih vrata i rolo zaštite za lokale i poslovne objekte...

29. Mart garažna vrata
29. Mart garažna vrata
Borivoja Tašića 4
Barajevo

29. mart – garažna vrata je porodična firma koja se bavi proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem svih vrsta rolo vrata, rolo mreža i plastifikacijom metala. Obezbedite sebi sigurna i kvalitetna garažna vrata ili zaštitu za izlog po povoljnim ...

Ernesto garažna vrata
Ernesto garažna vrata

Zemun

Ernesto garažna vrata nalaze se u Batajnici. Firma se bavi ugradnjom, servisom i popravkom svih vrsta garažnih vrata, barijernih rampi i motora za vrata i kapije....

Novi Sad

Garažna vrata NS
Garažna vrata NS
Račkog 54, Petrovaradin

Segmentna garažna vrata NS kontrolišu se uz pomoć daljinskog upravljača, tiha su, bezbedna, otporna na vremenske uslove i dostupna u veličinama i merama po želji....

Svi znamo cemu sluze motori za garažna vrata. Garaža je kuća za vaš automobil. Pošto svog četvorotočkaša toliko volite, trebalo bi da mu dom opremite na najbolji mogući način. Jer, vi time zapravo olakšavate život pre svega sebi. Kako to mislimo? Ne samo što će vaša kuća i okolina izgledati mnogo luksuznije i lepše ukoliko posedujete lepu garažu i vrata za istu, već vi više nećete morati po kiši, snegu, jakom vetru i drugim neprijatnim vremenskim uslovima, da izlazite iz automobila samo zbog toga da biste otvorili vrata garaže.

Zašto kupiti motore za garažna vrata?

Možda je mnogo lakše da nas pitate „zašto ne kupiti motore za garažna vrata?“, jer je na to pitanje odgovor samo jedan, a on glasi – ne postoji razlog da ne pribavite sebi taj mali „luksuz“. A razlozi ZA kupovinu motora za garažna vrata su jednostavno – svi. Bezbednija garaža, lakši ulazak i izlazak i jednostavno, lagodniji svakodnevni život u celosti.Sa motorima koji će biti ugrađeni, uvek imate slobodan prolaz, u ma koje doba dana ili noći. Naravno, ovakva garažna vrata rade uz pomoć daljinskog upravljača, pa pri ulasku u dvorište ili prostor oko kuće u kome se nalazi garaža, vi nećete morati da izlazite iz automobila, već ćete samo pritisnuti dugme i voila – garažna vrata su se otvorila!Komforno i bezbedno rukovanje, obezbeđeno je i bez priključka na struju, i to su inovativne tehnike motora.

Prednosti motora za garažna vrata

Kao što smo već napomenuli, uz pomoć ovakvih garažnih vrata, vaša garaža, i automobil u njoj, najpre će biti sigurni, a vi ćete mirno spavati. Ako ljudi sa lošim namerama, provalnici, budu nešto i pokušali, neće ništa učiniti, iz razloga, ako su vrata zatvorena, u tom slučaju se zaštita od podizanja automatski utvrđuje u graničnik vođice. Tako da su vrata odmah čvrsto zaključana i time zaštićena od podizanja. Ovo je čisto mehanički način zaključavanja i radi i kada nema struje.Za garažna vrata koja imaju ugrađene motore može se reći da su sasvim pouzdana. Poseduju pouzdanu automatiku isključivanja koja vrata bezbedno zaustavlja kada naiđu na neočekivane prepreke. Ukoliko želite još veću sigurnost, mogu se ugraditi fotoćelije koje funkcionišu bez dodira.Način na koji se vrata otvaraju i zatvaraju je bez trzaja i tih. Mek je zalet i meko je zaustavljanje. Ove faze za pokretanje i zaustavljanje se mogu individualno podesiti prema vašim potrebama. Na taj način će vrata biti dodatno zaštićena i dugotrajnija.

Motori za garažna vrata – iskustva

Ovakva vrata se otvaraju extra brzo! Otvaranje može biti i do 50% brže, što bi sve dalje značilo više sigurnosti i manje nerviranja kada vozite prema garaži. Pored svih prednosti koje smo nabrojali, i kao što smo obećali i tvrdili, ne postoji nijedan razlog da sebi ne priuštite nešto što i vaš četvorotočkaš a i vaša porodica odavno zaslužuju – garažna vrata sa motorom, čime je kultura življenja podignuta na viši nivo i olakšan i pojednostavljen je svakodnevni život i obaveze.

Motori za garažna vrata – cena:

Cene se kreću već od 150 evra do 200 evra, u zavisnosti od modela motora za garažna vrata.*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Nenad Pavlovic
  26.07.2018 12:35

  Najcesce kvalitetni motori za garazna vrata mogu da se kupe u onim firmama u kojima kupite i vrata koja se pokrecu na taj pogon. u svakom slucaju je bolje da se u samom pocetku, kupi kvalitetan motor a ne neki kineski koji ce se posle, svaki cas kvariti.

  Petar Jankulovski
  10.05.2017 12:35

  Problem je pre svega u tome sto su ovi motori poprilicno skupi i sto moraju da dosta kostaju kako god da okrenete.

  Ivana Petrovic
  29.03.2017 08:32

  Sto se ovih motora tice, kvalitet je i vise nego vazan.

  Stojance Ristovski
  14.03.2017 10:16

  Sto se tice ovih motrora, kvalitet uvek pre ili kasnije treba da dodje do izrazaja.

  Marina Zivkovic
  14.03.2017 08:05

  Kada bih kupovala ove motere zaista ne bih nesto previse gledala na cenu.

  Milen Jovanovic
  23.02.2017 08:11

  Sto se mene licno tice, naravno da ovi motori moraju da budu bas onako kvlaitetni. Sve drugo je mnogo losije resenje sto se mene tice.

  Jovana Milinkovic
  22.02.2017 12:36

  Licno smatram da su garazna vrata u svakom slucaju nesto sto je posebno i zanimljivo.

  Lea Stankovic
  07.02.2017 07:39

  Koliko mi se samo cini, naravno da su ovo i vise nego dobri motori. Ukoliko se vec za njih odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.

  Filip Milutinovic
  06.02.2017 11:51

  Mogu samo da kazem da je veoma bitno da se po ovom pitanju odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

  Simona Vucinic
  26.01.2017 08:19

  Koliko mi se samo cini, ovo su posebni motori ali je osnovni problem u tome sto oni ni malo puno ne kostaju.

  Mihajlo Nastasovic
  25.01.2017 09:41

  Samo je vazno da ovi motori budu otporni na razlicite meteoroloske uslove.

  Marta Dencevic
  09.01.2017 09:52

  Kada pricamo o ovim garaznim vratima, samo treba da znate da je veoma bitno da se orpedelite za kvalitet. U suprotom necete morati da se pokajete.

  Todor Markovic
  09.01.2017 01:02

  Moje licno misljenje je da po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i da vise nista oko toga ne brinete.

  Janko Zivanovic
  20.12.2016 07:22

  Ako mene pitate, bolje je da kupite odmah kvalitetan motor i da u startu date malo vise para nego da se zezate na neki drugi nacin.

  Ljubinka Sreckovic
  19.12.2016 11:48

  Po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista po tom pitanju dalje nemate da brinete.

  Petar Jankovic
  01.12.2016 01:05

  Sva sreca pa u danasnje vreme mogu da se pronadju veoma kvalitetni motori za grazna vrata, koji su pri tome veoma otporni na razlicite vremenske uslove.

  Nikolina Pantelic
  16.11.2016 12:44

  To su motori koje po veoma povoljnim cenama mozete da kupite u Panelmont.

  Jana Stankovic
  16.11.2016 12:14

  Firma Automatski sistemi je jedan od nasih vodecih firmi po pitanju motora za garazna vrata i kvaliteta njihove izrade.

  Biljana Brankovic
  26.10.2016 01:10

  Ivane, dobroj e da je bar neko dao neku pozitivnu preporuku za Gates posto je po mom misljenju to zaista jedna vrhunska i profesionalna firma u koju mozete da imate puno poverenje.

  Ivan Stojanovic
  30.08.2016 09:11

  Po pitanju kvalitetnih motora za garzna vrata, mozete slobodno da posetite Gates. To je mesto koje mozte da posetite tokom radnog vremena i sigurno se necete pokajati.

  Marko Petrovic
  29.08.2016 08:36

  Ukoliko ste vec resili da uradite (kupite) ovaj tip garaznih vrata, onda u svakom slucaju treba da gledate da to bude vrata koja poseduju kvalitetan motor koji vam se nece kvariti svaki cas.

  Dusan Markovic
  22.07.2016 10:42

  Ukoliko su vam potrebna kvalitetna garazna vrata, onda je svakako najbolje resenje za vas da posetite Stillmont. cene po kojima mozete kupiti garazna vrata na tom mestu se krecu vec od nekih 300 eura pa na vise.

  Janko Zivanovic
  22.06.2016 02:42

  Obicno kvalitetni motori za garazna vrata mogu da se kupe na onim mestima na kojima kupite i vrata koja se pokrecu na taj pogon. u svakom slucaju je bolje da se u samom pocetku, kupi kvalitetan motor a ne neki kineski koji ce se posle, svaki cas kvariti.