Garaža je kuća za vaš automobil. Pošto svog četvorotočkaša toliko volite, trebalo bi da mu dom opremite na najbolji mogući način. Jer, vi time zapravo olakšavate život pre svega sebi. Kako to mislimo?

 

 

Ne samo što će vaša kuća i okolina izgledati mnogo luksuznije i lepše ukoliko posedujete lepu garažu i vrata za istu, već vi više nećete morati po kiši, snegu, jakom vetru i drugim neprijatnim vremenskim uslovima, da izlazite iz automobila samo zbog toga da biste otvorili vrata garaže.

Zašto kupiti motore za garažna vrata?

Možda je mnogo lakše da nas pitate „zašto ne kupiti motore za garažna vrata?“, jer je na to pitanje odgovor samo jedan, a on glasi – ne postoji razlog da ne pribavite sebi taj mali „luksuz“. 

A razlozi ZA kupovinu motora za garažna vrata su jednostavno – svi. Bezbednija garaža, lakši ulazak i izlazak i jednostavno, lagodniji svakodnevni život u celosti.

Sa motorima koji će biti ugrađeni, uvek imate slobodan prolaz, u ma koje doba dana ili noći. Naravno, ovakva garažna vrata rade uz pomoć  daljinskog upravljača, pa pri ulasku u dvorište ili prostor oko kuće u kome se nalazi garaža, vi nećete morati da izlazite iz automobila, već ćete samo pritisnuti dugme i voila – garažna vrata su se otvorila!

Komforno i bezbedno rukovanje, obezbeđeno je i bez priključka na struju, i to su inovativne tehnike motora. 

Prednosti motora za garažna vrata

Kao što smo već napomenuli, uz pomoć ovakvih garažnih vrata, vaša garaža, i automobil u njoj, najpre će biti sigurni, a vi ćete mirno spavati. Ako ljudi sa lošim namerama, provalnici, budu nešto i pokušali, neće ništa učiniti, iz razloga, ako su vrata zatvorena, u tom slučaju se zaštita od podizanja automatski utvrđuje u graničnik vođice. Tako da su vrata odmah čvrsto zaključana i time zaštićena od podizanja. 

 

 

Ovo je čisto mehanički način zaključavanja i radi i kada nema struje.

Za garažna vrata koja imaju ugrađene motore može se reći da su sasvim pouzdana. Poseduju pouzdanu automatiku isključivanja koja vrata bezbedno zaustavlja kada naiđu na neočekivane prepreke. Ukoliko želite još veću sigurnost, mogu se ugraditi fotoćelije koje funkcionišu bez dodira.

Način na koji se vrata otvaraju i zatvaraju je bez trzaja i tih. Mek je zalet i meko je zaustavljanje. Ove faze za pokretanje i zaustavljanje se mogu individualno podesiti prema vašim potrebama. Na taj  način će vrata biti dodatno zaštićena i dugotrajnija.

Motori za garažna vrata – iskustva

Ovakva vrata se otvaraju extra brzo! Otvaranje može biti i do 50% brže, što bi sve dalje značilo više sigurnosti i manje nerviranja kada vozite prema garaži. 

Pored svih prednosti koje smo nabrojali, i kao što smo obećali i tvrdili, ne postoji nijedan razlog da sebi ne priuštite nešto što i vaš četvorotočkaš a i vaša porodica odavno zaslužuju – garažna vrata sa motorom, čime je kultura življenja podignuta na viši nivo i olakšan i pojednostavljen je svakodnevni život i obaveze.

Motori za garažna vrata – cena:

Cene se kreću već od 150 evra do 200 evra, u zavisnosti od modela motora za garažna vrata.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Motori za garažna vrata
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

26.07.2018
Nenad Pavlovic

Najcesce kvalitetni motori za garazna vrata mogu da se kupe u onim firmama u kojima kupite i vrata koja se pokrecu na taj pogon. u svakom slucaju je bolje da se u samom pocetku, kupi kvalitetan motor a ne neki kineski koji ce se posle, svaki cas kvariti.

10.05.2017
Petar Jankulovski

Problem je pre svega u tome sto su ovi motori poprilicno skupi i sto moraju da dosta kostaju kako god da okrenete.

29.03.2017
Ivana Petrovic

Sto se ovih motora tice, kvalitet je i vise nego vazan.

14.03.2017
Stojance Ristovski

Sto se tice ovih motrora, kvalitet uvek pre ili kasnije treba da dodje do izrazaja.

14.03.2017
Marina Zivkovic

Kada bih kupovala ove motere zaista ne bih nesto previse gledala na cenu.

23.02.2017
Milen Jovanovic

Sto se mene licno tice, naravno da ovi motori moraju da budu bas onako kvlaitetni. Sve drugo je mnogo losije resenje sto se mene tice.

22.02.2017
Jovana Milinkovic

Licno smatram da su garazna vrata u svakom slucaju nesto sto je posebno i zanimljivo.

07.02.2017
Lea Stankovic

Koliko mi se samo cini, naravno da su ovo i vise nego dobri motori. Ukoliko se vec za njih odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.

06.02.2017
Filip Milutinovic

Mogu samo da kazem da je veoma bitno da se po ovom pitanju odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

26.01.2017
Simona Vucinic

Koliko mi se samo cini, ovo su posebni motori ali je osnovni problem u tome sto oni ni malo puno ne kostaju.

25.01.2017
Mihajlo Nastasovic

Samo je vazno da ovi motori budu otporni na razlicite meteoroloske uslove.

09.01.2017
Marta Dencevic

Kada pricamo o ovim garaznim vratima, samo treba da znate da je veoma bitno da se orpedelite za kvalitet. U suprotom necete morati da se pokajete.

09.01.2017
Todor Markovic

Moje licno misljenje je da po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i da vise nista oko toga ne brinete.

20.12.2016
Janko Zivanovic

Ako mene pitate, bolje je da kupite odmah kvalitetan motor i da u startu date malo vise para nego da se zezate na neki drugi nacin.

19.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista po tom pitanju dalje nemate da brinete.

01.12.2016
Petar Jankovic

Sva sreca pa u danasnje vreme mogu da se pronadju veoma kvalitetni motori za grazna vrata, koji su pri tome veoma otporni na razlicite vremenske uslove.

16.11.2016
Nikolina Pantelic

To su motori koje po veoma povoljnim cenama mozete da kupite u Panelmont.

16.11.2016
Jana Stankovic

Firma Automatski sistemi je jedan od nasih vodecih firmi po pitanju motora za garazna vrata i kvaliteta njihove izrade.

26.10.2016
Biljana Brankovic

Ivane, dobroj e da je bar neko dao neku pozitivnu preporuku za Gates posto je po mom misljenju to zaista jedna vrhunska i profesionalna firma u koju mozete da imate puno poverenje.

30.08.2016
Ivan Stojanovic

Po pitanju kvalitetnih motora za garzna vrata, mozete slobodno da posetite Gates. To je mesto koje mozte da posetite tokom radnog vremena i sigurno se necete pokajati.

29.08.2016
Marko Petrovic

Ukoliko ste vec resili da uradite (kupite) ovaj tip garaznih vrata, onda u svakom slucaju treba da gledate da to bude vrata koja poseduju kvalitetan motor koji vam se nece kvariti svaki cas.

22.07.2016
Dusan Markovic

Ukoliko su vam potrebna kvalitetna garazna vrata, onda je svakako najbolje resenje za vas da posetite Stillmont. cene po kojima mozete kupiti garazna vrata na tom mestu se krecu vec od nekih 300 eura pa na vise.

22.06.2016
Janko Zivanovic

Obicno kvalitetni motori za garazna vrata mogu da se kupe na onim mestima na kojima kupite i vrata koja se pokrecu na taj pogon. u svakom slucaju je bolje da se u samom pocetku, kupi kvalitetan motor a ne neki kineski koji ce se posle, svaki cas kvariti.