Ako su garažna rolo vrata relativno nov proizvod na našem tržištu, za kip garažna vrata se slobodno može reći da su večna klasika, koja nikada neće izaći iz mode. 

Drugačiji naziv im je krilno podizna vrata, a odlikuju se svojom razrađenom tehnikom, sigurnim i jednostavnim upravljanjem. Ova klasična garažna vrata mogu se pronaći u različitim bojama, a kvalitet njihove izrade govori u prilog njihove dugovečnosti kao i o zaštiti od korozije. 

Kipujuća garažna vrata – iskustva

Moguće je izabrati više modela kip garažnih vrata, odnosno, odabraćete onaj model koji se najlepše uklapa u celokupan izgled vaše kuće. Spomenuli smo raznolikost boja, a to znači da se mogu naći u 200 različitih nijansi prema RAL paleti. Standardno se naručuju u istoj boji sa spoljašnje i unutrašnje strane.

Kada je reč o otvaranju i zatvaranju kip garažnih vrata, imate više mogućnosti. Uz pomoć daljinskog upravljanja, možete ih otvoriti iz automobila. Rešenja vrhunske tehnologije nude otvaranje uz pomoć prepoznavanja otiska prsta. Ako neko želi vrata bez motora, dobiće sigurnosnu bravu za zaključavanje. Upravljanje je sasvim jednostavno, sigurno i lagodno. 

Kada se ugrađuju kip garažna vrata, taj posao se završi u jednom danu. Ako vaša garaža nema prag na ulazu, otporni, elastični gumeni donji zaptivač trajno će sprečiti ulaz lišća ili snega u vašu garažu.

Kod direktnog pristupa iz garaže u kuću, vrata se mogu zaključati iznutra. Brava se može integrisati u sistem zaključavanja kuće.  

Kip garažna vrata su među najprodavanijim garažnim vratima u Evropi, može se reći da su sinteza modernog dizajna i tradicije, pružaju pouzdanu zaštitu i proverenu sigurnost kao i kvalitet izrade i razrađenu tehniku; lep izgled i dugovečnost, svakako ih preporučuju kao vaša nova garažna vrata.

Cene kip garažnih vrata

Od 250 do 300 evra. Cena varira od željenih dimenzija.

 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kipujuća garazna vrata
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

26.07.2018
Marina Dakic

Firma Aena S ima najbolja kipujuca garazna vrata u Beogradu. Od velikig broja firmi koje smo kontaktirali oni su dali najbolju ponudi kada je odnos cene i kvaliteta u pitanju.

10.05.2017
Milen Jovanovic

U svakom slucaju su ovo naravno i vise nego kvalitetna vrata. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

26.04.2017
Lea Stankovic

u svakom slucaju ova vrata trebaju da se dosta plate. To vam u svakom slucaju ne gine da uradite.

13.04.2017
Filip Milutinovic

Sto se ovih vrata tice, najbolje bi bilo kada bi vas dovoljno dugo posluzila. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

29.03.2017
Simona Vucinic

Ona su po mnogo cemu i vise nego idealno resenje.

14.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Sto se ovih vrata tice, pre ili kasnije slobodno mogu da kazem da ce kvalitet da dodje do izrazaja.

23.02.2017
Marta Dencevic

Pre svega je moje licno misljenje da sva kipujuca garazna vrata ipaju svoju vrednost iako cene nisu bas pristupacne.

07.02.2017
Todor Markovic

Ne mora nuzno da znaci da su kipujuca garazna vrata nuzno i najbolja. To naravno ne mora da bude slucaj.

26.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, najvaznije od svega je da bas garazna vrata budu kipujuca, posto ce to biti bas nesto na sta cete moci da se odlucite.

09.01.2017
Janko Zivanovic

Kipujuca garazna vrtaa su po meni bas onako dobro resenje za neke urbane delove grada. Za druge stvari sigurno nisu.

20.12.2016
Nikolina Pantelic

Ako mene licno pitate, samo treba da znate da su kipujuca garazna vrata ipak standarad u danasnje vreme.

01.12.2016
Petar Jankovic

Ako vec zelite da kupite kipujuca garazna vrata, odmah u samom startu treba da budete spremni da izdvojite oko 1000 eura.

16.11.2016
Jana Stankovic

Kada pricamo o kvlaitetnim kipujucim garaznim vratima, onda je svakako najbolje resenje da posetite Ste - Mark i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.

26.10.2016
Biljana Brankovic

Mnogi kazu kako su opravo ova vrata izasla iz mode ali se ja sa tim u potpnost ne slazem. Smatram da su u svakom slucaju ovo vrata koja ce i dalje i uvek biti u modi.

30.08.2016
Ivan Stojanovic

Nekako mi se cini da su ipak bolje resje erolo vrata nego kipujuca vrata. Mozda su kipujuca vrata estetski bolja kada su u pitanju grazna vrata velikih dimenzija.

25.07.2016
Dusan Markovic

To su ti ona tradicionalna vrata koja se podizu na koso. Sve ono sto su nekada bila garazna vrate. E sad posto ljudi uglavnom uzimaju rol vrata, tesko je naci u danasnje vreme nekog ko bi kupio kipujuca garazna vrata.

27.06.2016
Marko Petrovic

Moze li neko samo da mi objasni sta su to kipujuca garazna vrata. Koja bi bila njihova cena? KOliko se ipslati u njih ulagati i koliko su pozdana? Da li se cesto kvare?