Ako su garažna rolo vrata relativno nov proizvod na našem tržištu, za kipujuća garazna vrata se slobodno može reći da su večna klasika, koja nikada neće izaći iz mode. Drugačiji naziv im je krilno podizna vrata, a odlikuju se svojom razrađenom tehnikom, sigurnim i jednostavnim upravljanjem. Ova klasična garažna vrata mogu se pronaći u različitim bojama, a kvalitet njihove izrade govori u prilog njihove dugovečnosti kao i o zaštiti od korozije.

Kipujuća garažna vrata – iskustva

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete naci izradu i ugradnju KIPUJUĆA GARAZNA VRATA

Beograd

Ernesto garažna vrata
Ernesto garažna vrata

Zemun Pozovi

Ernesto garažna vrata nalaze se u Batajnici. Firma se bavi ugradnjom, servisom i popravkom svih vrsta garažnih vrata, barijernih rampi i motora za vrata i kapije....
Pročitaj više

Aena S - garažna vrata
Aena S - garažna vrata
Braće Novaković 27
Surčin Pozovi

Neka Vaš stambeni ili poslovni prostor krase najbolja kućna i garažna vrata, izaberite firmu Aena S koja je jedna od vodećih u ovoj oblasti na domaćem tržištu. Naša ponuda obuhvata proizvodni program renomiranih svetskih proizvođača HORMANN i...
Pročitaj više

Housematik d.o.o.
Housematik d.o.o.
Stevana Stevanovića 4
Čukarica

Housematik se bavi prodajom, ugradnjom i servisom segmentnih garažnih i industrijskih vrata, protivpožarnih vrata i zavesa, pretovarne tehnike i opreme, brzih, automatskih i rolao vrata i rešetki....

Gates doo
Gates doo
Tršćanska 21
Zemun

...

Šabac

FINESTRAL - garažna i rolo vrata
FINESTRAL - garažna i rolo vrata
Vlade Jovanović 17 Pozovi

Finestral garažna vrata karakteriše vrhuski kvalitet izrade, sigurnost, kao i minimalni zahtevi za održavanje što ih čini idealnim za svaku garažu. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor modela: segmentna, rolo i kipujuća garažna vrata....
Pročitaj više

Novi Sad

Garažna vrata NS
Garažna vrata NS
Račkog 54, Petrovaradin Pozovi

Segmentna garažna vrata NS kontrolišu se uz pomoć daljinskog upravljača, tiha su, bezbedna, otporna na vremenske uslove i dostupna u veličinama i merama po želji....
Pročitaj više

Ako su garažna rolo vrata relativno nov proizvod na našem tržištu, za kipujuća garazna vrata se slobodno može reći da su večna klasika, koja nikada neće izaći iz mode. Drugačiji naziv im je krilno podizna vrata, a odlikuju se svojom razrađenom tehnikom, sigurnim i jednostavnim upravljanjem. Ova klasična garažna vrata mogu se pronaći u različitim bojama, a kvalitet njihove izrade govori u prilog njihove dugovečnosti kao i o zaštiti od korozije.

Kipujuća garažna vrata – iskustva

Moguće je izabrati više modela kip garažnih vrata, odnosno, odabraćete onaj model koji se najlepše uklapa u celokupan izgled vaše kuće. Spomenuli smo raznolikost boja, a to znači da se mogu naći u 200 različitih nijansi prema RAL paleti. Standardno se naručuju u istoj boji sa spoljašnje i unutrašnje strane.Kada je reč o otvaranju i zatvaranju kip garažnih vrata, imate više mogućnosti. Uz pomoć daljinskog upravljanja, možete ih otvoriti iz automobila. Rešenja vrhunske tehnologije nude otvaranje uz pomoć prepoznavanja otiska prsta. Ako neko želi vrata bez motora, dobiće sigurnosnu bravu za zaključavanje. Upravljanje je sasvim jednostavno, sigurno i lagodno. Kada se ugrađuju kip garažna vrata, taj posao se završi u jednom danu. Ako vaša garaža nema prag na ulazu, otporni, elastični gumeni donji zaptivač trajno će sprečiti ulaz lišća ili snega u vašu garažu.Kod direktnog pristupa iz garaže u kuću, vrata se mogu zaključati iznutra. Brava se može integrisati u sistem zaključavanja kuće. Kip garažna vrata su među najprodavanijim garažnim vratima u Evropi, može se reći da su sinteza modernog dizajna i tradicije, pružaju pouzdanu zaštitu i proverenu sigurnost kao i kvalitet izrade i razrađenu tehniku; lep izgled i dugovečnost, svakako ih preporučuju kao vaša nova garažna vrata.

Cene kip garažnih vrata

Od 250 do 300 evra. Cena varira od željenih dimenzija. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marina Dakic
  26.07.2018 10:41

  Firma Aena S ima najbolja kipujuca garazna vrata u Beogradu. Od velikig broja firmi koje smo kontaktirali oni su dali najbolju ponudi kada je odnos cene i kvaliteta u pitanju.

  Milen Jovanovic
  10.05.2017 02:45

  U svakom slucaju su ovo naravno i vise nego kvalitetna vrata. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

  Lea Stankovic
  26.04.2017 03:16

  u svakom slucaju ova vrata trebaju da se dosta plate. To vam u svakom slucaju ne gine da uradite.

  Filip Milutinovic
  13.04.2017 10:19

  Sto se ovih vrata tice, najbolje bi bilo kada bi vas dovoljno dugo posluzila. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Simona Vucinic
  29.03.2017 11:44

  Ona su po mnogo cemu i vise nego idealno resenje.

  Mihajlo Nastasovic
  14.03.2017 10:12

  Sto se ovih vrata tice, pre ili kasnije slobodno mogu da kazem da ce kvalitet da dodje do izrazaja.

  Marta Dencevic
  23.02.2017 07:57

  Pre svega je moje licno misljenje da sva kipujuca garazna vrata ipaju svoju vrednost iako cene nisu bas pristupacne.

  Todor Markovic
  07.02.2017 07:34

  Ne mora nuzno da znaci da su kipujuca garazna vrata nuzno i najbolja. To naravno ne mora da bude slucaj.

  Ljubinka Sreckovic
  26.01.2017 08:15

  Koliko mi se samo cini, najvaznije od svega je da bas garazna vrata budu kipujuca, posto ce to biti bas nesto na sta cete moci da se odlucite.

  Janko Zivanovic
  09.01.2017 12:58

  Kipujuca garazna vrtaa su po meni bas onako dobro resenje za neke urbane delove grada. Za druge stvari sigurno nisu.

  Nikolina Pantelic
  20.12.2016 07:17

  Ako mene licno pitate, samo treba da znate da su kipujuca garazna vrata ipak standarad u danasnje vreme.

  Petar Jankovic
  01.12.2016 01:26

  Ako vec zelite da kupite kipujuca garazna vrata, odmah u samom startu treba da budete spremni da izdvojite oko 1000 eura.

  Jana Stankovic
  16.11.2016 12:39

  Kada pricamo o kvlaitetnim kipujucim garaznim vratima, onda je svakako najbolje resenje da posetite Ste - Mark i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.

  Biljana Brankovic
  26.10.2016 01:41

  Mnogi kazu kako su opravo ova vrata izasla iz mode ali se ja sa tim u potpnost ne slazem. Smatram da su u svakom slucaju ovo vrata koja ce i dalje i uvek biti u modi.

  Ivan Stojanovic
  30.08.2016 09:05

  Nekako mi se cini da su ipak bolje resje erolo vrata nego kipujuca vrata. Mozda su kipujuca vrata estetski bolja kada su u pitanju grazna vrata velikih dimenzija.

  Dusan Markovic
  25.07.2016 10:41

  To su ti ona tradicionalna vrata koja se podizu na koso. Sve ono sto su nekada bila garazna vrate. E sad posto ljudi uglavnom uzimaju rol vrata, tesko je naci u danasnje vreme nekog ko bi kupio kipujuca garazna vrata.

  Marko Petrovic
  27.06.2016 08:39

  Moze li neko samo da mi objasni sta su to kipujuca garazna vrata. Koja bi bila njihova cena? KOliko se ipslati u njih ulagati i koliko su pozdana? Da li se cesto kvare?