Ako želite da ostavite prijatan utisak na komšije i prolaznike, to ćete svakako postići izborom segmentnih garažnih vrata. Razlog je jednostavan: to je najmoderniji tip garažnih vrata. Ona koriste veliki broj povezanih panela koji zajedno klize kada se garaža otvara. Paneli leže u ravni sa plafonom, kada su vrata u potpunosti otvorena.

Segmentna garažna vrata – iskustva

Paneli koji se koriste za izradu segmentnih garažnih vrata su sa unutrašnje strane ojačani jakim čeličnim pločama. One osiguravaju fiksiranje šarki i drugih elemenata. Velika prednost ove vrste vrata jeste u tome da kada se dogodi kvar na vratima, popravlja se samo panel gde je nastao problem. 

U celom svetu vlada mišljenje da su segmentna garažna vrata po svojoj konstrukciji najefikasnija. Mogu se postaviti na sve vrste otvora i predviđena su za različite vrste konstrukcije objekta. Ako je vaš otvor polukružni ili sa lukom, ima kose ivice ili je pravougaoni, to sve neće predstavljati nikakav problem za ugradnju ove vrste garažnih vrata. 

Segmentna garažna vrata su veoma praktična, jer ne zauzimaju dodatni prostor ni ispred ni unutar garaže. Horizontalni paneli ili segmenti, povezani su šarkama, tako da vrata krećući se prelaze iz vertikalnog položaja (zatvorena vrata) u horizontalan položaj (otvorena vrata) i pakuju se pod plafon.

Segmentna vrata se ugrađuju veoma jednostavno, a po svom dizajnu zadovoljiće kriterijume zahtevnih kupaca. Mogu se pronaći u širokom spektru boja i stilova. Ukoliko želite moderan izgled vaše kuće, ovim vratima postići ćete taj efekat.

Ova vrata su pouzdana i sigurna, i u poređenju sa standardnim garažnim vratima traju dosta duži vremenski period. Otporna su na koroziju, kiselinu, vibracije, ni jak vetar neće predstavljati problem. Poseduju nizak stepen termopropustljivosti i visok stepen zvučne izolacije, te izuzetnu lakoću korišćenja. Ona su biološki postojana i ekološki bezbedna. O kvalitetu i postojanosti segmentnih garažnih vrata najbolje govori podatak da proizvođači garantuju 50 000 otvaranja bez servisiranja. 

Segmentna garažna vrata cene

Od 110 000 do 114 400 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

 

 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Segmentna garazna vrata
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

05.01.2021
Neregistrovan korisnik

Voleo bih menjati garazna vrata,i malo i prosiriti,pa da mi se montira novo na daljinskim upravljacem.Interesuje me vrednost svih tih radova ,(vrata garazna za putnicki automobil)

26.07.2018
Miroslav Jagnjic

Cuo sam da su segmentna garzna vrata jedan od najlepsih modela garaznih vrata. Definitivno segmentna garazna vrata zapadaju za oko. Ono na sta po meni posebno treba obratiti paznju je da ih kupite iskljucivo od proverenih proizvodjaca i da ne zalite novac za njih.

09.08.2017
Jovana Milinkovic

Kada bih kupovala ova vrata sam bih gledala da li su i koliko su mi zapravo ona prakticna. Pri tome, nisu segmentna garazna vrata ipak dovoljno dobra da se uklope u svaki ambijent. Ipak je za njih potrebna malo veca garaza.

10.05.2017
Milen Jovanovic

Ona po svemu sudeci mogu zaista da budu odlicnog kvaliteta.

26.04.2017
Lea Stankovic

U svakom slucaju je moje licno misljenje da ova garazna vrata i nisu bas toliko skupa.

13.04.2017
Filip Milutinovic

Kako god da okrenete, ova vrata jesu nesto sto bi moralo i trebalo da se debelo plati. Sve drugo je onda po meni samo nesto sto je cisto gubljenje vremena i nista vise sem toga.

29.03.2017
Simona Vucinic

Sto se mene licno tice, po pitanju ovih vrata kvalitet u svakom slucaju mora da dodje do izrazaja.

14.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Sto se ovih vrata tice, pre ili kasnije je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je cisot gubljenje vremena.

23.02.2017
Marta Dencevic

Kako god da okrenete, ovo su posebna garazna vrata. Ukoliko se za njih odlucite, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati.

07.02.2017
Todor Markovic

Nista ne mozete sa sigurnoscu da znate ili da tvrdite ukoliko sami ne probate.

26.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Sto se tice segmentnih garaznih vrata, za mnoge su ona mozda dobo resenje ali po meni ipak za mene nisu bas toliko dobro.

09.01.2017
Janko Zivanovic

Sto se tice segmentnih garaznih vrata, to su sigurno posebna vrata ali je problem u tome sto ih uvek treba imati u dovoljnoj kolicini.

20.12.2016
Nikolina Pantelic

Meni se ona ipak ne svidjaju. Znam da neki ljudi moraju to da urade ali bih ja opet svakako to izbegao ako mogu.

01.12.2016
Petar Jankovic

Upravo je ovo vrsta vrata koja se preporucuje ukoliko je potrebno da imate ona koja su velike dimenzije.

16.11.2016
Jana Stankovic

Mislim da su ovo vrata koja po veoma povoljnim cenama mozete da kupite u firmi Stillmont.

26.10.2016
Biljana Brankovic

Ovo je tip vrata koji vecina ljuid u danasnje vreme moze da priusti ali istovremeno mnogi ipak bez od ovog tipa vrata posto smatraju da su veoma skupa.

30.08.2016
Ivan Stojanovic

I ja sam nesto cuo da je to neka cena koju je potrebno izdvojiti za segmentirana garazna vrata. U svakom slucaju ova vrata po meni izgledaju jako lepo i moderno.

25.07.2016
Dusan Markovic

Nisu losa i meni se na neki nacin svidjaju. Ukoliko je nekome potrebno da kupi gotova garazna vrata koja su segmentiranog tipa, onda je najbolje da bude spreman da izdvoji skoro do 1000 eura.

27.06.2016
Marko Petrovic

Cuo sam da je ovo jedan od najlepsih modela garaznih vrata. Definitivno segmentirana garazna vrata zapadaju za oko. Ono na sta po meni posebno treba obratiti paznju je da ih kupite iskljucivo od proverenih proizvodjaca i da ne zalite novac za njih.