Poslednjih godina, svaki moderan arhitektonski komercijalni objekat koji se gradi, podrazumeva implementaciju necega kao sto su automatska vrata. O čemu se tačno radi, pročitajte u tekstu koji se nalazi pred vama.

automatska vrata

 

Klizna automatska vrata

Klizna automatska vrata imaju, pre svega, osnovnu funkciju da uštede prostor. Ona se ne otvaraju lučno, već se pomeraju s leva na desno ili obratno.

Ipak, benefiti koje ćete imati kada postavite jedna ovakva vrata, zaista su brojni. To se ogleda, pre svega u jednostavnom dizajnu koji zauzima manje prostora u odnosu na sva druga rešenja za ulazna vrata; takođe, imaćete sjajan vizuelni utisak, jer ovakva vrata predstavljaju perfektan spoj modernih tehnologija i prelepog dizajna.

Automatska klizna staklena vrata

Dizajn automatskih vrata se jako lepo uklapa u spoljašnjost objekta. Pored navedenih prednosti, evo još jedne koja je možda trebalo da bude stavljena na prvo mesto, a to je – bezbednost. Automatska vrata imaju jednostavnu konstrukciju, a sa stanovišta sigurnosti predstavljaju najbolji izbor.

Automatska klizna kapija

Klizna kapija će vam pružiti bezbednost, pošto mali broj elemanata koji su pokretni u kombinaciji sa senzorima koji su sigurnosni, isključuju mogućnost da dođe do zatvaranja koje će da bude slučajno.

Automatska vrata za markete

Svaki moderan market bi trebalo da ima automatska vrata. U današnje vreme je nezamisliva izgradnja jednog takvog objekta koji ne poseduje vrata koja su klizna i automatska. Cirkulacija ljudi je ubrzana, i nema fizičkog kontakta sa vratima.

Automatska garažna vrata

Kod automatskih garažnih vrata je ubrzan ulaz, i pristup je olakšan. Na savremenim garažama se ugrađuju gotovo svakodnevno.

Automatska staklena vrata

Automatska staklena vrata mogu da budu jednokrilna ili dvokrilna. Takođe, moguće je da se u jednom smeru vrši kontrolisani pristup.

automatska klizna vrata

 

Automatska ulazna vrata

Automatska ulazna vrata su posebno zanimljiva za zdravstvene ustanove, kao i za turističko-ugostiteljske objekte. Praktična strana se ogleda u tome što nema fizičkog kontakta prolaznika sa vratima.

Automatska vrata za garažu

Automatska vrata za garažu, pružaju više korisnih aspekata, među kojima je prvi lak i jednostavan pristup, odličan estetski efekat, ali i ušteda prostora. Ova vrata su klizna, ne otvaraju se lučno, tako da vam dodatno štede prostor unutar garaže koji možete da iskoristite na mnogo drugih načina.

Otvaranje vrata koja su automatska se vrši uz pomoć senzora pokreta, i oni se drugačije nazivaju radari. Postoje i foto ćelije, koje drže vrata otvorenim za sve vreme dok je prolaz okupiran. Postoji mogućnost da se sve poveže sa alarmnim sistemom, kao i kontrolom pristupa. Takođe, automatska vrata se povezuju i sa protivpožarnim sistemima, tako da se u slučaju opasnosti mogu automatski otvoriti.

Automatska vrata cene

Cene za automatska vrata se obično daju na upit, tako da je najbolje da kontaktirate odabaranu firmu i da se raspitate za svoj, konkretan slučaj. Razlike u cenama postoje, zbog toga što na iste utiče više faktora a to su materijal izrade vrata, mehanizam koji se koristio pri izradi, dimenzije i mnogo toga još.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Automatska vrata
Pitaj firme