Poslednjih godina, svaki moderan arhitektonski komercijalni objekat koji se gradi, podrazumeva implementaciju necega kao sto su automatska vrata. O čemu se tačno radi, pročitajte u tekstu koji se nalazi pred vama.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde možete naći ponudu za AUTOMATSKA VRATA

Beograd

Ernesto garažna vrata
Ernesto garažna vrata

Zemun Pozovi

Ernesto garažna vrata nalaze se u Batajnici. Firma se bavi ugradnjom, servisom i popravkom svih vrsta garažnih vrata, barijernih rampi i motora za vrata i kapije....
Pročitaj više

Doktor Door garažna vrata
Doktor Door garažna vrata
Vuka Karadžića 30, Leštane
Grocka Pozovi

Budite korak ispred drugih, izaberite najkvalitetnija garažna ili industrijska vrata Doktor Door. Pored vrata koja su naša specijalnost, u ponudi se nalaze motori za garažna vrata i kapije vodećih svetskih proizvođača, utovarne i zaustavne ra...
Pročitaj više

Casa staklo i okovi
Casa staklo i okovi
Bosanska 80a
Zvezdara Pozovi

Casa je kompanija koja na našim prostorima posluje već 7 godina. Nalazi se na opštini Zvezdara, a svojim klijentima nudi kompletnu uslugu u vezi sa uređenjem enterijera i eksterijera, počevši od konsaltinga, ideja, projektovanja, montaže i se...
Pročitaj više

Aena S - garažna vrata
Aena S - garažna vrata
Braće Novaković 27
Surčin

Neka Vaš stambeni ili poslovni prostor krase najbolja kućna i garažna vrata, izaberite firmu Aena S koja je jedna od vodećih u ovoj oblasti na domaćem tržištu. Naša ponuda obuhvata proizvodni program renomiranih svetskih proizvođača HORMANN i...

Novi Sad

Garažna vrata NS
Garažna vrata NS
Račkog 54, Petrovaradin Pozovi

Segmentna garažna vrata NS kontrolišu se uz pomoć daljinskog upravljača, tiha su, bezbedna, otporna na vremenske uslove i dostupna u veličinama i merama po želji....
Pročitaj više

Poslednjih godina, svaki moderan arhitektonski komercijalni objekat koji se gradi, podrazumeva implementaciju necega kao sto su automatska vrata. O čemu se tačno radi, pročitajte u tekstu koji se nalazi pred vama.

Klizna automatska vrata

Klizna automatska vrata imaju, pre svega, osnovnu funkciju da uštede prostor. Ona se ne otvaraju lučno, već se pomeraju s leva na desno ili obratno.

Ipak, benefiti koje ćete imati kada postavite jedna ovakva vrata, zaista su brojni. To se ogleda, pre svega u jednostavnom dizajnu koji zauzima manje prostora u odnosu na sva druga rešenja za ulazna vrata; takođe, imaćete sjajan vizuelni utisak, jer ovakva vrata predstavljaju perfektan spoj modernih tehnologija i prelepog dizajna.

Automatska klizna staklena vrata

Dizajn automatskih vrata se jako lepo uklapa u spoljašnjost objekta. Pored navedenih prednosti, evo još jedne koja je možda trebalo da bude stavljena na prvo mesto, a to je – bezbednost. Automatska vrata imaju jednostavnu konstrukciju, a sa stanovišta sigurnosti predstavljaju najbolji izbor.

Automatska klizna kapija

Klizna kapija će vam pružiti bezbednost, pošto mali broj elemanata koji su pokretni u kombinaciji sa senzorima koji su sigurnosni, isključuju mogućnost da dođe do zatvaranja koje će da bude slučajno.

Automatska vrata za markete

Svaki moderan market bi trebalo da ima automatska vrata. U današnje vreme je nezamisliva izgradnja jednog takvog objekta koji ne poseduje vrata koja su klizna i automatska. Cirkulacija ljudi je ubrzana, i nema fizičkog kontakta sa vratima.

Automatska garažna vrata

Kod automatskih garažnih vrata je ubrzan ulaz, i pristup je olakšan. Na savremenim garažama se ugrađuju gotovo svakodnevno.

Automatska staklena vrata

Automatska staklena vrata mogu da budu jednokrilna ili dvokrilna. Takođe, moguće je da se u jednom smeru vrši kontrolisani pristup.

Automatska ulazna vrata

Automatska ulazna vrata su posebno zanimljiva za zdravstvene ustanove, kao i za turističko-ugostiteljske objekte. Praktična strana se ogleda u tome što nema fizičkog kontakta prolaznika sa vratima.

Automatska vrata za garažu

Automatska vrata za garažu, pružaju više korisnih aspekata, među kojima je prvi lak i jednostavan pristup, odličan estetski efekat, ali i ušteda prostora. Ova vrata su klizna, ne otvaraju se lučno, tako da vam dodatno štede prostor unutar garaže koji možete da iskoristite na mnogo drugih načina.

Otvaranje vrata koja su automatska se vrši uz pomoć senzora pokreta, i oni se drugačije nazivaju radari. Postoje i foto ćelije, koje drže vrata otvorenim za sve vreme dok je prolaz okupiran. Postoji mogućnost da se sve poveže sa alarmnim sistemom, kao i kontrolom pristupa. Takođe, automatska vrata se povezuju i sa protivpožarnim sistemima, tako da se u slučaju opasnosti mogu automatski otvoriti.

Automatska vrata cene

Cene za automatska vrata se obično daju na upit, tako da je najbolje da kontaktirate odabaranu firmu i da se raspitate za svoj, konkretan slučaj. Razlike u cenama postoje, zbog toga što na iste utiče više faktora a to su materijal izrade vrata, mehanizam koji se koristio pri izradi, dimenzije i mnogo toga još.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst