Rolo rešetke imaju više funkcija i razloga zbog kojih se ugrađuju. Njihova upotreba i ugradnja je uglavnom na poslovnom objektima, kojima je potrebna određena zaštita, ali takođe i prikladan estetski izgled.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde možete naći ponudu za prodaju i ugradnju ROLO REŠETKI

Beograd

Ernesto garažna vrata
Ernesto garažna vrata

Zemun Pozovi

Ernesto garažna vrata nalaze se u Batajnici. Firma se bavi ugradnjom, servisom i popravkom svih vrsta garažnih vrata, barijernih rampi i motora za vrata i kapije....
Pročitaj više

29. Mart garažna vrata
29. Mart garažna vrata
Borivoja Tašića 4
Barajevo Pozovi

29. mart – garažna vrata je porodična firma koja se bavi proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem svih vrsta rolo vrata, rolo mreža i plastifikacijom metala. Obezbedite sebi sigurna i kvalitetna garažna vrata ili zaštitu za izlog po povoljnim ...
Pročitaj više

Rolo rešetke imaju više funkcija i razloga zbog kojih se ugrađuju. Njihova upotreba i ugradnja je uglavnom na poslovnom objektima, kojima je potrebna određena zaštita, ali takođe i prikladan estetski izgled.

Rolo rešetke prodaja i ugradnja

Firme koje se bave proizvodnjom i prodajom rolo rešetki imaju svoje lepo osmišljene web sajtove, na kojima su prikazani već urađeni modeli rolo rešetki. To je određena vrsta online kataloga, zahvaljujući kome ćete biti upoznati sa ovim proizvodom i mogućnostima koje rolo rešetke pružaju.

Preduzeća koja se bave proizvodnjom i prodajom, takođe rade i ugradnju na objekat, tako da dobijate kompletnu uslugu na jednom mestu.

Rolo rešetke za prozore

Prozori su uvek osetljiva mesta, posebno za poslovne prostore koji se najčešće nalaze u prizemlju. Zbog toga rolo rešetke predstavljaju sjajno rešenje, jer nećete pretvoriti kancelariju u zatvor, ako stavite obične rešetke, već ćete sa rolo rešetkama stvoriti vrlo prikladan estetski utisak.

Rolo rešetke pružaju i dobru cirkulaciju vazduha, i izrađene su od cevi. Njima se rukuje putem reduktora, dakle ručno, ili uz pomoć elektro motora, što znači da je sve automatizovano. Postoji obezbeđen način da se rolo rešetke dižu i spuštaju i kada ne postoji mrežno napajanje struje.

Rolo rešetke za vrata

Da bi se težina vrata lakše savladala, pomažu opruge koje se računaju po dimenzijama, tj. na osnovu težine rešetke. Na ovaj način se pomaže motoru ili osobi koja ručno podiže rešetke. Ono što je korisno da znate, to je da rešetke mogu da podnesu velike širine.

Kada se montiraju, rolo rešetke rade besprekorno, bez zastoja i problema, a interesantno je da ni nakon godinu dana korišćenja, nema znakova savijanja lima na sastavu pune lamele i cevi.

Važno je da imate informaciju da rolo rešetke možete da otvorite i da zatvorite i onda kada nema struje, i spolja i iznutra.

Rolo rešetke – iskustva

Iskustva ljudi koji su ugradili rolo rešetke su zaista pozitivna. Oni su na taj način dobili odličnu obezbeđenost prostora u kome rade, a da pri tome nisu narušili estetski izgled objekta, već naprotiv, unapredili su ga, pošto su rolo rešetke vrlo lepog dizajna.

Kao što vidimo iz celog teksta, njima se lako upravlja, bilo da se odlučite da to činite ručno, ili uz pomoć elektro motora, a čak vas ni iznenadni nestanak struje ne može sprečiti da ih koristite.

Rolo rešetke ćemo često videti i na javnim garažama, a jedan od razloga je i dobra cirkulacija vazduha koja je na takvim mestima neophodna. Sa rolo rešetkama zaista dobijate mnogo – sigurni ste, a estetika nije zanemarena.

Rolo rešetke cena

Cene rolo rešetki po jednom metru kvadratnom se kreću oko 100 evra. U tu cenu nije uračunata cena motora, što se dodatno plaća, kao i daljinski taster za podizanje i spuštanje vrata.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst