Vaš četvorotočkaš takođe mora imati svoju kuću. Garaža je savršena za tu namenu, a još ako je opremite rolo vratima, komforni dom za vašeg ljubimca na četiri točka je zagarantovan!

Šalu na stranu, garažnim rolo vratima dodatni komfor omogućujete i sebi, jer možete dovesti auto tik ispred garaže, a isto tako i unutar garaže biće više slobodnog prostora. I plafon će biti slobodan. 

Ovo je relativno nov proizvod koji se na našem tržištu pojavio pre desetak godina. Garažna rolo vrata odlikuje toplotna i zvučna izolacija, lep dizajn i izbor boja.

Izrađuju se od visokokvalitetnog aluminijuma, i opremljena su modernom pogonskom tehnologijom. Aluminijum garantuje da nećete imati problema sa korozijom, i vaša garažna vrata će biti zaštićena od svih negativnih vremenskih prilika, kao što je kiša, vetar, so, sneg, sunce... Izrada od aluminijuma takođe im obezbeđuje dugovečnost. 

Što se tiče pogona, on je postavljen izvan konzole i lako se održava. Kada otvarate i zatvarate garažna rolo vrata, sve ćete obavljati bez buke i glatko, što takođe štiti vrata. Unutrašnji taster i osvetljenje garaže su već ugrađeni u upravljačko kućište.

Garažna rolo vrata iskustva

Ovakva vrata sadrže zatezne opruge koje podržavaju motor prilikom pokretanja i zaustavljanja. Ovo doprinosi očuvanju motora. Vaš četvorotočkaš je zaštićen od provale i pokušaja krađe zaključavanjem pomoću specijalnog sklopa profila na osovini. 

Motor garažnih rolo vrata se nalazi izvan maske osovine za namotavanje. Otvaranje i zatvaranje vrata je sasvim meko, a to im obezbeđuje dug rad i vek trajanja. Veoma su ekonomična.

Dodatna završna zaštitna lajsna nije potrebna, jer vrata imaju pouzdanu automatiku isključivanja kao i dobro izbalansiran položaj. Ovakav pravilan položaj vrata se postiže zahvaljujući ispravnoj podešenosti opruga. 

Ukoliko se vrata moraju, iz nekog razloga, otvoriti rukom, to je vrlo jednostavno, i nije potrebna ručna kurbla. Vrata su dodatno osigurana od padanja. Garažna rolo vrata se izrađuju po meri tako da u potpunosti nalegnu na zid.

Garažna rolo vrata – cene

Od 79 evra po metru kvadratnom plus el. motor

Od 220 do 350 evra, u zavisnosti od dimenzija.

 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Garazna rolo vrata
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

25.07.2018
Zeljana Jeremic

Po meni su garazna rolo vrata extra stvar. Ne zauzimaju prostor prilikom otvaranja i zatvaranja pa su samim tim i veoma prakticna. Firma Rolo sigurnost ima zaista kvalitetna garazna rolo vrata i veoma povoljne cene.

09.08.2017
Jovana Milinkovic

Najbolja garazna vrata koja u Beogradu za svoju garazu mozete da kupite su garazna rolo vrata. Pri tome, cene za ova vrata nisu ni toliko skupe. Kada su se tek pojavila ova vrata jesu bila skupa ali danas na trzistu zaista postoji dosta firmi koja ova vrata proizvode i to po relativno povoljnim cenama.

10.05.2017
Milen Jovanovic

Samo treba da znate da su ovo rolo vrata koja su veoma zahtevna.

26.04.2017
Lea Stankovic

Po pravilu je sto se ovih vrata tie, sigurno situacija i vise nego jasna. Moraju da se ona popriclino plate.

13.04.2017
Filip Milutinovic

Po pravilu ova vrata jestu nesto sto pre ili kasnije u svakom slucaju treba da se posebno plati da biste imali resenje na duze staze.

29.03.2017
Simona Vucinic

Po mnogo cemu su ova vrata po meni i vise nego idealno resenje.

14.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Po meni od ovih vrata zaista ne postoji nista bolje. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.

23.02.2017
Marta Dencevic

Sto se mene licno tice, kako god da okrenete, ovo su posebna vrata u ciji kvalitet ne treba da sumnjate. Sve ostalo je losije resenje.

07.02.2017
Todor Markovic

Po meni su u danasnje vreme vecina garaznih vrata, manje vise slicnog kvaltieta. Sve drugo je onda po meni daleko manje vazno.

26.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, ovo su odlicna vrata ali su i isto vreme i veoma skupa. To jednostavno tako funkcionise.

09.01.2017
Janko Zivanovic

Sto se tice ovih vrata ona svakako da nisu ni malo jeftina ali je zaot veoma vazno da se kasnije sigurno svaki dinar isplate.

20.12.2016
Nikolina Pantelic

Ako mene licno pitate, garazna rolo vrata su bas onako dobro resenje. Naravno, samo je potrebno da imate dovoljno novca.

01.12.2016
Petar Jankovic

Au, kako samo mogu da budu dobra i lepa ova vrata. Mada, po meni im je cenam malo skuplja.

16.11.2016
Jana Stankovic

Veoma kvalitetna a opet povoljna garazna vrata, mozete da kupite u Jojo Vrata u Beogradu.

26.10.2016
Biljana Brankovic

Sto po meni garazna vrata izgledaju nesto mocno. Toliko mi mocno izgledaju da se svaki put odusevima kada pored nekih vrata tog tipa prolazim.

30.08.2016
Ivan Stojanovic

Garazna rolo vrata su bas vrata kakva bih ja radio kada budem sredjivao garazu. U tom smislu svi su mi preporucili da posetim mesto koje se zove Ste-Mark i u koje mozete da imate puno poverenje.

25.07.2016
Dusan Markovic

Jeste, ta firma se nalazi na Cukarici. I ja sam cuo da je poznata po velikom kvalčitetu. Najbolje je u svakom slucaju i da se na licu mesta uverite i pitate sve sta vas zanima.

27.06.2016
Marko Petrovic

Veoma kvalitetna grazna rolo vrata mozete da kupite u firmi Hausematike d.o.o. Mislim da je sediste firme na Cukarici - verovatno im je tu i proizvodnja. Veoma su kvalitetna i ne desavaju se cesto problemi sa mehanizmom otvaranja i zatvaranja.