O nama - DOKTOR DOOR GARAŽNA VRATA

Osnovna delatnost firme Doktor Door Beograd jeste prodaja, proizvodnja, montaža i servisiranje svih vrsta garažnih i industrijskih vrata. Pored vrata koja su naša specijalnost, u ponudi se nalaze motori za garažna vrata i kapije vodećih svetskih proizvođača, utovarne i zaustavne rampe vrhunskog kvaliteta.

Više od 10 godina iskustva u poslu, profesionalnost i stručnost našeg tima koje je odlično informisano o svim svojim proizvodima, brza i efikasna usluga servisa, učinili su da Doktor Door stekne prepoznatljivo ime na domaćem tržištu.

U prodajnom programu firme Doktor Door očekuju Vas:

Ako želite nova garažna ili industrijska vrata, Doktor Door je uvek tu za Vas. Kako bi se vrata savršeno uklopila u prostor kojim raspolažete važno je obratiti pažnju na nekoliko bitnih faktora, kao što su lokacija Vaše garaže, buka, trajnost i trošak. Naš profesionalni tim instalatera je uvek tu da Vam predloži najbolje rešenje za Vaš objekat.

Doktor Door garažna vrata su prepoznatljiva po efikasnosti, dugotrajnosti, vrhunskom kvalitetu i vrlo tihom radu. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor garažnih vrata koja su dostupna u nekoliko različitih modela modernog i inovativnog dizajna. Još jedna mogućnost koju nudimo jeste izrada garažnih vrata po meri i želji klijenta.

Ukoliko se javi neki problemi u radu Doktor Door vrata, tu je naš profesionalni tim servisera koji će primenom originalnih delova, vratiti funkcionalnost Vašim vratima, u najkraćem mogućem roku. Takođe, bavimo se prodajom motora i automatike najpoznatljih proizvođača čiji smo uvoznici.

Radno vreme:

Ponedeljak – subota od 08-16h
Nedelja neradni dan

Doktor Door garažna vrata, Vuka Karadžića 30, Leštane, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

27.07.2018 03:45
Sinisa Peric

Garazna vrata Doctor Door su dugotrajna,odradjena jako kvalitetno i profesionalno. Pored pravog kvaliteta,mogu reci da su stvarno i pristupacna,tako da otidjite sami i uverite se sami u njihov kvalitet i bezbednost.

20.07.2018 04:22
Jovana Lukic

Porucili smo garazna vrata u firmi Doctor Door iz Beograda. Prezadovoljni smo vratima. Jako su lepa na izgled,jako kvalitetna. A i cena im je bila sasvim pristupacna tako da sve pohvale za garazna vrata firme Doctor Door.

05.07.2018 12:24
Miroslav Jagnjic

Doktor Door garažna vrata su prepoznatljiva po efikasnosti, dugotrajnosti, vrhunskom kvalitetu i vrlo tihom radu. U ponudi imaju veliki izbor garažnih vrata koja su dostupna u nekoliko različitih modela modernog i inovativnog dizajna. Još jedna mogućnost koju nude jeste izrada garažnih vrata po meri i želji klijenta.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Garažna vrata
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Doktor Door garažna vrata
  • Doktor Door,
  • Doktor Door garažna vrata,
  • garažna vrata Leštane,
  • Doktor Door Beograd,
  • Doktor Door garažna vrata radno vreme