Možda ste mislili da su kutije samo obična ambalaža, međutim, to nije uvek tako. Drvene kutije su pravi dokaz za to, jer one predstavljaju prava mala umetnička remek dela.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde možete kupiti DRVENE KUTIJE

Novi Sad

Dalli Enterijeri proizvodnja nameštaja
Desanke Maksimović 68, Novi Sad Pozovi

Za sve vrste nameštaja po meri i želji od pločastih materijala na području Novog Sada i šire, na raspolaganju su Vam iskusni majstori Dalli enterijera....
Pročitaj više

Manibo team - Ukrasne kutije od drveta
Železnička kolonija 17 Pozovi

Ukrasne kutije od drveta vrhunske završne obrade, drvena ambalaža i police + wood stick galanterija....
Pročitaj više

Možda ste mislili da su kutije samo obična ambalaža, međutim, to nije uvek tako. Drvene kutije su pravi dokaz za to, jer one predstavljaju prava mala umetnička remek dela.

Više informacija o drvenim kutijama, saznajte u nastavku našeg teksta, tako da se pri kraju čitanja možda već odlučite da naručite neke od modela.

Ukrasne drvene kutije

Ono što izdvaja drvene kutije u odnosu na ostale, jeste pre svega, materijal izrade, koji je vrhunski, a potom i dizajn, koji može da bude unikatan.

Obično se rade modeli koji su od najkvalitetnijih vrsta drveta, kao što je hrast, jasen, sibirski ariš i drugo, a dizajn je obično moderan, klasičan ili rustičan.

Drvene kutije za nakit

Svaka žena ima svoju kutijicu za nakit, ali je još lepše ako je ona izrađena od drveta, ukrašena na poseban način, kao i unikatnog dizajna. Moguće je čak da bude i personalizovana.

Ovakva kutijica može da predstavlja savršen poklon za vašu lepšu polovinu, tako da će se uvek setiti vas kada uzima ili odlaže nakit u perfektnu kutijicu od drveta.

Drvene kutije za igračke

Drvene kutije za igračke su odličan izbor kada je u pitanju odlaganje dečijih igračaka, ali i za dekoraciju sobe za mališane. Na primer, interesantno je da možete da birate kutije koje imaju točkiće, koji će joj omogućiti jednostavno kretanje.

Zahvaljujući svemu tome, dečije igranje dobiće neko sasvim novo značenje, a posebno ako se odlučite da personalizujete kutiju – na primer, da se na njoj ispiše ime vašeg deteta. Ono će se tome posebno obradovati!

Drvene kutije za dekupaž

Dekupaž je veoma popularna tehnika poslednjih godina i postaje omiljeni hobi ili zanimanje mnogih ljudi. Smisao dekupaža jeste da se određeni predmet ukrasi lepljenjem obojenog papira, uz posebnu kombinaciju boja, zlatnih listića, kao i drugih elemenata koji služe u svrhu dekoracije.

Drvene kutije za poklon

Dragu osobu možete iznenaditi na veoma lep način ako joj poklonite unikatnu, personalizovanu drvenu kutiju. Na ovakvoj kutiji se može ispisati divna ljubavna poruka, na primer, ili bilo šta drugo što smatrate da će usrećiti darivanu osobu.

Drvene kutije za odlaganje

Za odlaganje raznih predmeta, često služe drvene kutije. Ovo je pre svega važno zbog uštede prostora, kao i zbog organizovanosti i urednosti, a druga uloga drvenih kutija za odlaganje je – dekoracija. One se mogu veoma lepo uklopiti u enterijer u kome se nalaze, ukoliko im je dizajn privlačan, i ako je izbor drveta kvalitetan.

Drvene kutije za cigare i tompuse

Strastveni pušači, koji uživaju u ovom svom poroku, žele da imaju posebnu kutiju za cigare i tompuse, onako kako dolikuje ovom njihovom užitku. U ponudi trgovina koje se bave proizvodnjom i prodajom drvenih predmeta, odnosno drvenih kutija za cigare i tompuse, možete da pronađete najrazličitije modele.

Drvene kutije cena

Cene drvenih kutija su zaista različite, a one zavise koja je namena kutije, kao i od koje vrste drveta je izrađena, da li je personalizovana, koje su joj dimenzije i slično.

Na primer, kutije za cigare i tompuse mogu da dostignu cenu i do 10000 dinara, a kutije za vino se kreću od od 1300 dinara, pa sve do 5000 dinara koliko treba izdvojiti za drvenu kutiju za vino sa priborom, za jednu bocu.

*Cene su prikazane samo orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst