Stolar

0.0 | 0 ocena
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Stolar
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Stolar

Verovatno je svima nama barem jedanput u životu bio potreban stolar, to jest, usluge ove vrste majstora. Stolara možemo da pozovemo iz različitih razloga – ukoliko želimo da nam izradi ili restaurira nameštaj, da doradi neke kuhinjske elemente i slično.

stolar

 

U našem daljem tekstu možete da saznate korisne i zanimljive informcije o ovom zanatu, koje još usluge pružaju stolari, koje su orijentacione cene njihovog rada i dr.

Stolarske radionice

Kada je reč o savremenom opremanju prostora, tj. enterijera, ljudi sve više žele da nameštaj bude izrađen prema njihovim željama, zahtevima i potrebama. Na ovaj način se dobijaju unikatni komadi i dom se uređuje da izgleda kao prenet iz mašte u realnost.

Stolari prave nameštaj po meri, a najčešće se naručuju plakari (za hodnike, predsoblja i spavaće sobe), pored klasičnih i američki plakari (poznati po kliznom otvaranju vrata i po tome što zauzimaju prostor od zida do zida i od poda do plafona, štedeći tako svaki milimetar), kuhinje, dečije sobe...

Stolari

Ukoliko želite da imate dom iz svojih snova, tada je najbolje da okrenete telefon odabrane stolarske radionice i da pozovete majstora da izađe na teren kako biste se dogovorili sa njim. Možete da objasnite šta tačno želite ili čak da pokažete skice koje ste načinili.

stolari cena

 

Majstor će vam tada reći šta je izvodljivo u praksi, koliko je to isplativo i na kraju, kada se sve premeri i izračuna koliko će materijala i rada biti utrošeno, saznaćete krajnju cenu.

Koje usluge rade stolari?

Na ovo pitanje smo u tekstu do sada već dali odgovor, a dodaćemo još da nameštaj izrađen na ovaj načn prati svetske trendove i stilove u opremanju prostora. Pored pomenutih elemenata, možete da poručite natkasne, komode, stolove, stočiće, police... – sve što je potrebno da bi vaš stan, kuća ili poslovni prostor bili estetski dopadljivi i funkcionalni.

Ovako sačinjen nameštaj ne zaostaje po kvalitetu a pri tome je prilagođen cenama na našem tržištu, tako da svako može sebi da priušti neku stolarsku uslugu, zahvaljujući kojoj će dom izgledati sasvim drugačije. Jer, ponekad i male izmene mogu dovesti do velikih razlika u opštem utisku.

Stolari iskustva

Najvažnije je da kada angažujete stolara, tada možete da računate na maksimalno iskorišćenje prostora, jer se sve radi prema skicama koje se unapred prave kada se premeri prostorija. To znači da se prate vaše mogućnosti i želje, i u skladu sa tim majstor pravi delove nameštaja.

Materijali koji se koriste su puno drvo, oplemenjena iverica, furnirani medijapan; radi se bajcovanje, farbanje i lakiranje izrađenih komada.

Možete da računate, da su kod većine stolarskih radionica izlazak na teren, prvi predračun i merenje prostora – uglavnom besplatni, ali ipak savetujemo da se oko toga dodatno raspitate kod odabrane stolarske radionice.

Iskusni i uspešni stolari iza sebe imaju niz zadovoljnih mušterija koje su stekli kroz dugogodišnju praksu, tako da vama ostaje samo da se i sami uverite u to.

Stolarske usluge - cene:

*Cene stolarskih usluga zavise pre svega od toga šta tačno želite da se uradi, a zatim i od kog materijala; primera radi, cenu mogu da podignu i ručice na vratima plakara ili garderobera, a svakako nije isto da li se radi od punog drveta ili od iverice. Najvažnije je da se u dogovoru sa stolarom, formira cena koja će vam biti prihvatljiva i na kraju se dobija nameštaj koji ispunjava sve vaše kriterijume.

Iskustva i preporuke posetilaca

13.09.2018
Miodrag Kostic

Ako vam treba kvalitetan i pozudan ali isto tako i povoljan stolar kontaktirajte stolarsku radionicu Tara i necete se pokajati. Mi imamo samo pozitiva islustva sa njim. Sve pohvale i preporuke.