Utorak,27.01.2015 11:22:10

 

Ocena: 1.5 od 232 glasa

Poliklinika Diva

www.navidiku.rs

Adresa: Kosovska 34, Beograd

Opština: Stari grad

Grad: Beograd

Tel: 011/ 32 42 841

Mob: 069/692 692

Web: www.divaclinic.com

Osnovni proizvodi/usluge: Poliklinika Diva, dermatologija, dermatoloska klinika u Beogradu, epilacija laserom, podmladjivanje, estetska hirurgija


Dermatološka ordinacija DIVA

 

 

 

Diva je osnovana pre skoro dve decenije i prva je na našim prostorima, još u vreme stare Jugoslavije, daleke 1990. godine počela sa uvodjenjem metoda antiageing medicine, dermatoloških i hirurških lasera (deset do petnaest godina pre svih ostalih koji pretenduju da rade sa dermatološkim ili hirurškim laserima i radiotalasima).

Prvi smo postavili standarde laserske dermatologije još 1990. godine počevši rad sa soft poluprovodničkim laserom i Helijum–Neon laserom 1992., a odmah zatim smo proširili rad i na hirurške lasere - CO2 hirurški laser 1993-1994.

1995. uvodimo novu, potpuno avangardnu tehiku u hirugiji benignih promena na koži - radiotalasnu hirurgiju.

Radiotalasna hirurgija je operativna tehnika za bezbolno i beskrvno skidanje benignih promena sa kože uz minimalan, skoro nevidljiv ožiljak.

Iskustvo od 13 godina rada sa radiotalasima obezbedilo nam je rejting ustanove od poverenja i autoriteta za skidanje svih promena sa kože.

U godini 2002. uvodimo najsavremenije dermatološke neablativne lasere D light SR, Light sheer, Nd Yag laser i Clear light koji su se vrlo brzo našli na mnogim svetskim klinikama estetske hirurgije i dermatolgije kao optimalno sredstvo lečenja mnogih estetskih problema - bora, fleka, kapilara, akni, ožiljaka, rosacee, seboroičnog dermatita, neželjenih dlačica i venulica i kapilara na nogama.

2005. počinjemo rad sa najkompleksnijim aparatom za dijagnostiku mladeža i ostalih promena na koži - Mole Max - aparat za kompjuterizovanu dermoskopiju koji kompjuterski kontroliše postavljenu dijagnozu.

2008. Diva ponovo proširuje svoje laserske terapijske metode sa još dva najsavremenija dermatološka lasera Lumenis one a do kraja godine u planu je i novi laser za lifting lica.

Rad sa mnoštvom najsavremenijih dermatoloških lasera i dva aparata za radiotalasnu hirurgiju daje nam širok spektar terapijskih mogućnosti jer za uspešnu terapiju je najčešće potrebno kombinovati više lasera i radiotalase da bi se dobio optimalan terapijski rezultat.

Ogromno iskustvo i stalna stručna usavršavanja u zemlji i inostranstvu uz upotrebu najsavremenijih dermatoloških lasera, dermatohirurških i hirurških tehnika svrstava kliniku Diva medju vodeće Evropske centre.

Posle skoro dve decenije rada i više desetina hiljada dermatohirurških intervencija radiotalasima i trostruko više laserskih tretmana naše najveće zadovoljstvo, najveći podsticaj i najbolja preporuka su naši zadovoljni pacijenti.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (8)

 1. Milica

  Postovani, intresuje me cena epilacije laserom, i koliko je tretmana potrebno?

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. slavica

  da li otklanjate fleke nastalo od sunca, koliko dugo traje tretnman i koja mu je cena???

  Ocena komentara: Thumb up 5 Thumb down 1

 3. jasmina

  Interesuje me da li otklanjate bradavice koje se nalaze na kapku oka ? Kojom metodom i koja je cena jedne takve intervencije ?

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 8

 4. maja

  da li pravite kreme za lice i oko ociju prema pregledu istog Unapred hvala

  Ocena komentara: Thumb up 3 Thumb down 10

 5. Milorad

  Imam oziljke od akni na licu i ledjima na ledjima vece i dublje oziljke.Zelim da znam koliko bi trajao tretman i da li je bas skupo.Unapred da znam.hvala

  Ocena komentara: Thumb up 11 Thumb down 30

 6. Kruščić Margita

  koliko traje tretman uklanjanja kapilara?Koliko košta tretman uklanjanja kapilara i podmlađivanja

  Ocena komentara: Thumb up 14 Thumb down 104

 7. sneza

  jel radite lasersko uklanjanje mladeza sa lica?

  Ocena komentara: Thumb up 17 Thumb down 9

 8. sanja veljkovic

  IMAM VECI MLADEZ NA CELU,KO JA SE METODA PRIMENJUJE?I DA LI CE OSTATI OZILJAK?

  Ocena komentara: Thumb up 8 Thumb down 4

Preporučite prijatelju