Magazin ZabavaVicevi Priča o žabi

Priča o žabi

by Administrator

zabac Ulazi lepa plavuša u radnju sa životinjama da kupi neku egzotičnu životinju. Nakon malo razgledanja, ugledala je kutiju sa žabama. Na kutiji je pisalo „Žablji seks! Jedna žaba 300 dinara! Ako ne budete zadovoljni, vraćamo novac! Uputstva priložena“. Plavuša pogleda oko sebe da li je neko gleda i šapne prodavacu za pultom: „Uzimam jednu.“ Prodavac uzme jednog žapca, da joj još i papirić i kaže: „Pažljivo sledite uputstvo.“
Devojka klimne glavom i žurno ode kući. Odmah nakon dolaska, uzme listić i počne slediti upute:
1. Istuširajte se.
2. Namirišite se najboljim parfemom.
3. Obucite seksi veš.zaba_ljubavnik 
4. Lezite u krevet i postavite žapca na pravo mesto.
Hitro je legla u postelju, postavila žapca na pravo mesto, ali na njeno iznenađenje, ništa se nije dogodilo! Plavuša počinje da besni, misleći da su je još jednom prešli. Još jednom pročita uputstva i opazi u donjem uglu listića sitnu poruku: „Ako imate nekih problema, nazovite radnju sa životinjama.“ Odmah je nazvala.
Muški glas sa druge strane joj odgovori: „Odmah dolazim“. Nakon pet minuta se začuje zvonce. Plavuša mu objasni: „Vidite, uradila sam sve kao što piše u uputstvima, ali ta prokleta životinja samo sedi tamo i ništa ne radi“. Muškarac sav zabrinut digne žapca, pogleda ga direktno u oči i ozbiljnim glasom mu reče: „A sad me dobro slušaj! Ovo je poslednji put da ti ja pokazujem“!

3 komentara

Slične teme

3 komentara

07.10.2009 12:06

Kakva slucajnost evo i ja prodajem zabe evo ga moj br. 063/77xxxxx pa ako neka hoce nekog zapca nek zove, moji uglavnom sve znaju…. :)))

19.06.2010 09:14
NEVENA

JOJ NE VERUJEM NAJJACI VIC IKADA

10.12.2011 20:27
JELENA

IMA LI NEKA BOLJA PRICA????

Ostavite komentar