Magazin ZabavaKnjiga, film i muzika Putinov agregat za koncert Prljavog Kazališta

Putinov agregat za koncert Prljavog Kazališta

by Administrator

Rok bend Prljavo Kazalište nastupiće u subotu 11. juna na Stadionu Tašmajdan u Beogradu, a oprema koja će biti instalirana za ovaj koncert, inače prvi komercijalni na obnovljenom stadionu, već danima pristiže u Beograd. Kako postoji bojazan da električna energija koja pokriva stadion neće moći da zadovolji sve potrebe instalirane tehnike za to veče koju postavlja LIGHT &MUSIC , organizatori su za koncert iznajmili i veliki ruski agregat od 120 kilovata koji nosi ime predsednika Rusije Vladimira Putina.

Poziv na koncert:

Publika „Prljavaca“ u Beogradu uz hitove kao što su „Marina“,“Mi plešemo“,“Sve je lako kad si mlad“,“Tu noć kad si se udavala“ biće u prilici da uživa i u jedinstvenom muzičko-scenskom spektaklu, a svetlosni performans koji će biti izveden na Tašmajdanu, premijerno će biti prikazan upravo fanovima Prljavog Kazališta.

Diskografija

1. Prljavo Kazalište – 1979

2. Crno bijeli svijet – 1980

3. Heroj ulice – 1980

4. Korak do sna – 1983

5. Zlatne godine – 1985

6. Zaustavite zemlju – 1988

7. Sve je lako kad si mlad – 1988

8. Devedeseta – 1990

9. Lupi petama…“ – 1993

10. Božićni koncert – 1995

11. S vremena na vrijeme – 1996

12. XX godina – 1997

13. Dani ponosa i slave – 1998

14. Sve je lako kad si mlad – 2001

15. Radio Dubrava – 2003

16. Moj dom je Hrvatska – 2005

Karte možete pronaći na svim prodajnim mestima EVENTIMA. Takodje za posetioce iz Novog Sada moguće je kupiti kartu sa organizovanim prevozom:

  • Parter od 1.190
  • Tribina od 1.390
  • Fan Pit od 1.690
  • VIP od 3.490
0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar