Magazin ZabavaKnjiga, film i muzika Premijerno predstavljen spot Baneta Mojićevića za pesmu „Loša navika“ (VIDEO)

Premijerno predstavljen spot Baneta Mojićevića za pesmu „Loša navika“ (VIDEO)

by Administrator

Zbog preopterećenosti njegovog youtube kanala izazvanog velikom posetom u kratkom vremenskom roku, samo par trenutaka nakon sinoćne premijere više nije bilo moguće pogledati novi spot Baneta Mojićevića za pesmu „Loša navika“.

-Izvinjavam se svima koji su sinoć pokušali a nisu uspeli da pogledaju spot i pozivam ih da to učine danas od 14. časova -kaže pevač-Nadam se da će ova pesma ljubiteljima moje muzike postati dobra navika.

Premijera novog spot-singla Baneta Mojicevica „Losa navika“  na njegovom zvanicnom youtube kanalu i na kanalu PRESS SERBIA.

Spot je snimljen u Kikindi a realizaciju, kao i nekoliko prethodnih, potpisuje ekipa „Different“ tima.

-Izuzetno sam zadovoljan i spotom a posebno pesmom od koje ocekujem ono sto je prethodna, „Dodji“, zapocela a to je da pokaze da se ukus publike poklapa sa mojim i da ima i mesta i prostora za pevace koji paznju prvenstveno privlace vokalom, ozbiljnim radom i ljubavlju prema muzici – kaze pevac – „Losa navika“ je brza, energicna i optimisticna pesma bas za leto i neke nove ljubavi koje se tada neminovno radjaju. Mi smo spremni za premijeru, verujem da ste i vi!

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar