Petak, 22.11.2019

Magazin » Zabava » Igrice » Srbi i Hrvati najofanzivniji, Slovenci defanzivci – podaci iz igre Top Eleven otkrivaju tajne fudbalskih menadžera u regionu

Srbi i Hrvati najofanzivniji, Slovenci defanzivci – podaci iz igre Top Eleven otkrivaju tajne fudbalskih menadžera u regionu

Objavi ovaj članak na

4.06.2015 2:42 PM

top-elevenRezultati Top Eleven istraživanja ruše stereotipe o nacionalnim fudbalskim timovima. Podaci pokazaju da su u virtuelnom svetu ekipe iz regiona toliko vešte s loptom, da se mogu izjednačiti sa neprevaziđenim Brazilcima.

Istraživanje najpopularnijeg fudbalskog menadžera igrače iz Srbije karakteriše kao najofanzivnije, a u poređenju sa timovima širom sveta, samo još Španci i Bosanci imaju tako napadačku igru. Hrvati takođe igraju ofanzivno za razliku od Slovenaca čiji je stil na terenu znatno defanzivniji. S druge strane, Hrvati se u odbrani postavljaju veoma snažno kao Englezi. Dok statistike govore da Srbi ne insistiraju na jakom treningu i stalno menjaju taktiku, kod Hrvata je situacija obrnuta pa se po pristupu treneri mogu izjednačiti sa portugalskim menadžerima.

Kada je reč o stilu igre, hrvatski timovi praktikuju miks dugih i kratkih lopti, dok srpski više biraju duge lopte što podseća na engleski fudbalski stil. Zbog ofanzivnog pristupa, ekipe Srbije i Bosne najčešće koriste formacije sa tri napadača, dok hrvatski timovi primenjuju taktiku sa dva igrača.

Ovi podaci su dobijeni iz velike baze virtuelnih fudbalskih menadžera širom sveta u igri Top Eleven. Čak 10 miliona ljudi ovu igru igra svakog meseca, a četiri miliona svakog dana upravlja svojim fudbalskim klubom, izaziva prijatelje i ostale igrače u ligama, prijateljskim utakmicama i kup takmičenjima.

Top Eleven igra je nedavno proslavila svoj peti rođendan uz preko 100 miliona registrovanih igrača.
Činjenice o Top Eleven-u:

●      100 miliona registrovanih igrača.

●      Kada bi svi igrači ove igre živeli u jednoj državi, ona bi bila 13. po veličini u svetu.

●      Top Eleven se igra u svakoj zemlji na svetu.

●      Top Eleven je pionir u oblasti cross-platform igara.

●      Top Eleven 2015 je predstavljen u januaru uz podršku ambasadora igre Žoze Murinja.

SmartPoint Adria

Napiši komentar
Arhiva tekstova

November 2019
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930