Utorak, 10.12.2019

Magazin » Zabava » Igrice » Destiny 2 stiže na PC zahvaljujući saradnji kompanija NVIDIA, Activision i Bungie

Destiny 2 stiže na PC zahvaljujući saradnji kompanija NVIDIA, Activision i Bungie

Objavi ovaj članak na

20.06.2017 12:25 PM

NVIDIA, Activision i Bungie, kreatori višestruko nagrađivane Destiny franšize, su nedavno najavili partnerstvo kako bi doveli Destiny franšizu na PC. Prva igra koja će biti dostupna PC igračima je izuzetno očekivani Destiny 2.

NVIDIA je pružila svoju gejming i development ekspertizu kako bi pomogla pri razvoju PC verzije igre i implementaciji naprednih tehnologija i maksimalno iskorišćenje benefita NVIDIA® GeForce® GTX 10 GPU serije grafičkih procesora.

“Razvojni resursi kompanije NVIDIA, napredne gejming tehnologije i kvalitet GeForce PC platforme ih čine neprocenjivim partnerom”, izjavio je Pete Parsons, CEO kompanije Bungie. “GeForce PC platforma nudi tehnologije i perfomanse koje omogućavaju gejmerima da iskuse Destiny univerzum na način koji smo i zamislili”.

Destiny 2 je akciona igra u prvom licu i evolucija nagrađivanog prethodnika Destiny. Igra nudi jako široku i imerzivnu priču, kao i svež početak za sve igrače, od povremenih do kompetitivnih.

“Destiny je legendarna franšiza”, izjavio je Tony Tamasi, SVP sadržaja i tehnologije u kompaniji NVIDIA. “Radili smo jako puno sa kompanijama Bungie i Activision kako bi doveli Destiny univerzum na PC platformu, iskoristili sve sjajne gajming tehnologije i omogućili kvalitetno igračko iskustvo u igri Destiny 2.”

Saradnja između kompanija je počela rano u procesu razvoja igre. Inženjeri kompanije NVIDIA su pružili svoju ekspertizu i dali kompaniji Bungie pristup razvojnim resursima i alatima. Saradnja je onda proširena kroz izbor NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti GPU-ova za globalno lansiranje Destiny 2 igre na PC platformi.

Destiny 2 će iskoristiti napredne tehnologije koje omogućava PC platforma, kao što je podrška za 4K rezoluciju, neograničen frejmrejt, puna podrška za miš i tastaturu uz izborno mapiranje tastera, tekstualni čet, podesiv ugao pogleda, detaljno podešavanje igre i podrška za 21:9 monitore.

Kako se datum izlaska igre približava kompanije NVIDIA i Bungie rade na finom tvikovanju perfomansi i podršci za tehnologije koje su namenjene GeForce GTX PC gejming platformi, tehnologije kao što su Game Ready Drivers, NVIDIA G-SYNC™ monitor tehnologija, optimizovani profili igre i GeForce Experience.

SmartPoint Adria

Napiši komentar
Arhiva tekstova

December 2019
M T W T F S S
« Nov    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031