Magazin TehnikaIT Prvi Epson A3+ štampači sa rezervoarima za mastila

Prvi Epson A3+ štampači sa rezervoarima za mastila

by Administrator

EPSON-L1300Epson proširuje seriju štampača sa integrisanim rezervoarima za mastila (ITS) novim modelima, koji su ujedno i prvi ITS štampači A3+ formata. Model L1300 je četvorobojni ITS štampač A3+ formata dizajniran da poslovnim okruženjima sa velikim obimima štampe obezbedi jednostavnu štampu po ultra niskoj ceni. Model L1800 takođe štampa po ultra niskoj ceni i namenjen je fotografima, advertajzing agencijama i manjim poslovnim okruženjima koja žele da iskoriste prednosti šestobojne štampe. Model L1300 biće dostupan po ceni od oko 420 eur dok će model L1800 biti dostupan od decembra meseca po ceni od oko 580 eur.

Rezervoari za mastila visokog kapaciteta koje ovi štampači poseduju omogućavaju korisnicima da održavaju troškove štampe minimalnim, povećaju produktivnost i redukuju vreme zastoja u štampi. Svaki od rezervoara je potpuno integrisan sa štampačem te korisnici mogu uživati u pouzdanoj štampi u boji bez nereda i napora koji se često asocira sa neoriginalnim sistemima na dopunu i sličnim sistemima drugih proizvođača.

Ksenija Gordejeva, viši menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe izjavila je: “Uz brze rezultate i veoma malo vremena koje se ulaže u održavanje, model L1300 obezbeđuje ekonomično i jednostavno štampanje reklamnih materijala, CAD crteža, grafike i idealan je za poslovna okruženja, maloprodaju i obrazovne institucije. L1800 je idealan za štampanje fotografija i dokumenata u boji za kuću i kancelariju, kao i za profesionalne fotografe koji žele da štampaju u velikim obimima.”

Oba štampača dolaze sa dvanaestomesečnom garancijom (ili 30,000 strana) za veću sigurnost korisnika i poseduju ENERGY STAR sertifikat. Obim stampe koji omogućava L1300 je 7,100 crno-belih strana i 5,700 strana u boji[1], dok L1800 može odštampati do 1,500 fotografija u boji[2] bez dopunjavanja mastila.

Ključne karakteristike:

L1300 L1800
Integrisani rezervoari za mastila izuzetno velikog kapaciteta Integrisani rezervoari za mastila izuzetno velikog kapaciteta
Micro Piezo tehnologija Micro Piezo tehnologija
Originalna Epson mastila Originalna Epson mastila
Brzo štampanje A3+ dokumenata Brzo šestobojno štampanje A3+ fotografija
Pet bočica originalnog Epson mastila kapaciteta po 70ml u inicijalnom pakovanju  (CMY+2K) Šest bočica originalnog Epson mastila kapaciteta po 70ml u inicijalnom pakovanju (CMYKLcLm)
Štampa do 7,100 crno-belih strana i 5,700 strana u boji1 Štampa do 1,500 fotografija2
Garancija – 1 godina ili  30,000 strana Garancija – 1 godina ili  30,000 strana
Jednostavno podešavanje i pouzdana štampa Jednostavno podešavanje i pouzdana štampa
Brzina štampe : monohromatska do 30ppm i kolor do 17ppm[3] Odštampajte A3 fotografiju za okvirno 191 sekundu[4]
ISO brzina štampe do 15ppm za crno-bele i 5.5ppm za strane u boji[5] Brzina štampe do 15ppm za crno-bele strane i strane u boji3
Brzo dopunjavanje rezervoara olakšava dopunu bez nereda Brzo dopunjavanje rezervoara olakšava dopunu bez nereda

 

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar