Magazin TehnikaIT Epson predstavlja Pro-AV program za podršku i po prvi put na evropskom tržištu prikazuje laserske projektore

Epson predstavlja Pro-AV program za podršku i po prvi put na evropskom tržištu prikazuje laserske projektore

by Administrator

epson-sajamKompanija Epson, svetski lider u proizvodnji projektora još od 2001. godine[1], na sajmu ISE 2015 predstavlja svoj najbolji program za instalacione projektore u klasi.  Na sajmu Epson takođe prkazuje najnovije Full HD laserske projektore sa 4K tehnologijom.

CoverPlus365

Ovaj novi program za instalacione projektore pokazuje Epsonovu posvećenost pružanju najbolje moguće usluge i odlične lokalne podrške. CoverPlus365 daje klijentima direktan pristup obučenim ekspertima za savetovanje i podršku.

Na Epson štandu na ISE 2015 sajmu  nalazi se CoverPlus365 pult gde eksperti nude savete i inforimšu prisutne o treninzima na temu kako da identifikuju i brzo reše potencijalne probleme. Sa servisnim centrom koji broji preko 370 servisnih punktova u 63 zemlje, Epson može ponuditi najraznovrsniju podršku.

Denijel Rouz, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, je izjavio: “ISE je idealna prilika da Epson predstavi najbolji program za podršku u klasi. Ovaj novi servis nam pomaže da učvrstimo poziciju globalnog lidera na tržištu projektora  i unapredimo poziciju u pro-AV segmentu.”

Novi laserski projector (EH-LS10000)

Sajam ISE 2015 obeležila je evropska premijera novog Epsonovog EH-LS10000 laserskog projektora sa 4K tehnologijom. Ljubitelji kućnog bioskopa sada mogu uživati u najvišem kvalitetu slike sa ovog 1080p Full HD laserskog projektora sa 3LCD reflektujućom tehnologijom.

EH-LS10000 je Epsonov prvi projektor sa 4K tehnologijom i koristi dva izvora laserskog snopa svetlosti da bi prikazao najširi spektar boja i intenzivne crne nijanse.

Unapređena serija projektora EB-G6000

Epson će takođe predstavlja i unapređenu seriju EB-G6000 instalacionih projektora koji su namenjeni poslovnim okruženjima i obrazovnim institucijama. Idealan za upotrebu u prostorijama za sastanke, amfiteatrima ili velikim učionicama, novi asortiman nudi bolju konektivnost i unapređena standardna sočiva, koja zadovoljavaju potrebe tržišta.

Z-Serija i mapiranje

ISE 2015 uključiće i demonstraciju velike, uspravne projekcije, koristeći najnovije projektore iz Z-serije. Posetioci će imati priliku da na licu mesta vide prednosti koje donose visoke vrednosti za CLO prilikom projektovanja velike i jasne slike, bez potrebe za ekstremno visokim sjajem. Tri modela Z-serije će se takođe koristiti i za projekcije mapa 3D modela projektora Z-serije, kako bi pomogli u prikazivanju načina na koji ovaj model funcioniše iznutra, ali i celokupnog kvaliteta izrade.

3LCD naspram DLP

Posetioci štanda će moći da vide razlike između 3LCD i DLP tehnologije. Dva projektora, EB-1985WU i DLP konkurent će prikazivati projekciju kako bi se jasno videle razlike u jačini osvetljenosti, kao preciznosti i intenzitetu reprodukovanih boja.

Rešenja za interaktivne sastanke

Epson štand je takođe mesto gde posetioci mogu naučiti kako da konstruišu kompletno rešenje za svoje poslovanje. Naše rešenje za interaktivne sastanke, model EB-1430Wi, prikazaće kako prostoriju za sastanke možete pretvoriti u interaktivno okruženje.

Na sajmu ISE 2015, Epson izlaže od 10. do 12. februara 2015. u hali 1, na štandu H75


[1] Izvor: Futuresource Consulting, www.futuresource-consulting.com

SmartPoint Adria

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar