Utorak, 19.11.2019

Magazin » Putovanje » Saveti i novosti » Sa AIESEC-om na praktično letovanje

Sa AIESEC-om na praktično letovanje

Objavi ovaj članak na

7.05.2011 10:03 AM

aiesec studentska organizacijaStudentska organizacija AIESEC ovog leta nudi more mogućnosti svim studentima koji bi želeli da idu na PRAKTIČNO letovanje u inostranstvu. U pitanju su razvojne prakse, kojih najviše ima u Brazilu, Rusiji, Indiji, Kini, Turskoj, ali i drugim interesantnim destinacijama. Razvojne prakse vam pružaju mogućnost razvijanja praktičnog znanja, prezentacionih veština, usavršavanje engleskog jezika i unapređivanje CV-a.

Praksa podrazumeva rad na projektima u trajanju od najmanje 6 nedelja, gde će studenti imati mogućnost rada sa decom, predavanja engleskog jezika, organizovanja radionica na temu ekologije, obrazovanja, kulturne intolerancije, rada na temu marketinga, finansija, bankarstva i slično. Studenti će takođe imati priliku da rade u različitim ustanovama i kompanijama, kao i nevladinim organizacijama, a kao najvažnije imaće mogućnost da rade u internacionalnom timu, steknu bitne kontakte i upoznaju se sa studentima iz svih delova sveta, a pored toga biće im obezbeđen besplatan smeštaj radni prostor i često hrana.

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u preko 110 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Svake godine, preko 10.000 AIESEC članova ima izazovnu šansu da ode na stručnu praksu i živi i radi u stranoj zemlji. Studenti imaju mogućnost da se upoznaju sa kulturom, običajima, tradicijom zemlje koju posete. Razmena predstavlja najintenzivnije iskustvo učenja, mogućnost sopstvenog razvoja i sticanja novih poznanstva preko naše globalne mreže kontakata.

19. maja u 20h časova na Ekonomskom fakultetu u Beogradu biće organizovan događaj „Make a Move“ gde će svi zainteresovani studenti čuti kako da apliciraju i odu na PRAKTIČNO letovanje.

Sve informacije o aktuelnim praksama kao i aplikacije možete pronaći na sajtu www.aiesec.org.rs/prakseCtrl+FSearch the document

Napiši komentar
Arhiva tekstova

November 2019
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930