Magazin Life stylePosao Postani član najveće studentske organizacije na svetu! Izaberi AIESEC!

Postani član najveće studentske organizacije na svetu! Izaberi AIESEC!

by Administrator

Najveća međunarodna organizacija vođena od strane mladih, AIESEC, regrutuje nove članove. Mladi u Beogradu, Čačku, Kragujevcu, Leskovcu, Novom Sadu, Nišu, Subotici i Valjevu se mogu prijaviti za članstvo i time popuniti svoje studentske dane radom na sebi i svojoj karijeri.

Kao član AIESEC-a pridružićeš se mladima koji teže da ispune svoj potencijal doprinoseći svojoj zajednici kroz razvijanje mladih lidera. Imaćeš priliku da kroz timski rad upoznaš mlade ljude iz inostranstva, naučiš da radiš sa različitim tipovima ličnosti, usavršiš veštine poslovne komunikacije i stekneš mnoge druge veštine.

Pridruži se organizaciji koja ukupno broji preko 35,000 članova sa svih strana sveta! Popuni prijavu ovde i ubrzo ćemo ti se javiti sa detaljima o daljem procesu selekcije.

Prijave su otvorene do 10. novembra.

Više informacija na našem Instagram, Facebook ili LinkedIn profilu.

Dragi studenti,

U sredu, 6.novembra u 19h prošetajte do Doma Omladine jer vam se pruža mogućnost da baš VI postanete deo najveće studentske organizacije.

 

O AIESEC-u:

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

0 komentar

Slične teme