Petak, 18.10.2019

Magazin » Life style » Posao » Top 5 poslova na daljinu

Top 5 poslova na daljinu

Objavi ovaj članak na

14.04.2018 1:56 PM

posao-na-daljinuZahvaljujući internetu, danas postoji niz poslova koji se mogu raditi na bilo kojoj udaljenosti od firme. Veliki je broj onih kojima mnogo više odgovara da sede u udobnoj fotelji u svom domu umesto da odlaze nekuda na posao. Ovakvi poslovi pružaju i mogućnost rada u firmi koja se nalazi u inostranstvu, a da pritom ne morate da mrdnete ne iz svoje zemlje, već čak ni iz kuće. Mnogi od poslova na daljinu imaju i tu prednost što radno vreme možete sami sebi da organizujete od dana do dana. Ovo su samo neki od poslova koje možete da radite na daljinu.

Online marketing menadžer

Ako se bavite kreiranjem online kampanja bilo kog tipa, onda je ovo posao koji možete raditi bez odlaska u kancelariju. Neki online marktenig menadžeri rade kao stalno zaposleni u samo jednoj firmi i imaju puno rano vreme, dok su mnogi od njih freelanceri i rade istovremeno za veći broj firmi i organizacija kada postoji potreba za online marketinškom kampanjom.

Kreator promotivnih videa

Ako imate iskustva sa snimanjem i pritom želite da budete nezavisni u pogledu lokacije, odnosno da ne morate uvek da budete na jednom mestu, onda je ovo fantastičan posao za vas.

Videi su sve prisutniji u medijima i mnoge kompanije rado koriste video oglašavanja kao vrstu promocije. Nekada video kampanje zahtevaju putovanja na različite lokacije, što je odlično za one koji pored snimanja videa vole da putuju i za one koje ne drži mesto.

Copywriter

Oni koji imaju smisla za pisanje tekstova različitog sadržaja često se odlučuju za posao copywritera. To im omogućuje da rade od kuće ili sa bilo kog drugog mesta, da šire svoje znanje iz mnogih oblasti s obzirom na potrebu za različitim tekstualnim sadržajem. Kroz PR tekstove i druge web sadržaje izražavaju svoju kreativnost i u prilici su da pišu onda kada im dođe inspiracija umesto da satima sede u kancelariji neproduktivno kada nemaju ideju kako bi se izrazili i koncipirali svoj tekst.

Web dizajner

Kao i sa prethodnim poslovima, i posao web dizajnera se može raditi ili isključivo za jednu određenu firmu, sa punim i preciziranim radnim vremenom, ili kao freelancer, od kuće i za veći broj onih kojima je njihova usluga potrebna.

Kada imate nedomice u ovom poslu, fantastično je to što postoji bezbroj online izvora koji mogu da vam pomognu da ih rešite. A s obzirom da je danas svakoj firmi potreban web sajt, koliko god ona bila velika ili mala, postoji mnogo onih kojima je potreban web dizajner.

Prevodilac

Veliki je broj oglasa za posao prevodioca u najrazličitijim firmama i organizacijama, ali postoje i oni koji traže prevodice za sopstvene potrebe, za prevod nekih njima važnih i potrebnih dokumenata (npr. prevod diplome, prevod krštenice i sl.). Zato, ako znate neki strani jezik i imate afiniteta ka prevođenju, potražite ovakve oglase i prijavite se za svoj novi posao prevodioca.

Napiši komentar
Arhiva tekstova

October 2019
M T W T F S S
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031