Magazin TehnikaIT Nove serije WorkForce Pro MFP-a i štampača

Nove serije WorkForce Pro MFP-a i štampača

by Administrator

epson-stampaciKompanija Epson prestavila je dve nove serije WorkForce Pro MFP-a i štampača za kancelarije koje imaju dosta posla. Uz prepoznatljivu inkdžet tehnologiju, nizak uticaj na okolinu, malim potrebama za intervencijama i visokom produktivnošću, namenjeni su malim radnim grupama koje žele mogućnost štampanja i u A3 i u A4 formatima. WF-C8690, WF – C8610 i WF – C8190 pružaju poboljšane performanse za štampu u A3 formatu dok WF-M5799DWF, WF-M5299DW i WF-M5298DW pružaju brz, pouzdan i visokproduktivan A4 mono modul štapmanja sa niskim ukupnim troškovima održavanja (TCO).

Tvrtko Ljubic, menadžer za poslovne proizvode i rešenja za Epson Balkan izjavio je da “ovi inkdžet štampači odnose pobedu u borbi sa laserima i čuvaju novac, energiju i vreme, sa funkcijama u službi poslovne produktivnosti i upravljanjem dokumentima. Posebno dizajnirani kako bi smanjili uticaj na životnu okolinu, smanjujući intervencije i olakšavajući radni tok, sve to dok stvaraju uštedu u centru onoga što rade. Niske intervencije i ekološki benefiti čine ove uređaje idealne za specijalističke vertikale takođe, kao što je obrazovanje, zdravstvo, administracija i u prodaji, kako bi zadovoljili svoje štamparske i CSR potrebe”

Za poslovne korisnike koji traže A3 mogućnost u svojoj štampi, ali ne zahtevaju veoma visok obim štampe Epsonovih korporativnih ili RIPS uređaja, WF – C8000 je idealno rešenje. Ne samo što svakodnevno može štampati A4 dokumenta veoma brzo, sa izlazom prve strane (FPOT) za 5.5 sekundi, ovaj uređaj takođe otvara širok spektar mogućnosti upotrebe za A3 dokumenta, kao što su letci za kompanije, nacrti brošura, Excel tabele, planovi za gradilišta, radne liste za učionice, prospekti i mnogo više.

Podjednako, WF – M5000 serija zadovoljava poslovne zahteve gde su robusna rešenja za mono štampu obavezna, sa konkurentnim ukupnim troškovima održavanja za upotrebu u malim radnim grupama koje imaju potrebu za visokim obimom štampe. Njegov impresivan prinos mastila koji iznosi i do 40,000 stranica – najviši u svom segmentu – pomaže da se ostvare tako niski ukupni troškovi održavanja, dok zahteva minimalne intervencije od strane korisnika. Ovo ne samo da povećava produktivnost, već dozvoljava i veću fleksibilnost kada je u pitanju materijal na kome se štampa zbog nepostojanja toplote i direktnog kontakta.

Štampa sa ovim modelima koristi minimum 90% manje energije nego laserski modeli sa kojima se mogu uporediti, što pomaže u tome da se smanji uticaj na sredinu i smanjenje energetskih potreba. Ovo je sve moguće dok i dalje uspeva da isporuči prvu stranu u roku od 4.8 sekundi, brže nego laserski modeli sa kojim ga možemo uporediti.

Skrojene specijalno za poslovni upotrebu, obe serije nude softver i alate potrebne kako bi se ispunili zahtevi različitih korisnika. Alati i softver kao što je Epson Print Admin, Document Capture Pro i Epson Device Admin, pružaju dodatnu funkcionalnost – više nego samo štampanje i skeniranje. Epson Open Platform i naš rad sa ISV-ovima nudi dodatne mogućnosti kao što je PaperCut, softver za upravljanje štampom.

 

1. Okvirni obim štampe. Stvarni obim zavisi od fotografija koje se štampaju i uslova štampe. Za više informacija molimo posetite www.epson.eu/pageyield. Poređenje je rađeno sa top 20 najprodavanijih mono laserskih štampača u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Evropi, sa brzinom štampe između 21 i 45 stranica u minuti, po definiciji IDC-a u poslednjih 12 meseci pre decembra 2017. Podaci su preuzeti od BLI-a gde god je to bilo moguće, ili preuzeto sa sajtova proizvođača.

2. Poređenje je rađeno sa top 20 najprodavanijih mono laserskih štampača u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Evropi, sa brzinom štampe između 21 i 45 stranica u minuti, po definiciji IDC-a u poslednjih 12 meseci pre decembra 2017. Podaci su preuzeti od BLI-a gde god je to bilo moguće, ili preuzeto sa sajtova proizvođača.

3. Poređenje je rađeno sa top 10 najprodavanijih mono laserskih štampača u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Evropi, sa brzinom štampe između 21 i 45 stranica u minuti, po definiciji IDC-a u poslednjih 12 meseci pre decembra 2017. Podaci su preuzeti od BLI-a gde god je to bilo moguće, ili preuzeto sa sajtova proizvođača.

4. Samo na multifunkcijskim uređajima.

5. Isključivo kompatibilno sa multifunkcijskim PCL/PS uređajima.

SmartPoint Adria

0 komentar

Slične teme