Ludo leto na Ibici

by Administrator

ibiza11111 Kolevka hipija iz šestdesetih godina, Ibica, okuplja najbolje didžejeve iz celog sveta u svojim svetski poznatim diskotekama. Ovde se možete non-stop zabavljati, 24 časa dnevno. Međutim, bila bi šteta da ovo ostrvo Baleara zapamtite samo po njegovim noćnim klubovima.
Volite tehno muziku, ekstravaganciju i uzavrelu atmosferu? Uputite se na Ibicu! Večeri na ovom ostrvu Baleara počinju u gradu Ibici, u četvrti Sa Paja u luki, ili na plažama na jugu. Naime, flajere za diskoteke ćete dobiti u barovima Plazza Parka i Satrincha Baru na plaži Salinas.
Organizuju se i defilei po gradu da bi se privukli turisti željni zabave. Dobićete pozivnicu sa bonovima za klubove. Ali ne nadajte se previše, dobićete jedan besplatan ulaz za diskoteke (ulaz inače košta 10 evra). Ulaznicu koja će vam otvoriti vrata mnogih klubova možete naći u raznim barovima. ibiza
Mali podsetnik pre nego što započnete vašu turu: dobro raspoloženje i luda zabava u klubovima traju i do kasnih jutarnjih časova! Znajte isto tako da je izgled veoma bitan i da će vam baš vaša originalnost otvoriti mnoga vrata. 
Započnite vaše proputovanje Ibicom u Paći, legendarnoj diskoteki ostrva i jednoj od retkih smeštenih u centru grada. Ovaj klub, jedan od najpoznatujih u svetu, može da primi i do 2 000 ljudi. Stalni posetioci su svetski džetseteri, VIP, manekeni i pozeri.  
Klub El Divino, koji je među najluksuznijim na ostrvu sa orijentalnim dekorom i terasama okrenutim ka moru, posećuju samo najimućniji night-clubbersi. Ako želite da ga posetite, moraćete da izdvojite minimum 100 evra po osobi. Krenite od Privilegije (bivšeg Ku), najveće diskoteke na Ibici, sa ponekad više od 10 000 ljudi. Naročito je posećena ponedeljkom, kada su ManuMission večeri.
Ni Amnezija nije manje posećena. Ne propustite lude noći  „Troya Asesina“ i „Espuma“ (sa penom). Obavezno u gepeku svog automobila ponesite rezervnu odeću! Postoji i „free party“, kada je ulaz besplatan i plaćate samo ono što popijete.
U Manumission Hotelu ili u Kilometro Cinquo (5 kilometara od aerodroma), primiće vas u velike kuće sa lepom okolinom, sa podijumima za ples, bazenima… Idealno mesto da popijete koju časicu pod vedrim nebom u divnom vrtu…
ibicaReći će vam u poverenju gde su odlične žurke; u unutrašnjosti ostrva, takozvane fiestas illégales (nelegalne žurke). Obavezno ponesite svoje piće!
Ujutru idite na izvanredan doručak u Montesolu ili Croissant Show-u.
Ako želite da veče završite u nekom  After klubu, posetite Space.
Znajte da u Space možete doći i u 7 sati ujutru, a napustiti ga u 4 sata popodne. Tada možete posmatrati zalazak sunca u legendarnom  Café del Mar, jedinom mestu zbog kojeg treba da pređete u zaliv San Antonio.
Za uživaoce ilegalnih sredstava: česti su nailasci policajaca na izlazima iz klubova.
Naravno, možete i mirno provesti vaš odmor na Ibici – jednostavno lenčareći…

0 komentar

Slične teme