Dodaj firmu

Nale tašnerska radnja

Nale tašnerska radnja nalazi se na Vidikovcu. Bavi se popravkom tašni ali i prepravkom garderobe.
Pročitaj više

Vidikovacki venac 92c, Vidikovac
Rakovica, Beograd

Tašner je veoma stari zanat, tako da kada uđete u neku od ovih radnji, znajte da najverovatnije ima izuzetno dugu tradiciju uspešnog rada i poslovanja.

Oduvek su žene imale svoje omiljene tašne, koje su plaćane skupo, a onda se dešavalo da im nešto otkaže poslušnost, tj. da se pokvari, otkine... – pa je tada neophodna usluga majstora koji se naziva tašner.

Popravka tašni

Ako je vaša tašna lepa i skupocena, onda se svakako više isplati da je odnesete kod tašnera da on pogleda o čemu se radi i da vam saopšti koja bi bila cena popravke, nego da odmah donesete odluku o kupovini nove tašne.

Popravka torbi

Torbe mogu da budu zaista razne, od elegantnih preko putnih, a za sve ima leka ako se nešto na njima pokvari – samo dođite kod odabranog tašnera. Osnovna delatnost tašnerskih radnji koje često posluju i preko pola veka, jeste popravljanje tašni, torbi, kofera, rančeva...

Popravljanje kožnih i običnih tašni

Kožne tašne su svakako skuplja varijanta, i njih dame vrlo rado odnose na prepravke. Međutim, i obične tašne mogu da budu jako omiljene, zato što su na primer, drag poklon od nekog, ili su toliko praktične, udobne i navikli ste se na njih, da ne želite da ih zamenite.

U ponudi tašnerskih radnji je popravka i kožnih i običnih tašni.

Zamena ručki na tašni

Ručka na tašni često prva strada, jer za nju držimo tašnu. Ako taj deo tašne nije u redu, onda je pravo vreme da posetimo tašnersku radnju. Rokovi popravke su obično veoma kratki, i zavise pre svega, od preuzetih poslova pre nego što ste vi došli kao mušterija.

Zamena ručke na torbi

Međutim, za kvalitetno odrađen posao i dobru zamenu ručke na tašni ili torbi, svakako vredi sačekati, mada ističemo, to nikada nije dugo. Tašneri polaze od toga da je tašna svakog ženi neophodna i da se mora popraviti što pre.

Tašner iskustva

Iskustva dama i svih drugih koji su imali kontakte sa tašnerima govore da je vrlo isplativo popravljati kvalitetne tašne i torbe, i da je to mnogo bolje rešenje, nego da se odmah odlučite za kupovinu novog predmeta. To se najbolje ogleda ako je tašna od kože ili možda ima emotivnu vrednost, pošto predstavlja dar od neke vama posebne osobe.

Prosečne cene kod tašnera za popravku tašni i torbi

Cena za popravku tašne ili torbe može da se kreće od oko 1000 dinara pa naviše, a sve zavisi od toga šta se radi. Zbog toga je najbolje da donesete svoj predmet kod odabranog zanatlije i on će vam na licu mesta reći koliko novca treba da izdvojite na kraju. Cena se nikada ne menja, tako da nema neprijatnih iznenađenja, čak i ako se u toku popravke ispostavi da je potrebno odraditi još neki dodatni posao koji u startu nije mogao biti primećen.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane