Dodaj firmu

Plastifikacija metala 29. Mart

29. mart – garažna vrata je porodična firma koja se bavi proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem svih vrsta rolo vrata, rolo mreža i plastifikacijom metala. Obezbedite sebi sigurna i kvalitetna garažna vrata ili zaštitu za izlog po povoljnim cenama
Pročitaj više

Borivoja Tašića 4
Barajevo, Beograd

Mirmetal plastifikacija metala

Preduzeće Mirmetal nudi širok dijapazon usluga: plastifikacija čelika i aluminijuma, savijanje i sečenje limova, kao i zavarivanje metala. Plastifikacija metala vrši se u savremenoj peći i upotrebom najkvalitetnijeg praha koji se dostupan u velikom izboru boja i tekstura
Pročitaj više

Kikindska 1b
Borča, Beograd

Galapagos plastifikacija metala i boje za plastifikaciju

Obojite Vaš svet vrhunskim bojama za plastifikaciju metala Galapagos. U našoj ponudi nalaze se osnovne boje po RAL karti, ali i veliki izbor specijalnih efekata različitih struktura. Takođe, vršimo uslužno plastificiranje metala, poput inoksa, aluminijuma, hroma, čelika..
Pročitaj više

Narodnih heroja 33/19
Novi Beograd, Beograd

Plastifikacija metala Plastamen

Aparat za plastifikaciju metala, povećajte svoju produktivnost u radu jednostavni, pouzdani i efikasni. Servis, održavanje, garancija.
Pročitaj više

Dragoslava Srejovića 65
Palilula, Beograd

Verovatno ste čuli za termin plastifikacija metala, ali niste sigurni kakva je to usluga, kada se koristi i koliko košta, odnosno od čega zavisi. U daljem tekstu saznajte sve ove i druge korisne i zanimljive informacije o plastificiranju metala.

Usluga plastificiranja metala

Pođimo najpre od toga šta podrazumeva ova usluga. Prvo se radi priprema, i to je odmašćivanje, kao i fosfatiranje metalnih površina. Kada se ovaj deo posla završi, radi se aplikacija, to jest, nanošenje osnovnog epoksidnog antikorozivnog sloja.

Preko ovog sloja, stavlja se poliesterski sloj, i to je namenjeno za površine koje su izložene suncu i UV zracima.

Plastificikacija metala

Mnogo ljudi želi da zna od čega zavisi cena plastifikacije metala. Dakle, na to koliko ćete platiti za ovu uslugu utiče ukupna površina bojenih elemenata.

Dosta firmi koje se bave ovom delatnošću daju niže cene, tj. spuštaju ih ako je u pitanju veća količina elemenata kojima je potrebna plastifikacija.

Korisno je da znate da se u slučajevima kada se snižava cena, nikada ne odstupa od potrebnog kvaliteta.

Plastificiranje metala – iskustva

Kada određeno preduzeće dugo sarađuje sa firmom koja plastificira metal, tada se postiže cena koja je niža u odnosu na standardnu.

Ponekad je potrebno raditi sa bojama koje spadaju u specijalne efekte, i tada se radi po posebnom cenovniku, a ne po standardnom.

Usluga se uvek odrađuje u veoma kratkom roku, kvalitetno, efikasno i uz garanciju. Radi se na savremenim mašinama za plastificiranje.

Plastifikacija je, zapravo, postupak u kojem se po naelektrisanom komadu metala posipa obrnutog polariteta nabijeni prah, u pištolju za elektrostatsko prašenje. Na ovaj način, prah se lepi i na onim delovima koji se ne nalaze na direktnom udaru. Međutim, elektricitet privlači prah tamo gde ga nema, a odbija ga gde je nanesen. Posipanje se vrši dalje, pa se prah ponaša kao izolator, pošto je poliuretanskog sastava, tako da novi sloj praha otpada sa pokrivenog dela, i tako se dobija ravnomerno raspoređen sloj, koji se u toku polimerizacije na približno sto osamdeset stepeni Celzijusovih, pretvara u ravnomeran sloj zaštitne plastike.

Sigirno vas zanima i kakve završne slojeve je moguće odabrati.

Radi se o sjajnim, tj. glatkim slojevima, polumat i mat, metalik, slojevima fine strukture, kao i slojevima koji imaju grubu strukturu i one sa kojima se rade specijalni efekti.

Plastificiranje metala – cena:

Kao što je već navedeno u dosadašnjem delu teksta, u obzir se uzima površina metala koju je potrebno plastificirati i to je glavni faktor u određivanju cene. Zbog toga je neophodno da se obratite firmama koje pružaju ovu uslugu i da se raspitate za konkretan slučaj.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane