Dodaj firmu

Narezivanje ključeva Bobi Auto bravar

Porodični biznis, koji uspešno posluje već 40 godina. Bavi se kompletnom popravkom bravarije, popravkom svih vrsta brava i izradom kodiranih i običnih ključeva.
Pročitaj više

Vojvode Šupljikca 20
Vračar, Beograd

Boulevard Key Ključar

Boulevard Key izrada svih vrsta ključeva, auto ključeva i laserskog graviranja, kao i pločica za stanove i kućne brojeve.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 218
Zvezdara, Beograd

Narezivanje ključeva MG stil

Izrada ključeva MG STILl nalazi se u centru Beograda. Bavi se izradom svih vrsta ključeva za stanove i kuće.
Pročitaj više

Pop Lukina 3
Stari grad, Beograd

Narezivanje ključeva Mnogo Bolji Servis

„Mnogo bolji servis“ servis auto ključeva nalazi se u Mirijevu. Glavna specijalnost ovog servisa je kodiranje auto ključeva, izrada auto ključeva i narezivanje auto ključeva.
Pročitaj više

Mirijevski venac 48a
Zvezdara, Beograd

Narezivanje ključeva Network Shop

Network Shop se bavi izradom, servisiranjem i programiranjem auto ključeva za sve tipove vozila najpoznatijih svetskih proizvođača. Klijentima pružamo brzu, kvalitetnu i pristupačnu uslugu. Za hitne intervencije za verne klijente dostupni smo i nedeljom. Proverite zašto smo najbolji – Auto ključevi Network Shop!
Pročitaj više

Mihaila Šolohova 33
Borča, Beograd

Narezivanje ključeva Seiko

Časovničar Seiko se nalazi na adresi Bulevar Umetnosti 27 T.C.
Pročitaj više

Bulevar Umetnosti 27 T.C.
Novi Beograd, Beograd

Narezivanje ključeva MGN

MGN pečatorezac i izrada ključeva nudi Vam sve za Vaše preduzeće na jednom mestu. Bilo da Vam je potreban pečat, lasersko i CNC graviranje, izrada reklama, piktograma i reklamnog materijala, posetite nas i izaberite najbolje proizvode. Takođe, bavimo se sečenjem klirita.
Pročitaj više

Ustanička 128b, (lok.17)
Voždovac, Beograd

Narezivanje ključeva Sef Plus bravarska radnja

Narezivanje ključeva, auto ključevi sa čipom, master sistemi, deblokada sefova i trezora, izrada pečata i graviranje.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 16, Delta City lok. 20, I sprat
Novi Beograd, Beograd

Narezivanje ključeva Sefovi Mihajlović

Sefovi Mihajlovic se nalazi na adresi Sremska 6, Beograd.
Pročitaj više

Sremska 6
Stari grad, Beograd

Narezivanje ključeva Oštrica bravarska radnja

Bravarska radanja “Oštrica” bavi se i ručnom izradom lovačkih noževa, kao i proizvodnjom PTT sandučića po najnovijim standardima.
Pročitaj više

Dr Ivana Ribara 91v, Blok 61 TC Kozara, Požeška 79 (City Hall lok.219, parter)
Novi Beograd, Beograd

Narezivanje ključeva Bravarska radnja Kiss

Već više od dve decenije, bavimo se svim vrstama ključarskih i bravarskih poslova, uključujući i rad na terenu…
Pročitaj više


Stari grad, Beograd

Narezivanje ključeva Bravar Nedeljković

Bravarska radnja "Nedeljković" iz Zemuna po najpovoljnijim cenama u gradu nudi Vam u svojoj prodaji sigurnosna vrata, brave i cilindre vrhunskog kvaliteta, kao i izradu i narezivanje ključeva za stanove i automobile.
Pročitaj više

Gornjogradska 11a, Lokal u sklopu Maxi-ja
Zemun, Beograd

Narezivanje ključeva Auto bravar M-Team

Auto bravar M - team se bavi: narezivanjem svih vrsta kodiranih i običnih ključeva za stanove i automobile, izradom i kopiranjem ključeva sa elektronskim kodom transponderom
Pročitaj više

Jurija Gagarina 151a
Novi Beograd, Beograd

Narezivanje ključeva Stojanović 24

Bravar Stojanović pruža uslugu narezivanja ključeva, prodaje i poravke svih vrsta brava, izrade pečata i graviranja. Za hitne intervencije na rapolaganju smo 00-24h.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 367
Zvezdara, Beograd

Narezivanje ključeva Bravar Music

SZBR Bravar Music se nalaze na adresi Bulevar Despota Stefana 36, Beograd.
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 36
Beograd

Narezivanje ključeva Auto bravar Elezović

Auto bravar Elezović postoji skoro 30 godina u Beogradu. Osnovna delatnost naše firme je izrada i kopiranje svih vrsta auto ključeva, servis auto brava, otvaranje vozila bez ključeva
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 144, Džordža Vašingtona 38a
Vračar, Beograd

Narezivanje ključeva uvodni deo

Nekada davno, deca su u školi nosila ključ oko vrata, da ga negde ne bi izgubila. Sa druge strane, lopovi znaju za trik da se ključ otisne u sapun, na primer, posle čega može da se napravi identičan ključ koji će otvoriti željena vrata.

U životu se događaju razne situacije, da se ključ izgubi, pa da pojedini ukućani nemaju svoj primerak, a mi vam savetujemo da se tada obratite bravarima koji pružaju uslugu narezivanja ključeva, da ne biste morali kao lopovi da utiskujete ključ u sapun.

Šalu na stranu, zaključana vrata „ispred nosa“, i saznanje da smo izgubili ključ, nije nimalo prijatno. Dobra strana priče jeste da i neko ko nađe vaš izgubljeni predmet, neće znati koja vrata on otključava, pa mu neće biti od neke pomoći, ako ima loše namere.

Čak i ako ima dobre ideje, da vam vrati nestali ključ, ni to neće biti u mogućnosti, jer ne zna kome pripada, pa je jedino rešenje za vas da se obratite profesionalnim bravarima.

Sa druge strane, verovatno nema ničeg goreg od ključa zaključanog u automobilu koji vam se kroz zatvorene prozore „ruga“ u lice. Pošto ste u toj situaciji nemoćni da otvorite auto ili da ga pokrenete, adresa na koju bi se trebalo obratiti su svakako auto bravari.

Izrada ključeva

Problem će biti rešen veoma lako, jer postoji dosta bravarskih radnji koje se bave ovim poslom, između ostalog.

Narezivanje nije potrebno isključivo u situaciji da je ključ izgubljen, može se dogoditi da su vam došli rođaci, pa želite da im date primerak ključa, da vas, recimo, ne bi budili noću kada ulaze u dom. Ili, možda imate podstanare kojima izdajete sobu, pa će i njima biti potrebno da sami otvore vrata.

Ako vaša lepša polovina takođe vozi isti auto, izradite ključ za nju, jer vam je verovatno pravi „smor“ da je vozite u šoping, što može potrajati satima, a sigurni smo da ne želite ni da sedite u ženskom društvu u kome se prepričavaju tračevi i komentarišu cene i sniženja upravo kupljene robe.

Kako se narezuju ključevi?

U bravarskim radnjama, možete narezati sve vrste ključeva, bilo da se radi o običnim ključevima za kućne brave ili blindirana vrata, da li su u pitanju auto ključevi ili specijalni ključevi koje ne možete izraditi na svakom mestu.

Sam postupak narezivanja ključeva je da se oni izrađuju na savremenim mašinama koje su povezane sa računarom. Na ovaj način je obezbeđena i zagarantovana maksimalna preciznost i funkcionalnost.

Narezivanje ključa – iskustva

Ljudima je u današnje vreme, kada je tempo života veoma brz, veoma važno da sve poslove određenog tipa, mogu završiti na jednom mestu.

Tako je i kada je reč o ključevima – klijenti žele da bravarske radnje pružaju multifunkcionalnost u izvođenju svojih radova, odnosno da mogu da u istoj radnji narežu i obične i auto ključeve, ili da poprave brave i kase, kao i da je omogućena usluga montaže sigurnosnih specijalnih brava.

Usluge narezivanja ključeva

Kada govorimo o bravarima i njihovim uslugama, prvo nam na pamet padaju ključevi. Međutim, ključ od automobila jednako je bitan kao i ključ od stana. U tom smislu, bravarske radnje nude uslugu izrade ključeva za automobile, motocikle, kamione... Ukoliko vam je potrebno, možete izraditi sigurnosne i kasa ključeve, te ključeve za ormare.

Kao što smo objasnili u prethodnom delu teksta, ključevi se ne izrađuju kao nekada, već na savremenim kompjuterski vođenim mašinama na osnovu brave ili kodne kartice.

Izrada i ukodiravanje ključeva sa transponderom, i originalnim daljincima, takođe je deo ponude usluga.

Izrada ključeva za automobile

Pošto pričamo najpre o ključevima, onda je i tema kako otvoriti recimo auto, čiji vlasnik je izgubio ključ. Bravarske radnje za vas dežuraju danonoćno, te se možete obratiti bilo kada, i problem će ubrzo biti rešen.

Automobili se otvaraju bez oštećenja, što je izuzetno važno, moguće je promeniti šifru na auto bravama, popraviti bravu, te popraviti daljinsku komandu i izvršiti popravku kartice.

Narezivanje ključeva se vrši veoma brzo, bez obzira da li je u pitanju običan ili kodiran ključ. Za vaš stan ili automobil, dobićete nov ključ u roku od pet minuta, na licu mesta.

Pošto se nemila situacija gubitka ključa može desiti bilo kada, dobro je znati da niste sami, i da možete pozvati dežurne bravarske radnje koje su dostupne od 00 do 24 časa, svim danima, uključujući i vikende.

Oni će po prijemu poziva, u najkraćem roku izaći na teren i rešiti vaš problem, ukoliko je u pitanju zaključani automobil, ili će narezati nov ključ za vrata vašeg stana ili kuće.

Narezivanje ključeva – cena:

Cena narezivanja običnih ključeva kreće se u proseku od 200 do 300 dinara.

Cene narezivanja ključeva su u rasponu od 1500 do 2000 dinara za komad ključa za brave visoke sigurnosti, dok je prosečna cena ključa za blindirana vrata oko 1000 dinara.

Kada govorimo o automobilima, cena brava i ključeva, u zavisnosti od marke automobila, kreće se u rasponu od 1200 din. sve do 7338 dinara.

Za slučaj hitnih intervencija, bilo da se radi o automobilima ili bravama od stana ili kuće, potrebno je platiti u proseku 2500 dinara za otvaranje zaglavljenih vrata, a ako se hitna intervenicija obavlja u toku noći, iznos koji plaćate uvećan je u proseku za 1000 dinara, ali sve zavisi od lokacije na kojoj se nalazite.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate bravarske radnje ispod/iznad našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane