Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Tunike za punije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Tunike za punije

Elegantno popunjene dame poseduju neku harizmu, koja se ogleda pre svega u njihovom pozitivnom stavu, ljubaznosti i osmehu. Brz tempo života nameće često i nepravilan način ishrane, upotrebu takozvane brze hrane, uz malo ili nimalo kretanja, što sve vodi nastanku viška kilograma.

 

 

Ali, ko je lep, lep je i sa nekoliko ili više od nekoliko kilograma gore, jer je fizički izgled zapravo samo refleksija onoga što nosimo u sebi – čovek pleni onim iznutra, dobrotom i pozitivnom energijom. 

Ipak, eleganto popunjene gospođice i gospođe, požaliće se da veoma teško mogu doći do delova garderobe koji skrivaju njihove mane, a ističu ono lepo na njima. I kada ne bi zaista znale šta da kupe, uvek postoji rešenje, a to je dobra, stara, oprobana varijanta zvana – tunika.

Kako odabrati tuniku za punije?

Stilisti predlažu tunike takozvanog „A kroja“, koji veoma uspešno skriva viškove. Takvi modeli, kao i tunike koje su sečene ispod grudi, idealne su za pokrivanje širih bokova i skrivanje viška kilograma. Možete ih poneti uz pantalone uskih ili ravnih nogavica. 

Zna se da tunike spadaju u najpraktičnije komade ženske garderobe, jer izuzetno dobro pristaju i punijim i mršavim ženama. Zimi će nas ugrejati i pri tome delovati veoma atraktivno u različitim odevnim kombinacijama.

Većini dama će lepo stajati, a možete birati jednobojne, dezenirane, opuštene, elegante... U svakoj prilici će dobro doći, na primer, za posao ili roditeljski sastanak, možete obući tuniku u kombinaciji sa pantalonama, dok je u opuštenim prilikama možete upariti sa trenerkom. 

Važno je reći da tunike za punije uspešno kamufliraju veći stomak i bokove koji su širi nego što biste vi to želele. 

Tunike za punije – prodaja

Zanimljivo je da ove delove garderobe za punije, jednako biraju i mlade devojke ali i starije dame. U bogatoj ponudi butika mogu se pronaći modeli za sve generacije, u raznim veličinama. 

Iskustva trgovaca govore da se punije dame za tunike prosto otimaju, jer su svesne prednosti koje ovaj deo garderobe može da im pruži. 

 

 

Ukoliko volite poznatije brendove, zvučna imena takođe možete pronaći u asortimanu butika. To su marke koje su poznate po tome što imaju modele čije veličine nisu standardne.

Ako su vam butine jače, uvek možete odabrati tuniku koju ćete nositi uz dužu suknju i čizme sa visokim sarom. Elegantne modele tunika možete obući svakom prigodom, pri tome ne misleći nimalo da li dobro izgledate ili ne, jer će se tunika pobrinuti da sakrije sve nedostatke i istakne ono najlepše na vama.

Na web prezentacijama butika možete pogledati izbor tunika za punije, informisati se o karakteristikama tog odevnog predmeta i u svega par koraka obaviti naručivanje tako što ćete tuniku staviti u korpicu, a potom izvršiti plaćanje.

Nakon uplate, obično brzom poštom, tunika stiže na vašu adresu, što sve može biti za samo jedan dan. A onda ste spremni za izlazak, ne mareći zbog viška kilograma, koji vam sada ne stvaraju ni najmanji problem!

Tunike za punije – cena:

Potrebno je izdvojiti od 3100 din. za tunike od poliestera i viskoze, preko 11990 din. za tunike sa heklanim detaljima, sve do 14990 dinara za dugu tuniku od lana.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

24.10.2018
Erzsébet Csúzdi
Poštovani ja sam Eržebet Čuzdi iz Ade/24430/ za potrebe hora Musica Humana voleli bi da kupimo ovu belu tuniku br. 3. u više veličina dali je to moguće i koliko košta jedna tunika i dali se prodaje na račun, mi možemo samo virmanom platiti.Tunika nam se mnogo sviđa molim Vas da nam javite i to od kakvog je mterijala ova tunika, voleli bi ako je moguće neki prirodni materijal sa elastinom. Unapred se zahvaljuljemo na odgovoru na datu mail adresu.S poštovanjem Eržebet Čuzdi. tel. 063-851-0813
04.10.2018
Zeljana Jeremic
Ovo su tunike koje su prilagodjene i namenjene nesto punijim osobama. Cene su naravno, kao i sve u Beogradu, poprilicno razlicite. Cula sam da butik belami ima siroku ponudu tunikabza punije.
31.08.2017
Stojance Ristovski
Mene bi bila velika sramota da drzim takve cene tunika za punije. One su definitivno po meni nesto sto je veoma skupo. Sve drugo je generalno govoreci cisto bacanje para i nista vise od toga.
30.08.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni je koliko mi se samo cini, veoma vazno da sve punike za punije budu dovoljno dobrog kvaliteta. Sve drugo po meni onda i nije bas toliko vazno. Generalno govoreci, po pitanju cena je veoma bitno da se na vreme odlucite za kvalitet.
16.05.2017
Milen Jovanovic
U svakom slucaju nisu one ni malo jeftine. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
28.04.2017
Todor Markovic
Kako god da okrenete, one moraju da se debelo plate. Druge stvari mi i nisu bas toliko vazne.
19.04.2017
Filip Milutinovic
Po meni je najvaznija stvar da one imaju da se negde kupe. Druge stvari onda mi i nisu bas toliko vazne.
05.04.2017
Marina Zivkovic
Koliko mi se samo cini, sto se tunika za punije tice, bitan je saom kvalitet i nista vise od toga. Ukoliko se bas za njih odlucite, sigurno se pre ili kasnije necete pokajati.
03.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu je problem u tome sto ove tunike nisu ni malo sa cenama pristupacne. Sve ostalo je samo gubljenje vremena.
17.03.2017
Jovana Milinkovic
Po meni realno ne postoji nista bolje do tunika.
17.03.2017
Todor Markovic
Sto se njih tice, kvalitet je pre ili kasnije sigurno vazan.
28.02.2017
Lea Stankovic
Moje licno misljenje je takvo da su sve tunike sto se mene licno tice zlata vredne. Sve drugo je mnogo losije resenje.
09.02.2017
Janko Zivanovic
Sto se tice tunike za punije samo treba da znate da je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
13.01.2017
Simona Vucinic
Ako vec pricamo realno, nije bitno samo to da vam tunika potpuno odgovara vec je bitno i to da ona bude bas onako dobrog kvaliteta.
12.01.2017
Petar Jankovic
Mislim da je u danasnje vreme poprilicno mali izbor u Beogradu za nesto punije osobe.
23.12.2016
Marta Dencevic
Samo po pitanju tunika za punije treba da se odlucite za kvalitet i ukoliko to budete uradili sigurno se necete pokajati.
07.12.2016
Ivan Stojanovic
Po pitanju kvlaitetnih butika za punije, najbolje resenje je da posetite butik Melitta, zato sto tamo ubedljivo najsiti izbor ovih proizvoda imaju.
21.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Kada pricamo o kvalitetnim tunikama za punije, najbolje resenje je da posetite butik Matex i u njemu se licno uverite i vidite sta je to kvalitet.
01.11.2016
Nikolina Pantelic
I ja sam cula da je butik Indonezija zaista popirlicno dobro snabdeven ali sam ipak na kraju moram da kazem I skeptic da li postoji dovoljna broj tunika za punije.
01.11.2016
Jana Stankovic
Ukoliko su vam potrebne tunike za punije onda samo pravac butik Indonezija kako vam se slucajno ne bi desilo da se po tom pitanju pokajete na nekom drugom mestu.
09.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da kupite tunike za nesto starije postoji velika mogucnost da se dobro pomucite dok ne dodjete do neke bas zadovoljavajuce.
04.08.2016
Dusan Markovic
Mislim da je ovo posebna kategorija tunika. Nekako mi se cini da se u poslednjih nekoliko godina, otvara sve vise butika koji su namenji upravo ovoj populaciji ljudi.
05.07.2016
Biljana Brankovic
Ovo su tunike koje su prilagodjene i namenjene nesto punijim osobama. Cene su naravno, kao i sve u Beogradu, poprilicno razlicite. Cula sam da butik Gattolini ima siroku ponudu odece za punije.