Muška odela Beograd

Adresa: Živojina Lukića Vajara 58a
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 151/a lok 30 i 17
Beograd
Adresa: Zmaj Jovina 14
Beograd
Adresa: Majke Jugovića 2, Batajnica
Beograd
Adresa: Kumodraška 35
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 149a,(lokal 23),Jurija Gagarina 151 a (lokal 16), Beograd
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 151a, (TC Piramida lok 56)
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 151/a, ( TC Piramida, lokal 22 i lokal 4, prizemlje ),Beograd
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Muška odela
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Muška odela

Pojedini muškarci nose odela svakoga dana, jer tako zahtevaju potrebe posla koji obavljaju, dok neki drugi oblače elegantne sakoe i pantalone samo za posebne prilike, kao što su proslave, venčanja, banketi, svečane večere i slično.

muska odela

 

U našem daljem tekstu saznajte korisne i zanimljive informacije o muškim odelima, kao što su kako ih odabrati, koliko novca izdvojiti...

Jednodelna muška odela

Jednodelna muška odela mogu zahtevati određene profesije. Kao što i sam naziv govori, ova odela su sačinjena iz jednog dela, i mogu se pronaći u modernim krojevima.

Dvodelna muška odela

Kada su u pitanju klasična dvodelna muška odela, modni dizajneri su uvek inspirisani, i neretko se spajaju trendovi proteklih decenija i savremenog momenta.

Slobodno možemo reći da odelo čini čoveka, jer od toga kako smo obučeni, zavisi i kakav ćemo početni utisak ostaviti na druge ljude. U tom smislu, ne bi trebalo posebno naglašavati da „prvi i najvažniji utisak možemo ostaviti samo jednom“.

Zbog toga bi svaki muškarac trebalo da ima u svom garderoberu nekolicinu savršeno skrojenih odela koja su izrađena od najfinijih štofova.

Crna muška odela

Crna muška odela su najpopularnija kada je reč o najsvečanijim događajima, kao što je venčanje, na primer. Crna boja predstavlja eleganciju, prefinjenost, sofisticiranost... Pri tome, veoma je dobro da odelo bude izrađeno po meri, tako da vam savršeno stoji.

Muško odelo mora biti primereno određenoj prigodi, a najvažnije je da se muškarac u njemu oseća dobro i da bude zadovoljan svojom pojavom.

Bela muška odela

Bela muška odela možemo nazvati modom za mladoženje. Zašto ne biste bili u savršenom skladu sa svojom nevestom, birajući odelo u beloj boji?

Belo odelo može da bude deo letnjeg glamura i veoma šik, i izrađeno od najfinijih i najkvalitetnijih materijala.

muska odela cena

 

Braon muška odela

Braon boja predstavalja klasiku kada je reč o muškim odelima, i gotovo svaki pripadnik jačeg pola ima barem jedno takvo odelo u svom garderoberu. Boja se lako uklapa sa ostatkom odevne kombinacije, i prigodna je za razne prilike.

Braon odela rado koriste i mlađi i stariji muškarci, za raznorazne događaje, proslave, formalne večeri i slično.

Moderna muška odela

Svaki muškarac koji drži do sebe teži tome da prati modne trendove i da ima odelo iz najnovijih kolekcija poznatih dizajnera. Kada se kroje moderna muška odela koriste se po pravilu, samo najkvalitetniji materijali kao što su svila, kašmir, različite mešavine vune, engleske i italijanske tkanine.

Mladalačka muška odela

Ako ste mladi, i imate u planu proslavu maturske večeri, na primer, tada svakako želite da zablistate u punom sjaju. Najbolji način da to postignete jeste da odaberete adekvatno mladalačko muško odelo.

Možete se odlučiti za sivo odelo, ili za neku drugu svetliju nijansu, koja će uz pravilan kroj učiniti da delujete perfektno. Uz odelo mladalačkog kroja, možete da odaberete moderan kaiš, kravatu ili leptir mašnu i time ste postigli cilj – izgledaćete elegantno i svečano.

Muška odela – cena:

Cene muških odela variraju u zavisnosti od modela i dizajnerske kuće, pa se tako kreću u rasponu od 25000 din. pa sve do 52000 dinara i više, za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike koji su oglašeni ispod našeg teksta.

 

 

 

Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Ranka Kovačević
Dobro veče, interesuje me cena Vašeg kariranog odela pod šifrom 6 . Bila bih zahvalna ako mi javite i ako ima u veličini 52 ? Hvala
Matija Lukic
Najbolja muska odela mozete kupiti u butiku di en dzi. Veoma su dobro snabdeveni, imaju kvalitetna odela i extra povoljne cene
Biljana Brankovic
Ne umeju muskarci da se lepo obuku. Ja svog muza nigde ne pustam samog. Uvek gledam da kada treba da se kupi musko odelo da i sama tu budem prisutna. To mi je opet najsigurnija varijanta.
Dusan Markovic
Izbor odela bi na prvom mestu trebao da zavisi od muskarca do muskarca. Sve drugo bi sto se mene tice, moglo da bude cisto gubljenje vremena i nista vise od toga. Po pitanju kvaliteta, sigurno cete na kraju doci do njega uz odgovarajucu cenu.