Kontakt podaci za vašu firmu

Butik Second hand shop BG

  • 1
  • %
5.0 | 1 ocena
Nudimo Vam bogat izbor kvalitetne odeće uvezene iz Austrije i Nemačke. U četiri naša butika u Batajnici, kao i jednog u Zemunu i jednog u Novoj Pazovi, možete za male pare da kupite najvišu klasu i najkvalitetniju odeću....
Pročitaj više
Zmaj Jovina 14
Beograd

Outlet nove brendirane garderobe

  • 1
  • %
0.0 | 0 ocena
U centru Bajtanice otvorio se Outlet brendirane garderobe sa najboljom ponudom nove, firmirane garderobe sa etiketom. Sva roba iz naše ponude je uvezena iz Nemačke. Armani, Gucci, Versace, Diesel, Timberland, Calvin Klein, Esprit i druge mod...
Pročitaj više
Majke Jugovića 2, Batajnica
Beograd

Muška odela DI EN DŽI

  • 4
  • %
5.0 | 7 ocena
Butik muških odela DI EN DŽI nudi Vam veliki izbor odela za poslovne i svečane prilike, izrađenih od visokokvalitetnih materijala, modernog kroja u širokoj paleti boja…...
Pročitaj više
Jurija Gagarina 149a,(lokal 23),Jurija Gagarina 151 a (lokal 16), Beograd
Beograd

Krojačka radnja NENA

  • 2
  • %
5.0 | 2 ocena
Budite prepoznatljivi u odeći skrojenoj po Vašoj želji i meri, posetite krojačku radnju NENA na Vračaru. Naš tim čine profesionalni dizajneri i krojači koji pružaju usluge krojenja i šivenja različitih odevnih predmeta, među kojima se pose...
Pročitaj više
Mutapova 36-38
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći ćemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

AS plus butik za muškarce

  • 2
  • %
5.0 | 3 ocena
Butik AS plus u TC Piramida je prava adresa za muškarce koji žele da izgledaju elegantno i moderno u svim prilikama. Pored svečanih i poslovnih odela, u našoj ponudi nalaze se i drugi artikli iz muške kolekcije: leptir mašne, kravate, kaiš...
Pročitaj više
Jurija Gagarina 151/a, ( TC Piramida, lokal 22 i lokal 4, prizemlje ),Beograd
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Muški kaputi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Muški kaputi

Sasvim je O.K. da imate kvalitetnu sportsku jaknu, ali ako se sa svojom lepšom polovinom pojavljujete na nekom posebnom događaju, to od vas zahteva poseban dres kod koji uključuje elegantan kaput.

muski kaputi

 

Muški kaputi su odličan način da sa stilom i ukusom „preživite zimu“, a u našem tekstu možete da pročitate o tome kakvi kaputi su sada u modi, gde možete da ih kupite, po kojim cenama i slično.

Elegantni muški kaputi

Elegancija nikada neće izaći iz mode, pa makar to bila i sportska elegancija. Uvek je dobro da se odlučite za materijale koji odlučno greju, jer zima sa sobom često donosi ledene dane, pune hladnog vetra. Ponekad ćete sa takvim kvalitetnim i toplim materijalima izgledati nešto krupnije, ali to nije nimalo loše, zar ne?

Zbog toga je dobro izabrati elegantne modele ovakvih kaputa, koji će biti veoma prikladni za posao, ali i za neke formalne prilike.

Poslovni muški kaputi

Ukoliko imate posao koji uključuje rad sa puno ljudi, odnosno kontakte sa poslovnim partnerima, saradnicima, klijentima i dr, tada je veoma važno kakav utisak ćete ostaviti svojim izgledom.

muski kaputi cena

 

Uz poslovnog čoveka, svakako pristaje poslovni muški kaput izrađen od kvalitetnih materijala. To može biti i ležeran kroj, u kome se osećate komotno, komforno i udobno.

Svakodnevni muški kaputi

U ovoj varijanti, mnogo je lakše pronaći pravi kaput za sebe, jer imate veću slobodu da birate, tako da se možete odlučiti za kapute koji imaju različitu teksturu. Izaberite kapute od somota ili od vune, koji će biti više nego zahvalni kada zaveje sneg i stegne mraz.

Interesantna tekstura je kao dodatni modni detalj. Ovakve kapute možete da uklopite uz svaki stil, i za svaku priliku.

Muški kaputi prodaja

Ako želite da vidite celokupnu ponudu modernih muških kaputa na jednom mestu, a niste voljni baš da obilazite grad i da zavirujete u svaki butik, tada je dobra odluka da pogledate lepo urađene web prezentacije firmi koje prodaju mušku galanteriju.

Muške kapute je moguće poručiti i online i to tako što ćete najpre da pogledate fotografije iz više uglova na manekenima, a potom i da pročitate u kojim veličinama je kaput dostupan, u kakvim bojama i slično. Te podatke prate i informacije o materijalu od koga je kaput izrađen i naravno prikazana je cena.

Samo poručivanje se obavlja veoma jednostavno, tako što odabrani artikal dodate u korpu i potom potvrdite narudžbinu. Nakon toga obavljate plaćanje putem e-bankinga, ili u najbližoj banci ili pošti. Odabrani muški kaput će biti na vašoj adresi za najviše do dva radna dana.

U slučaju da želite da se prošetate do sedišta butika, tada će vam ljubazno osoblje dati dodatne savete kako da najbolje odaberete model muškog kaputa, u kome ćete izgledati najprivlačnije i osećati se najbolje.

Muški kaputi – cena:

Koliko ćete izdvojiti novca za muški kaput, zavisi pre svega od modela, zatim od materijala od koga je sačinjen i slično. Cene se kreću u proseku oko 100 evra i naviše. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Zeljana Jeremic
Ako želite da vidite celokupnu ponudu modernih muških kaputa na jednom mestu, a niste voljni baš da obilazite grad i da zavirujete u svaki butik, tada je dobra odluka da pogledate lepo urađene web prezentacije firmi koje prodaju mušku galanteriju.