Venčanice Beograd

Adresa: Vojvođanska 154
Beograd
Adresa: Save Mrkalja 28
Beograd
Adresa: Pedje Milosavljevića 25
Beograd
Adresa: Joze Šćurule 28v, Bežanijska kosa
Beograd
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 160/13
Beograd
Adresa: Sazonova 48, ( lokal 3 )
Beograd
Adresa: Kumodraška 35
Beograd
Adresa: Smiljanićeva 9
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 149-153, TC Piramida, lokal 59, I sprat
Beograd

Venčanice Novi Sad

Adresa: Železnička 20
Novi Sad
Adresa: Temerinska 6
Novi Sad

Venčanice Šabac

Adresa: Miloša Pocerca 36
Šabac
Adresa: Pavla Orlovića 16, Bogatić
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Venčanice
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Venčanica sa otvorenim leđima - iznajmljivanje po SUPER ceni!

Akcija -50% 125 Din.
Venčanica sa otvorenim leđima - iznajmljivanje po SUPER ceni! - 125 evra! Nesanica haljine i venčanice!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Romantična venčanica od čipke do kolena - iznajmljivanje po SUPER ceni!

Akcija -50% 100 Din.
Romantična venčanica od čipke do kolena - iznajmljivanje po SUPER ceni! - 100 evra! Nesanica haljine i venčanice!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Venčanica (čipka i til) - iznajmljivanje po SUPER ceni!

Akcija -50% 125 Din.
Venčanica (čipka i til) - iznajmljivanje po SUPER ceni! - 125 evra! Nesanica haljine i venčanice!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Venčanice

Venčanica je svečana haljina samo za jedan dan, ali je taj dan najvažniji u životu. Sa izabranikom svog srca stajete na „ludi kamen“, zaklinjete se na večnu ljubav i vernost. Verovatno ste oduvek maštale o tom trenutku ispred oltara, i on se uskoro približava. 
 
 
Postoji mnogo stvari o kojima buduća nevesta mora da razmišlja, ali je najvažnija od njih, svakako, odabir najlepše venčanice.

Najlepše venčanice

Ovu posebnu, svečanu haljinu možete kupiti, iznajmiti ili sašiti po meri. Svaka varijanta je dobra, zavisi samo šta vama odgovara i koliki budžet ste namenili za to. Iskustva stručnog osoblja iz prodajnih salona govore da devojke obično celog života maštaju o tome kako bi njihova venčanica trebalo da izgleda, ali da kada zaista dođu u situaciju da biraju, odaberu nešto sasvim drugo.
Jer, nije ni budućim mladama lako, izbor u salonima je ogroman, pa se one prosto zbune i ne znaju koju venčanicu pre da odaberu, kad im sve lepo pristaju.
Za devojke sa vitkom linijom, koje su visoke, lepo će pristajati uske venčanice. One prate liniju tela, pa će svi gosti na venčanju biti opčinjeni onim što vide. 
Provokativno i sexy, ali sa ukusom, ako želite tako nešto, odaberite venčanice sa otvorenim leđima. Sve devojke vole da budu zavodljive, ali ne i vulgarne, pa će ovaj izbor definitivno biti onaj pravi.
Kejt Midlton, princeza u realnom životu, udala se u venčanici od čipke. Tako je postala „glavni krivac“ što mnoge devojke žele da u najlepšem danu u svom životu zablistaju kao i ona. Jer, sve su devojke pomalo, princeze.
Sa druge strane, trend u svetu i kod nas je da se devojke udaju u blagoslovenom stanju. Tako će se ispod venčanice kriti još neko, ili još dvoje, pa je bitno da haljina bude takvog kroja, da ne prikriva zaobljeni stomačić i da bude komotna. Mnogi saloni nude venčanice za trudnice, ili takve modele koji se mogu korigovati, odnosno proširiti, pa ćete izgledati božanstveno u njima.

Bela venčanica

Možda ste se nekada zapitali zašto su venčanice baš u beloj boji, a jedan od odgovora jeste da bela boja simbolizuje čednost i nevinost. Danas je to opšte prihvaćen trend, zbog čega mnoge dame, čak i one koje belo nikada u svom životu nisu obukle, za najsvečaniji dan biraju upravo bele venčanice od kojih zastaje dah.
 

Krem venčanica

Naravno, bela venčanica nije jedini izbor, mnoge devojke se odlučuju za krem boju, koja deluje veoma nežno i sofisticirano, pa će pored njih i jača polovina delovati još privlačnije. Krem venčanice dostupne su u različitim modelima, u prodajnim salonima postoje različite kolekcije, pa ćete biti stavljeni na „slatke muke“ prilikom odabira.

Venčanice sa tilom

Ovo su posebno lepe venčanice u kojima će svaka mlada prosto sijati. Svečane haljine za venčanje mogu biti ukrašene biserima, prefinjenom čipkom i tilom. Prozirni delovi i dugmići presvučeni tilom, svakako su sitnice koje ovakve venčanice čine unikatnim i izuzetnim.
Unikatne venčanice
Da li želite da budete princeza iz bajke ili zavodljiva sirena? Klasičan model Pepeljuge ili venčanica u modernom fazonu? Unikatna venčanica će istaći vašu lepotu kao nikada do sada, ostavljajući prisutne i bez daha i bez teksta. 
Saloni venčanica nude modele poznatih svetskih brendova, i to sve možete pogledati na njihovim lepo osmišljenim web prezentacijama ili putem kataloga. Ipak, konačnu odluku ćete doneti kada dođete u salon i ispobate nekoliko modela unikatnih venčanica.

Venčanice sa korsetom

Ovakav model venčanica, sa korsetom i suknjom, dobar je izbor za dame koje pokušavaju da prikriju koji kilogram viška. Korset može biti različitog oblika u predelu dekoltea, i pruža se naniže do ispod struka. Venčanica sa korsetom će izdužiti i suziti vaš struk, pa će stoga biti pravi izbor za vas ako želite da vizuelno izgledate više i mršavije.

Venčanice sa bretelama

Tanke bretele na venčanici će izraziti vašu liniju vrata i umanjiti vizuelno široka ramena. Ukoliko imate teške i izražene grudi, ovakvi modeli venčanica će vam pomoći da se osećate sigurnije tokom slavlja. 
 
 
Ako imate široka ramena, bretele će ih prikriti, a ukoliko ste njihovim izgledom zadovoljni, na ovaj način će ona biti istaknuta još više. Ipak, bretele se ne savetuju ukoliko imate jake ruke ili četvrtasta ramena. U tom slučaju savet je da ih prikrijete dugim ili tri-četvrt rukavima. Kada izaberete pravu ogrlicu, ona će upotpuniti izgled vaše venčanice sa tankim bretelama.

Dugi ili tri-četvrt rukavi na venčanici

Dugi rukavi mogu biti u sastavu same venčanice ili potpuno odvojeni kao bolero. Ovo je idealna kombinacija za ceremoniju venčanja u crkvi, jer ramena moraju biti prekrivena kao i ruke do lakata. 

Kratki ili puf rukavi na venčanici

Ako su vaša ramena spuštena, kratki puf rukavi će izbalansirati vaša ramena i dati im savršen izgled. Ukoliko ste devojka čija je građa tela kruškasta, ovakav model venčanice biće pravi izbor za vas.

Venčanice bez bretela

Ako imate lepo izvajane ruke, pravilna ramena i dug vrat, ovakav izrez na venčanici daće vam posebnu notu elegancije. Naravno, celokupan izgled upotpunićete pravim izborom nakita. Takođe, venčanice bez bretela najlepše će pristajati devojkama koje imaju srazmernu veličinu grudi u odnosu na telo.

V izrez na venčanicama

Ako imate veće grudi, ovo je pravi izbor za vas. Ali, ukoliko imate manje grudi, uz pomoć dodataka, savršeno će vam pristajati. Poželjno je da V izrez krene od ramena, ukoliko su vaša ramena četvrtasta.
Srcoliki izrez na venčanicama
Nežan i romantičan srcoliki izrez na svečanoj haljini za venčanje, definitivno je najtraženiji. Nevesta će delovati veoma sexy ako ima veće grudi.

Sirena venčanice

Ovo su modeli namenjeni smelim devojkama koje žele da istaknu svoju savršenu građu. Uske u predelu grudi, trupa i kukova, naglašavaju sve obline, dok se od kolena do poda, raskošno šire poput sireninog repa. 

Venčanica za zimsko venčanje

Zima je verovatno najromantičnije godišnje doba, iako mali broj parova tada izgovara sudbonosno „Da“. Vaša venčanica može imati otvoreni dekolte i rukave od skupocene čipke, što je prava kombinacija koja garantuje da ćete zablistati na svom venčanju. Idealnim izborom za zimske hladne mesece ovu venčanicu čine upravo rukavi od čipke, koji će pokazati da za odgovarajuće vreme, birate i adekvatnu i pravu haljinu.

Venčanice od satena

Ovo su elegantne venčanice, koje mogu biti otvorenog dekoltea ili sa bretelama, uz bolero od istog materijala, pa ćete dobiti savršenu notu sofisticiranosti.
 

Balske venčanice

Mnogi ovaj model venčanica nazivaju tradicionalnim, jer su one raskošne, glamurozne i pravi su izbor za visoke, zgodne dame, koje će sa najviše stila poneti ovu svečanu haljinu.

Venčanica A-linije

Za skoro svaki oblik građe ženskog tela, venčanica A-linije biće veoma dobar izbor. Haljina ima jasne i naglašene konture u predelu grudi, koje se lagano i postepeno pružaju formirajući A-liniju i padaju do poda. Veoma je važno naglasiti, da ovakvi modeli ističu ono što je lepo na vama, a prikrivaju eventualne nedostatke.
Zasigurno je svaka dama koja treba da stane na „ludi kamen“, dođe pred oltar i izgovori sudbonosno „Da“, kojim se zaklinje na večnu ljubav i vernost, stavljena na „slatke muke“ kada je izbor venčanice u pitanju.
Savršena haljina za savršen dan, koji se događa samo jednom u životu, zahteva da se potpuno posvetite njenom izboru, kako biste tokom slavlja blistale i ostale u sećanjima svih prisutnih kao najlepša nevesta koju su ikada videli.

Venčanice – cena:

Cena venčanica, kreće se u proseku od 300 do 650 evra, dok prelepe modele iz prethodnih kolekcija možete pronaći po cenama do 550 evra. Čak i za najglamuroznije modele i najskupocenije materijale, cena retko prelazi cifru od 1000 evra.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone venčanica ispod našeg teksta.
Pogledajte sve proizvode

Venčanica od čipke i tila - iznajmljivanje po SUPER ceni!

Akcija -50% 100 Eur
Venčanica od čipke i tila - iznajmljivanje po SUPER ceni! - 100 evra! Nesanica haljine i venčanice!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Venčanica (cirkon, čipka i til) - iznajmljivanje po SUPER ceni!

Akcija -50% 150 Eur
Venčanica (cirkon, čipka i til) - iznajmljivanje po SUPER ceni! - 150 evra! Nesanica haljine i venčanice!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Venčanica (biseri i til) - iznajmljivanje po SUPER ceni!

Akcija -50% 125 Eur
Venčanica (biseri i til) - iznajmljivanje po SUPER ceni! - 125 evra! Nesanica haljine i venčanice!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Venčanica (čipka + til) - iznajmljivanje po SUPER ceni!

Akcija -50% 150 Eur
Venčanica (čipka + til) - iznajmljivanje po SUPER ceni! - 150 evra! Nesanica haljine i venčanice!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Venčanice različitih modela - prodaja po odličnoj ceni!

Akcija -52% 12000 Din.
Venčanice različitih modela - prodaja po odličnoj ceni! - 12.000 din! Salon Venčanica Šarm M & M!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iznajmljivanje venčanice + nokti po izboru GRATIS!

Akcija -28% 18000 Din.
Iznajmljivanje venčanice + nokti po izboru GRATIS! - 18.000 din! Salon Venčanica Šarm M & M!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Bela haljina postavljena plavim satenom i ukrašena biserima

Akcija -40% 15000 Din.
Bela haljina postavljena plavim satenom i ukrašena biserima - 15.000 din! Svečane haljine HELEN design!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i komentari posetilaca

Mladen Todorovic
U danasnje vreme se bukvalno vencanica moze kupiti na svakom koraku. Sve zavisi od toga koliko ste spremni novca da izdovjite. Prijateljica moja se skoro udavala i bas je zadovoljna sa salon vencanica Anabella sa Vozdovca.
Ivana Petrovic
U svakom slucaju sve vencanice imaju neku svoju posebnu cenu koja nije ni malo jeftina.
Petar Jankulovski
Koliko mi se samo cini, mnoge mlade ne znaju sta zapravo stvarno zele. Nije tu po meni licno nista neobicno.
Stojance Ristovski
Sto se ovih vencanica tice, sigurno je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je mnogo manje bitno i vazno.
Stojance Ristovski
Sto se vencanica tice, sigurno je samo dto da mnogo zene ovde debelo bacaju novac.
Milen Jovanovic
Ovo je prosto sramota koliko su samo ove savremen vencanice u danasnje vreme skupe.
Ivana Petrovic
Sto se tice vencanica, zaista smatram da je ovo sve nesto sto jako puno kosta. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise.
Filip Milutinovic
Sto se mene licno tice, sve vencanice moraju debelo da se plate. To jednostavno ipak tako najbolje funkcionise.
Marina Zivkovic
Sad, sta je kvalitet to pre svega zavisi od same mlade. Sa jedne strane neka gleda da samo sto jeftinije prodje dok druga gleda koliko je samo bitno da lepo izgleda i da se tako i taj dan oseca.
Mihajlo Nastasovic
Ako planirate da se vencate, onda je u svakom slucaju bitno da se opredelite za kvalitet. AKo to bude uradili, sigurno se necete pokajati.
Jovana Milinkovic
Licno mislim da je sto se ovoga tice, veoma vazno samo da se orpedelite za kvalitet. U suprotnom se sigurno necete pokajati.
Todor Markovic
Ako planirate da svojoj mladi kupite vencanicu, odmah treba da znate da je za to u danasnje vreme potrebno da imate poprilicno dubok dzep.
Lea Stankovic
Ako mene licno pitate, sve mi zelimo da budemo najlepse na nasem vencanju. Mada, mi zene cesto imamo sklonost da po tom pitanju preterujemo.
Janko Zivanovic
Naravno da svaka mlada vodi racuna o sebi i da po tom pitanju treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Ako to budete uradili, onda se sigurno necete pokajati.
Petar Jankovic
Zaista ne razumeme zbog cega se buduce mlade toliko samo opterete sa vencanicom. Ipak je to nesto sto ce da nose samo jednom u zivotu.
Simona Vucinic
Iz licnog isksustva mogu da vam kazem da se veoma lepe i kvalitetne vencanice mogu kupiti ili iznajmiti u salonu Odiva. To je prema tome mesto u koje zaista mozete da imate puno poverenje.
Marta Dencevic
Veoma lepe, moderne a u isto vreme po pitanju cena, pristojne vencanice mozete da kupite u butiku Teatro 74. Prema tome, to je butik u koji mozete da imate puno poverenje.
Ljubinka Sreckovic
Koliko je smao lepih vencanica u danasnje vreme. Pa to je prosot cudo jedno. Zaista to moze da bude nesto sto je i vise nego posebno.
Nikolina Pantelic
Puno je u danasnje vreme kvalitetnih vencanica, medjutim jako je malo onih lepih. Zato je najbolje da platite nekog privatnog kreatora.
Ivan Stojanovic
Ukoliko se odlucite da kupite kvalitetne vencanice onda u svakom slucaju ne traba previse da brinate, posto je toga bar u Beogradu u danasnje vreme ponuda veoma bogata.
Marko Petrovic
U danasnje vreme je koliko mogu eda vidim devojkama jako tesko da se odluce za neku vencanicu. Takodje, ono sto je ocigledno i primetno je to da uglavnom devojke gledaju da kupe neke vencanice koje su poprilicno kitnjaste.
Dusan Markovic
Naravno da je uvek bolje ukoliko sami mozete da sasijete vencanicu nego da se orpedelite da je iznajmite. Pre svega, ukoliko iznajmite vencaicu mozete u svakom slucaju upasti u neki problem ukoliko dodje do ostecenja.
Jana Stankovic
Cesto se devojke u danasnje vreme odlucuju i da sasiju vencanicu kod nekog kreatora. Naravno, to poprilicno kosta ali zato efekat moze biti prelep. Sa druge strane, mislim da ne treba iznajmljivati vencanice koje je vec neko nosio.
Biljana Brankovic
U danasnje vreme se bukvalno vencanica moze kupiti na svakom koraku. Sve zavisi od toga koliko ste spremni novca da izdovjite. Prijateljica moja se skoro udavala i bas je zadovoljna sa salon vencanica Anabella sa Vozdovca.