Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Montoni jakne
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Montoni jakne

Garderober obično nije potpun bez kožne jakne, koja je mnogim ljudima omiljeni komad odeće tokom prolećnih i jesenjih dana. Ipak, kožne jakne bije „loš glas“ da su veoma hladne za zimu, i da ih tada nije preporučljivo nositi.

montoni jakne

 

Ako biste izabrali da kupite bundu koja je izrađena od prirodnog krzna i još jednu jaknu od sto posto meke i prirodne kože, morali biste da izdvojite značajnu sumu novca. Ipak, postoji jedan sjajan kompromis za ovu situaciju, a on se zove – monton.

Montoni sa krznom

Možda se pitate, šta to montoni jakne čini tako posebnim i poželjnim u svakom garderoberu? Razlog se krije u tome što su ove jakne izrađene od krzna i od kože. Posebno želimo da naglasimo da krzno nije lepljeno, niti se na bilo koji način naknadno dodaje, već je deo samog kožnog materijala.

Montoni jakne sa krznom su dugotrajne, i odlično će vas štititi u hladnim zimskim danima, od niskih temperatura,  ledenog vetra, kiše i pri tome će vam biti veoma prijatno i udobno da ih nosite.

Zbog svoje dugotrajnosti,  nabavku jakne možete smatrati investicijom od par godina.

Montoni prodaja

Na sajtovima butika koji se bave prodajom kožnih jakni, bundi kao i montoni jakni, možete da pronađete razne modele, koji su prikazani u slici i reči. Cenovno ih je moguće uporediti, a naručivanje se obavlja jednostavnim dodavanjem u korpu, ili pozivanjem broja telefona odabranog butika.

montoni jakne cena

 

Sve što je potrebno jeste da se pravilno odredi veličina jakne, kako bi vam ista savršeno pristajala.

Kožni montoni sa krznom

Koža i krzno su sjajna kombinacija, jer su to dva skupocena i prirodna materijala. Pri tome, koža će montonu dati izdržljivost, a krzno će vas prijatno ugrejati, i pružiti notu gracioznosti i elegancije.

Izborom montona, priuštili ste sebi moderan izgled, divnu estetiku ali i funkcionalnost, jer je najbitnije da vam bude toplo tokom zimskih meseci.

Bez obzira kojih ste godina, u buticima koji su oglašeni ispod našeg teksta pronaći ćete monton za sebe, koji ćete sa zadovoljstvom oblačiti. Korisna je informacija da montoni jakne, ako se pravilno neguju i održavaju, mogu da potraju čak i decenijama. U tom smislu, koliko god novca da izdvojite za ovakvu jaknu, to nikada ne može biti previše, jer kvalitet i dugotrajnost nemaju cenu.

Ženski montoni

Koža koja se koristi za montoni jakne su sto posto prirodna ovčija i jagnjeća koža koje su prerađene u napalan i palc velur. Pelc velur odlikuje nežna plišana struktura, što sve kombinovano sa krznom, stvara izuzetno prijatan osećaj kada ovakvu jaknu nosite.

Pri tome, dobro je znati da je jagnjeća koža lagana i meka, tako da neće doći do toga da ona ispuca ili da se polomi. Montoni jakne je moguće pronaći u raznim bojama, kao što su crna, teget, siva, bordo, braon, bež i slično.

Takođe, možete da se odlučite za modele koji su kraći ili duži, sa kapuljačom ili bez.

Montoni jakne – cena:

Cena montoni jakni se kreće u proseku oko 55 000 din, ali postoje i modeli do 75000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike koji su oglašeni ispod našeg teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

16.10.2018
Zeljana Jeremic

U butiku fratelli mozete kupiti najbolje montoni jakne po povoljnimcenama. Sve pohvale i preporuke.

31.08.2017
Jana Stankovic

Ubedljivo svi montoni koji postoje u Beogradu dolaze iz Grcke i pri tome kao takvi moraju da se dobro i debelo plate. Cene za njih su naravno razlicite ali je u globalu potrebno da izdvojite oko 500 eura u Beogradu.

17.05.2017
Marko Petrovic

Licno smatram da bi jedna kozna jakna mogla da se kvaltietno proda, naravno da je veoma bitno da imate odgovarajuce ime. Tako da meni to ime Montoni jakne i nije nesto previse obecavajuce.

03.05.2017
Biljana Brankovic

Sto se ovih jakni tice, samo treba na vreme da se odlucite za kvalitet. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.

19.04.2017
Dusan Markovic

Uh cuo sam da su ovo bas skupe jakne. Jeste da one mogu da budu bas onako kvalitetne ali i pored toga nisu ni malo za potcenjivanje.