Odela za svadbu Beograd

Adresa: Živojina Lukića Vajara 58a
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 151a, (TC Piramida lok 56)
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 151/a lok 30 i 17
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 149a,(lokal 23),Jurija Gagarina 151 a (lokal 16), Beograd
Beograd
Adresa: Kumodraška 35
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 151/a, ( TC Piramida, lokal 22 i lokal 4, prizemlje ),Beograd
Beograd

Odela za svadbu Novi Sad

Adresa: Temerinska 6
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Odela za svadbu
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Odela za svadbu

Pozvani ste na svadbu najboljeg prijatelja, u svojstvu kuma, ili ste na venčanju brata, kolege, poznanika, komšije ili školske drugarice... Svaka takva prilika traži da budete na „visini zadatka“, odnosno da budete elegantno i sofisticirano obučeni, kako biste pre svega pokazali poštovanje prema mladencima i njihovim porodicama. 
 
 
Pored toga, tako lepo odeveni i vi ćete se bolje osećati, jer iako kažu da „odelo ne čini čoveka“, ipak ćemo konstatovati da to nije sasvim tačno, jer ono što je na nama, svakako značajno utiče na naše samopouzdanje i raspoloženje.

Pravila pri odabiru odela za svadbu

Kada birate košulju, znajte da se najčešće izrađuju takvi modeli koji su nešto širi u struku kako bi odgovarali najvećem broju muškaraca. Ako vi spadate u one vitkije tipove, u tom slučaju birajte uže modele košulja i istaknite svoje telo.
Uži ili širi reveri? Ovde postoji pravilo da uži reveri bolje stoje mlađim muškarcima dok su širi rezervisani za nešto stariju populaciju. Ipak, najbolje je da probate oba modela, pa da jednostavno vidite šta vam lepše stoji, bez obzira na vaše godine.
Ukoliko se dogodi da razmak između revera sakoa i okovratnika vaše košulje nije precizan, delovaćete drugima kao da ste sako pozajmili od nekoga. Kada govorimo o ramenima, ona su dosta teška za krojenje, pa bi trebalo voditi računa da ne budu ni previše istaknuta, ali ni mnogo uvučena. 
Ako ćete nositi prsluk ispod odela, znajte da poslednje, donje dugme, treba da stoji otkopčano. Kada sedite, uvek je potrebno da otkopčate dugme na sakou, jer ako to ne učinite, može se desiti da delujete utegnuto ili neprirodno, a u drugoj varijanti dugme može da vam pukne.

Odela za svadbe – iskustva

Kada birate odelo za svadbu, dobro je da povedete nekoga sa sobom, da se ne bi potkrale određene greške a i da biste dobili objektivno mišljenje.
Ljudi često iz želje da savršeno izgledaju a ne poznavajući dobro pravila odevanja, načine neke greške u koracima, pa tako izaberu čak i pogrešan kroj odela, što im sve može pokvariti raspoloženje tog velikog, svečanog dana.
 
 
Naravno i kravata je obavezna. Pa evo par saveta kada je odabir tog važnog modnog detalja u pitanju.
Dakle, kravata bi trebalo da jedva dodiruje vaš struk, što bi dalje značilo da ne sme da bude ni kratka, jer ćete izgledati smešno, a ni preduga, jer ćete delovati nezgrapno i neukusno. Ne sme se dozvoliti da vrh kravate prelazi preko pantalona.
Kada govorimo o širini kravate, ona bi trebalo da se podudara sa širinom revera. Utisak koji ostavljate trebalo bi da bude da je sve na svom mestu i proporcionalno.
Dužina sakoa je takođe izazov za sebe, i ona bi trebalo da bude tolika da vam prekriva rajsferšlus i zadnjicu.
Boja džepne maramice trebalo bi da bude usklađena sa ostatkom vaše garderobe, ne bi smela da bude previše uočljiva, već mora biti ukomponovana sa stilom. Dužina rukava sakoa je takođe važna i ona treba da doseže do linije gde vam počinje palac, dok bi košulja trebalo da viri jedan centimetar iz rukava sakoa. 
Što se tiče kaiša, on bi trebalo da bude tanji i u istoj boji kao što su vaše cipele. Pantalone bi trebalo da vam budu na struku, a ne nikako na kukovima. Ukoliko niste preterano vitke građe, naš savet je da odaberete pantalone koje imaju viši struk. A još jedan savet bi glasio da ne bi trebalo da kombinujete više od tri boje, kako biste odavali utisak čoveka sa ukusom. Možete nositi različite nijanse iste boje, ali ipak vodite brigu o kontrastu između boje odela, košulje i kravate. 

Odela za svadbe – cena:

Za odela za svadbe, potrebno je izdvojiti od 200 do 500 evra, u zavisnosti od modela. 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Miroslav Jagnjic
Odelo za svadbu u svakom slucaju treba da bude nesto posebno. Bar sto se tice muskaraca, u danasnje vreme postoji veliki broj razlicitih odela za svadbe u kojima se svaki muskarac (mladozenja) moze osetiti kao gospodin.
Petar Jankulovski
Koliko mi se samo cini, odela za svadbe su nesto sto je idealno da stoji kako treba. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Ivana Petrovic
Koliko mi se samo cini, odela za svadbe su pre ili kasnije svima potrebna. Pri tome, ako gledate da to bude lepo i kvalitetno, onda to ima svakako neku svoju cenu. Naravno, ne treba bas biti ni megaloman.
Stojance Ristovski
Sto se njih tice, sigurno je kvalitet nesto sto posebno pre ili kasnije treba i mora da dodje do izrazaja.
Marina Zivkovic
Po meni je sto se ovih oela tice, sigurno kvalitet nesto sto je posebno vazno.
Milen Jovanovic
Ovde pre svega nisu ista sva odelča. Kvalitet je naravno nesto sto je veoma vazno.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, po pitanju ovih odela kvalitet je veoma vazan. Ukoliko se odlucite opet za nesto drugo, pre ili kasnije sve moze da bude kvalitet.
Filip Milutinovic
Sve naravno zavisi od toga gde ih kupujete i koliko ste u stanju da ih na kraju platite. Ako se odlucite bas za njih, sigurno je da se necete pokajati.
Lea Stankovic
Ko pravi svadbu a stedi na svom odelu, taj po meni zaista nije normalan.
Mihajlo Nastasovic
Najvaznije od svega je da vam odelo za svadbu lepo stoji. Ostalo treba da vam bude u drugom planu.
Simona Vucinic
Svako se zene bar jednom u zivotu. Tako da svakako ne treba da vam bude zao kada kupujete ovakvo jedno odelo.
Todor Markovic
Samo spremite oko 600-700 eura za odelo za svadbu i vise nista zaista ne treba da se brinete. Ipak je to nesto sto ce vam sigurno bas dobro stajati.
Petar Jankovic
Naravno da odelo za svadbu treba da bude bas onako elegantno ali ipak ne treba da preterujete posto je to u pitanju samo jedan dan.
Marta Dencevic
Po pitanju kvalitetnih odela za svadbe ako vec nesto ne mozete da pronadjete a da vam potpuno odgovara, onda je najbolje da sasijete odelo. Pri tome, najbolje je onda da posetite krojacku radnju Anabella i zaista cete biti zadovoljni.
Ljubinka Sreckovic
Naravno da odela za svadbe trebad a budu bas kvalitetna. Mada, kada pricamo o vise toga, mozeda je u tom slucaju i najbolje da posetite neki butik kao sto je primera radi Sano Duso.
Nikolina Pantelic
Ukoliko trazite kvalitetna oedla za svadbe, onda definitivno treba da posetite butik Tuxedo. To je butik koji zaista ima i vise nego pristojne cene.
Jana Stankovic
Kada pricamo o kvalitetnim odelima za svadbe definitivno svakom muskracu mogu da preporucim da poseti butik Indoniziju u ciji kvalitet mozete licno i sami da se uverite.
Ivan Stojanovic
Odelo za svadbe je ipak nesto posebno u zivotu svakog muskarca i nesto na sta svaki muskraca treba da obrati paznju kada sije/kupuje odelo za svadbu.
Marko Petrovic
Ako nista, bar za muskarce u danasnje vreme moze da se pronadje poprilicno veliki izbor odela za svadbe. Sve su to odela u koja mozete da imate puno poverenje da ce vam stajati fenomenalno.
Biljana Brankovic
U svakom slucaju svakom muskarcu je ma koliko se trudio da to porekne stalo da na svojoj svadbi bude lepo obucen. Ukoliko zelite da kupite neko lepo odelo za svadebe, onda u svakom slucaju treba da izdvojite negde oko 400 eura, minimum.
Dusan Markovic
Odelo za svadbu u svakom slucaju treba da bude nesto posebno. Bar sto se tice muskaraca, u danasnje vreme postoji veliki broj razlicitih odela za svadbe u kojima se svaki muskarac (mladozenja) moze osetiti kao gospodin.
Janko Zivanovic
Da se u danasnje vreme zenim debelo bih se zabrinuo. Ova danasnje odela za svadbe (kada naravno govorimo o muskarcima) mi se nikako ne svidjaju ovako sareana i uradjena od materijala koji su po meni jako loseg kvaliteta.