Dodaj firmu

Tetoviranje obrva Picasso Tattoo Studio

Tattoo Studio Picasso se nalazi u Žarkovu. Profesionalno tetoviranje najsavremenijom opremom koju koriste tattoo majstori sa preko 35 godina iskustva.
Pročitaj više

Trgovačka 7
Čukarica, Beograd

Laser i tattoo studio Bilionera

Bilionera tattoo studio radi sve stilove tetoviranja. Kod nas ćete dobiti tetovažu osmišljenu prema Vašim idejama i uz našu maštu.
Pročitaj više

Đorđa Kratovca 27
Beograd

InkQueen - Tattoo Platz

InkQueen – Tattoo Platz je mesto na kome nastaju jedinstvene tetovaže različitih stilova. Tattoo majstor Marija Dimitrović - InkQueen je novo, ali perspektivno ime na domaćem tržištu, sa zavidnim iskustvom rada u inostranstvu, gde je stekla ...
Pročitaj više

Makedonska 4
Stari grad, Beograd

Be Like Now tattoo & piercing studio

Iskažite Vašu individualnost tetovažom ili pirsingom po želji, posetite specijalizovani tattoo & piercing studio Be Like Now. Pored stručne usluge koja se vrši u visoko sterilnim uslovima, naše cene piercinga uključuju i mogućnost izbora nak...
Pročitaj više

Južni bulevar 37b, (Milorada Mitrovića 8)
Vračar, Beograd

Trajna Šminka Maja Levi

Upotpunite Vaš izgled kvalitetnom trajnom šminkom koja se vrši se metodom mikropigmentacije najsavremenijim digitalnim aparatom i pigmentima. Sve tretmane izvodi Maja Levi, estestičar specijalista za trajnu šminku sa dugogodišnjim iskustvom ...
Pročitaj više

Partizanske avijacije 36
Novi Beograd, Beograd

Braca Tattoo

Bilo da je Vaša želja tetovaža ili piercing, Braca Tattoo studio je prava adresa za Vas. Naš tim čine vrhunski tattoo majstori koji poseduju dugogodišnje iskustvo i u svom radu poštuju visoke higijenske norme. Posetite nas i izrazite Vašu i...
Pročitaj više

Marsala Birjuzova br.18-20
Stari grad, Beograd

Da li ste culi za tetoviranje obrva? Obrve su veoma važan detalj na licu. Dobro stilizovane i uredne obrve su moćan vid neverbalne komunikacije.

Nažalost, dešava se nekad da isčupana obrva prilikom oblikovanja nikada više ne izraste. Najgore je kada se desi da je ta dlačica pokvarila prirodan oblik obrve. 

Neke žene su jednostavno rođene sa retkim i svetlim obrvama, te imaju potrebu za iscrtavanjem kako bi ih naglasile. 

              

Nekim dama su obrve i njihov oblik stvar željenog izgleda ili trenda. 

Iz bilo kog razloga da ste se odlučili za ovu metodu ulepšavanja, možete biti sigurne da ćete nakon postupka trajnog iscrtavanja obrva dobiti potpuno novi, prirodan i vedriji izgled.

Tetoviranje obrva se preporučuje svim osobama koje nisu zadovoljne sa gustinom, dužinom ili oblikom obrva.

Tetoviranje obrva – iskusta

Tetoviranje obrva je danas razvijeno do te mere da se može rešiti apsolutno svaki problem. Tetoviranjem obrva je moguće napraviti sve od potpunog pomeranja luka do popunjavanja obrve kroz postojeće dlačice. Prateći fizionomiju lica obrve na ovaj način oblikovane daće vašem licu potpuno osvežen i vedriji izgled.

Pre konačnog iscrtavanja obrva, radi se proba tako što se prirodna obrva kreonom iscrta u više varijanti. Ovim postupkom se usaglašavaju klijentove želje sa mogućnostima i pronalazi se idealno rešenje.  

Nakon oblika bira se boja koja se usaglašava sa bojom tena, prirodnih dlačica i željom klijenta. Nakon svih ovih dogovora sa klijentom kreće se sa postupkom iscrtavanja obrva.

Nakon tretmana trajnog iscrtavanja obrva,  u prvih sedam dana potrebna je pažljiva i savesna nega. Briga o obrvama se ne završava izlaskom iz salona, u prvom periodu morate da se pridržavate saveta koje ste dobile od kozmetičara i da pazite na krastice koje se pojavljuju kako sa njima ne bi otišla i boja.

Takođe, treba obratiti pažnju i na laserske tretmane, hemijske pilinge i mezoterapiju jer ovi tretmani ubrzavaju regeneraciju ćelija.

Korekcija se preporučuje jednom godišnje u zavisnosti od izgleda obrva.

Veoma je bitno da su svi instrumenti sterilni, a pigmenti koji se unose pod kožu budu testirani i da imaju sertifikat po standardima Evropske Unije.  

Tretman u zavisnosti od tehnike kojom se radi iscrtavanje obrva traje od 45 do 90 minuta.

Trajna šminka 

Postupak se radi ubacivanjem boje pod kožu iglicama  i to na dv ubacivanjem boje pod kožu iglicama. 

Oprema kojom se tetoviranje danas radi:

  • Klasična mašinica za tetoviranje radi na elektromagnetnom principu i predstavlja najstarije i najmasovnije korišćenu alatku među tatto majstorima. Ovaj postupak je veoma uspešan za trajno šminkanje svih delova lica.
  • Rotari tattoo mašinica ima iste performanse kao i klasična tattoo mašinica, samo što funkcioniše na električnom principu i manje je bučna. Manje se koristi jer zbog nedostatka zvuka onaj ko tetovira ne može da odredi dubinu gde je uneta boja, a od toga zavisi i zadržavanje boje pod kožom. Ova mašinica je izvanredna za tetoviranje kojim se radi trajna šminka jer podseća na olovku i lakša je za upotrebu.
  • Manuelna metoda se radi oštricom ili sečivom uz simultano ubacivanje pigmenta

Boja kojom se radi trajna šminka razlikuje se od boje kojom se radi tetoviranje.

Japanska metoda iscrtavanja obrva 

Japanska metoda iscrtavanja obrva je polutrajno rešenje, odnosno “semi-permanent“, kojim se dobija prirodan izgled obrva. Rezultat je toliko prirodan da je razlika između iscrtane i prirodne obrve gotovo nevidljiva. Svaka dlačica se crta upravo tamo gde prirodna nedostaje. 

Lice izgleda mlađe, skladnije i veselije jer su obrve prilagođene fizionomiji. Obrve su postojane te se ne mogu obrisati na bazenu, plaži ili u teretani. 

Nakon određenog vremena, u proseku tri godine, potrebno je ponoviti postupak. S obzirom da se pigment boje unosi u ćelije epiderma, a  koža se regenerišeu periodu od 3 do 5 godina tako se i sam pigment gubi u otprilike tom periodu.  

Posle japanske metode usavršavanje i dalje traje, te je naslednik ove metode MDC tehnika. Ovom metodom moguće je napraviti 50 % tanje i gušće dlačice u odnosu na japansku metodu

3d 

Sa 3d tehnikom, moguće je dobiti izuzetno realističnu dlačicu koja se teško može razaznati u odnosu na prirodnu. Dlačica iscrtana ovom metodom čak ima i odsjaj kao prirodna.

Ovom metodom se garantuje potpuno prirodan izgled obrva koje niko neće ni primetiti da su crtane.

Pigment i u ovom slučaju traje koliko i same ćelije.  Kod problematične kože, kao i prilikom izlaganja na suncu, zatim prilikom korišćenja raznih abrazivnih tretmana i krema sa aktivnim sastojcima vek trajanja obrva se smanjuje.

U proseku je dovoljno jednom u godin dana osvežiti pigment, kako bi se na taj način produžio intezitet boje.  

Tetoviranje obrva – cena

U zavisnosti kojom se metodom radi iscrtavanje obrva ova usluga može da košta od 12 000 do 25 000 dinara.  Cena se formira u zavisnosti od želje klijenta i potrebne promene oblika. Takođe na iznos utiče i to da li je u cenu uključena jedna ili više korekcija. 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za tetoviranje obrva predlažemo da kontaktirate tattoo i piercing kuće ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane