Dodaj firmu

Pirsing na nosu Picasso Tattoo Studio

Tattoo Studio Picasso se nalazi u Žarkovu. Profesionalno tetoviranje najsavremenijom opremom koju koriste tattoo majstori sa preko 35 godina iskustva.
Pročitaj više

Trgovačka 7
Čukarica, Beograd

Be Like Now tattoo & piercing studio

Iskažite Vašu individualnost tetovažom ili pirsingom po želji, posetite specijalizovani tattoo & piercing studio Be Like Now. Pored stručne usluge koja se vrši u visoko sterilnim uslovima, naše cene piercinga uključuju i mogućnost izbora nak...
Pročitaj više

Južni bulevar 37b, (Milorada Mitrovića 8)
Vračar, Beograd

Braca Tattoo

Bilo da je Vaša želja tetovaža ili piercing, Braca Tattoo studio je prava adresa za Vas. Naš tim čine vrhunski tattoo majstori koji poseduju dugogodišnje iskustvo i u svom radu poštuju visoke higijenske norme. Posetite nas i izrazite Vašu i...
Pročitaj više

Marsala Birjuzova br.18-20
Stari grad, Beograd

Tattoo studio Džoni

Dzoni koji tetovira Vam nudi najbolji odnos cene i kvaliteta.
Pročitaj više

Dalmatinska 72-74
Palilula, Beograd

Poison Ivy Tattoo & Piercing Studio

Novootvoreni Tattoo & Piercing Studio Poison Ivy nalazi se u samom centru Beograda. U prijatnom ambijentu dočekaće Vas tattoo majstor Iva Miladinović, koja Vam garantuje kvalitet, sterilnost, preciznost, originalnost, kao i inspiraciju za jo...
Pročitaj više

Nušićeva 3
Stari grad, Beograd

Tattoo house

Studio "Tattoo house", pronaći ćete odmah ispod Đeram pijace, u ulici Vojvode Savatija broj 18, na opstini Zvezdara…
Pročitaj više

Vojvode Savatija 18
Zvezdara, Beograd

Ranije je ovaj trend bio rezervisan samo za mlade devojke, međutim danas je ovaj trend popularan među oba pola i ne postoji starosna granica za stavljanje pirsinga na nos.

Pirsing na nosu može da izgleda vrlo slatko i za ovaj vid ukrašavanja se najčešće odlučuju žene svih generacija. Veoma je ženstveno i može se nositi u svim prilikama bez da izgleda neukusno i nepotrebno. 

  

Kaže se da bušenje nosa sa leve strane donosi duhove dobrobiti jer se tu nalazi akopresurna tačka koja pospešuje funcionisanje na svim poljima.

Pirsing na nosu – iskustva 

Pirsing na nosu nešto malo više može da boli u odnosu na ostale pirsinge, ali naravno nije reč o neizdrživom bolu. Intezitet je jednak bolu koji se oseća prilikom bušenja ušiju.

Međutim, kada vidite rezultat u ogledalu prestaje bilo kakav osećaj nelagode i strah koji se već odavno izgubio, tj. pretvorio se u euforiju doprinosi vašem lepšem izgledu. 

Bušenje nosa se može raditi na dva načina, i to:

  • Pištoljem kojim se buše uši, ili
  • Iglom za pirsing

Minđuša koja se stavlja za prvi period najbolje bi bilo da bude spiralna i nešto nalo deblja oko 1mm, kako bi se lepo formirala rupa.  Rupa se konačno formira za oko šest meseci i tada više nema bojazni od prebrzog zarastanja.

Ravna minđuša sa malim proširenjem se uglavnom stavlja kasnije kada je rupa već formirana. Ukoliko se ovakva minđuša stavi u periodu dok rana zarasta, postoji mogućnost da se rupica oblikuje prema uzem delu koji prolazi kroz kožu ili hrskavicu nosa, te kasnije nećete moći, odnosno biće vam veoma teško da je izvadite i zamenite drugim pirsingom.

Tek probušenu rupicu bilo bi dobro da mažete jekodermom ili kokosovim uljem. Ukoliko ima potrebe koristite neki antiseptik.

Dok ranica ne zaraste ne biste trebali koristiti šminku, a nije poželjno ni korišćenje spreja za kosu, parfema i dezedoransa u blizini pirsinga.

Ukoliko vam se na nosu formira granulom, sitna izraslina oko probušene rupe, nemojte da paničite. Zagrejte čistu krpu peglom ili na neki drugi način, tako da temperatura kojom zrači krpa ne bude previsoka već optimana na dodir i stavite je na predviđeno mesto. Postupak ponovite tri do četiri puta na na dan, dva puta nedeljno. Para i toplota iz tkanine će eliminisati sve eventualne negativne posledice.

Ranica u proseku zarasta za 8 – 10 nedelja, s tim što je potrebno da prođe đest meseci kako bi se rupa konačno formirala.  

Pirsing na nosu – cena

Pirsing na nosu kreće se između 1 000 dinara i 2 400 dinara koliko je potrebno izdvojiti za sam postupak bušenja. Na to se dodaje i suma koliko je potrebno izdvojiti za nakit. Početna cena minđuše za nos je negde oko 400 dinara i ide sve do 5 000 dinara, koliko je potrebnoizdvojiti za minđušu sa Svarovski cirkonima. 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate tattoo i piercing kuće ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane