Be Like Now tattoo & piercing studio

  • 4
4.47 | 19 ocena

O nama - BE LIKE NOW TATTOO & PIERCING STUDIO


Be Like Now tattoo & piercing studio je specijalizovan za pružanje profesionalnih usluga piercinga, tetoviranja, kao i iscrtavanja obrva japanskom metodom. Pored stručne i precizne usluge, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor piercing nakita izrađen od najkvalitetnijeg hiruškog čelika.

Piercing je vid ukrašavanja tela koji je prvobitno bio zastupljen među raznim plemenskim narodima za koje bušenje kože ima religijski smisao ili ukazuje na određen status u društvu. Krajem 20. i početkom 21. veka, ovaj vid bodi arta postao je popularan među mladima na Zapadu, odakle se proširio na ceo svet.

U današnje vreme, pirsing ima ličnu simboliku i predstavlja jedan od načina na koji ljudi pokušavaju da iskažu svoju individualnost. Piercing studio Be Like Now nudi profesionalne usluge piercinga na različitim delovima tela: obrve, uši, pupak, usne, jezik, bradavice...

Naročitu pažnju u našem radu poklanjamo higijeni, tako da se sve usluge vrše u sterilnim uslovima i uz upotrebu pribora za jednokratnu upotrebu koji se otvara direktno pred klijentom. Naše cene piercinga uključuju i mogućnost izbora nakita po Vašoj želji, različitog oblika i veličina, koji je izrađen od vrhunskog hiruškog čelika.

Pored pirsing nakita, u našoj ponudi nalazi se i veliki izbor nakita za telo: prstenje, minđuše, narukvice, ogrlice, privesci od srebra i od hirurškog čelika. Takođe, nudimo veliki izbor kožnih narukvica koje predstavljaju idealno rešenje za poklon.

Ako ste više ljubitelj tetovaža, u studiju Be Like Now nudimo i usluge tetoviranja, uz upotrebu profesionalne opreme i boja vrhunskog kvaliteta. U našem radu praktikujemo različite stilove, a naši tattoo majstori su uvek tu da Vas posavetuju po pitanju svega što je vezano za izradu dizajna Vaše tetovaže.

Još jedna usluga koju Vam nudimo u okviru studija Be Like Now jeste iscrtavanje obrva japanskom metodom, po akcijskim cenama. Ova revolucionarna metoda otklanja sve nedostatke i poboljšava prirodan izgled obrva, bez stvaranja efekta večernje šminke.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 12-20h
subota od 11-15h
nedelja ne radimo

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: www.facebook.com/belikenow
Instagram: www.instagram.com/belikenow

Be Like Now tattoo & piercing studio, Južni bulevar 37b (ugao sa Milorada Mitrovića 8), Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Tetoviranje i pirsing
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Be Like Now tattoo & piercing studio
  • Be Like Now tattoo & piercing studio,
  • Be Like Now tattoo and piercing studio Vračar,
  • Be Like Now Beograd,
  • Be Like Now tattoo i piercing studio radno vreme,
  • Be Like Now tattoo studio,
  • Be Like Now piercing studio