Dodaj firmu

Bele tetovaže Picasso Tattoo Studio

Tattoo Studio Picasso se nalazi u Žarkovu. Profesionalno tetoviranje najsavremenijom opremom koju koriste tattoo majstori sa preko 35 godina iskustva.
Pročitaj više

Trgovačka 7
Čukarica, Beograd

Laser i tattoo studio Bilionera

Bilionera tattoo studio radi sve stilove tetoviranja. Kod nas ćete dobiti tetovažu osmišljenu prema Vašim idejama i uz našu maštu.
Pročitaj više

Đorđa Kratovca 27
Voždovac, Beograd

InkQueen - Tattoo Platz

InkQueen – Tattoo Platz je mesto na kome nastaju jedinstvene tetovaže različitih stilova. Tattoo majstor Marija Dimitrović - InkQueen je novo, ali perspektivno ime na domaćem tržištu, sa zavidnim iskustvom rada u inostranstvu, gde je stekla dragoceno znanje.
Pročitaj više

Makedonska 4
Stari grad, Beograd

Lemson Tattoo

Izrazite Vaše misli i osećanja na originalan način, tetoviranjem u Lemson Tattoo studiju na Vračaru. Sa željom da svakom klijentu ponudimo punu pažnju, u pitanju je studio zatvorenog tipa, koji radi isključivo na zakazivanje, sa fokusom na veće projekte.
Pročitaj više


Vračar, Beograd

Bele tetovaže Braca Tattoo

Bilo da je Vaša želja tetovaža ili piercing, Braca Tattoo studio je prava adresa za Vas. Naš tim čine vrhunski tattoo majstori koji poseduju dugogodišnje iskustvo i u svom radu poštuju visoke higijenske norme. Posetite nas i izrazite Vašu individualnost na zanimljiv način.
Pročitaj više

Marsala Birjuzova br.18-20
Stari grad, Beograd

Tattoo studio Džoni

Dzoni koji tetovira Vam nudi najbolji odnos cene i kvaliteta.
Pročitaj više

Dalmatinska 72-74
Palilula, Beograd

Damir Tattoo

Studio „Damir Tattoo“ predstavlja prestižno mesto, gde Vaše zamisli profesionalni umetnik Damir Stančić, prenosi na željeni deo Vašeg tela u vidu trajne tetovaže.
Pročitaj više

Paštrovićeva 8a
Čukarica, Beograd

Tattoo house

Studio "Tattoo house", pronaći ćete odmah ispod Đeram pijace, u ulici Vojvode Savatija broj 18, na opstini Zvezdara…
Pročitaj više

Vojvode Savatija 18
Zvezdara, Beograd

Bele tetovaže su nešto što postaje sve popularnije među ljubiteljima tetoviranja. Postoji više varijacija na ovu temu. Iako se možda i ne vide na prvi pogled, one su prelepe i poželećete da ih vidite i uživo. Bele tetovaže su odličan način da izrazite svoje životne stavove, idelogiju ili neku mantru. Tetovaža se ne iscrtava prvo, kao što se to čini crnim mastilom, pa se tek onda popunjava, već se od početka kompletno radi belim mastilom, koje je gušće.

Bele tattoo – iskustva

Tetovaže su vaš zaštitni znak, podsetnik na neki događaj ili važnu osobu u vašem životu. Obično su veoma vidljive, naročito ukoliko su rađene na mestima koja su dosta izložena pogledima. Jake boje takođe doprinose boljem uočavanju tetovaže.

 A, da li biste ikada probali da uradite tetovažu sa belim mastilom?

Postupak tetoviranja sa belim mastilom se ne radi na uobičajeni način kao što je to slučaj kada se radi tetoviranje sa crnim mastilom. Umesto toga, sama tetovaža u potpunosti se ispunjava sa belim mastilom. Nakon završenog postupka tetoviranja ostaje gotovo nevidljivi trag, koji izgleda sasvim drugačije od tradicionalnih tetovaža. Ove tetovaže mogu izgledati kao ožiljci, ili se mogu napraviti tako da tetovaža izgleda vrlo suptilno. To može biti dobra alternativa za nekoga ko želi tetovažu, ali ne može imati upadljiv body art u svom radnom okruženju. Belo mastilo koje se koristi za tetoviranje nije isto mastilo koje se  može videti u tattoo salonima, a koje tattoo majstori koriste za mešanje boja kako bi se dobila određena nijansa. Ova bela boja je daleko gušća i daleko kvalitetnija.

Popularni simboli za tetovažu bijelim mastilom su zvijezde, cvijeće, srca, spiralni i plemenski simboli, anđeoska krila. Nešto ličnije su tetovaže sa imenom, inicijalima, simbolom horoskopskog znaka, datumom rođenja ili neke godine.

Bezbojne tetovaže nega

Tetovaže koje se rade belim mastilom mogu loše da odreaguje na sunčeve zrake, pa ih treba raditi na onim delovima tela koji nisu toliko izloženi suncu - ispod ruku, na grudima itd. Ipak, najatraktivnije su one koje izgledaju kao da na koži imate deo čipke ili zavese.

Bele tetovaže cena

Cene tetovaža se formiraju na više načina. Najčešće se uzimaju u obzir veličina tetovaže i uloženo vreme za njenu izradu. Bele tetovaže su skuplje u odnosu na klasične tetovaže.

Pored ovih kriterijuma, na cenu utice i to da li je tetovaža samo u beloj boji ili se radi u kombinaciji sa standardnim bojama. Količina detalja je takođe važna za formiranje cene, kao i pozicija tetovaže na telu. Neka mesta poput lakta, šake, kolena teže primaju bojute je potrebno uložiti veći napor. Tetovaža po porudžbini je uvek skuplja od gotovog crteža. 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate neki od studija za tetoviranje ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane