O nama - ZVEZDARA LUX DOM ZA STARA LICA

Moderna vremena podrazumevaju manjak vremena za najmilije. Često smo rastrzani na mnogo strana, a čak i ako želimo da pružimo više pažnje i vremena svojim najmilijima, a najstariji su najviše zapostavljeni, često ne uspevamo u tome.

Ipak, postoje mesta za vaše najmilije u kojima vaši najstariji ukućani mogu dobiti svu pažnju i pomoć koja im je potrebna.

Dom za stara lica Zvezdara Lux najpribližnije je pravom domu, gde će vaši najmiliji biti sigurni i zbrinuti.

Iako je primarni dom nezamenljiv, mnogi naši korisnici su se odlično prilagodili u našem domu.

Dom za stara lica Zvezdara Lux ima odlične uslove za boravak ali i lečenje i terapiju starijih korisnika.

Jedan smo od retkih domova koji je licenciran od strane Ministarstva za rad i socijalnu politiku.

Pored toga jedinstveni smo po tome što imamo stalno zaposlenog lekara i fizijatra koji je svim korisnicima u svakom trenutku na raspolaganju. Brza intervencija ponekad može spasiti život.

Svim korisnicima na raspolaganju je stalni ili povremeni boravak.

Svi naši korisnici imaju prijatan, udoban i bezbedan smeštaj. Na raspolaganju je apartmanski smeštaj i dvokrevetne sobe koje se redovno čiste, provetravaju i održavaju.

Dom za stare Zvezdara Lux se prostire na dva sprata, svaki sprat ima dnevni boravak i trpezariju za druženje sa ostalim korisnicima. U njemu se korisnici druže, pričaju, igraju karte i druge društvene igre, gledaju televizijski program.

Pored prijatnog boravka dom za stara lica poseduje prostrano, lepo uređeno dvorište koje je obezbeđeno i prilagođeno korisnicima kao i veliku terasu.

Smatramo da je socijani aspekt značajan i zato redovno organizujemo različite društvene aktivnosti, zabave, rođendane, šetnje i drugo.

Medicinska podrška:

Svakom novom korisniku pristupamo na individualan način, nakon detaljnog upoznavanja sa zdravstvenim stanjem korisnika, određujemo plan i program terapije koja je u skladu sa zdravstvenim stanjem korisnika. U našem timu imamo stalno zaposlenog lekara i fizijatra, tako da će korisnicima odmah biti pružena pomoć onda kada je to potrebno.

Ishrana:

Ishrana je bogata i zdrava, propisana od strane nutricioniste i prilagođena svakom korisniku u skladu sa njegovim zdravstvenim stanjem i navikama.

Pored stalnog i privremenog boravka, dom za stara lica Zvezdara u mogućnosti je da vašim najmilijima obezbedi i posebne usluge koje su namenjenje i onima koji nisu naši korisnici:

Kućna nega starih lica: Dinamika dolaska zavisi od stanja pacijenta, po potrebi možemo dolaziti radi davanja terapije, nege, presvlačenja i drugih usluga u zavisnosti od potreba pacijenta.

Usluge rehabilitacije: U našem domu možete koristiti usluge rehabilitacije, čak i ako niste naš stalni korisnik.

Usluga palijativne nege za stare

Ukoliko želite kvalitetan život onima koji su život posvetili vama, javite nam se!

Oni zaslužuju samo najbolje!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Domovi za stare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Zvezdara Lux dom za stara lica
  • Zvezdara Lux dom za stara lica,
  • Zvezdara Lux dom za stara lica Zvezdara,
  • Zvezdara Lux dom za stara lica Beograd,
  • Zvezdara Lux dom za stara lica radno vreme