Livenega gerontološki centar

4.5 | 32 ocena
Ulica: Deli Radivoja 29
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Livenega gerontološki centar
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.livenega.rs

O nama


Privatni gerontološki centar Livenega nalazi se u srcu Beograda i posluje po licenci internacionalne kompanije “Grace Care Group ltd”. Naš centar izgrađen je po najvišim standardima i opremljen najmodernijim stvarima i opremom koji su neophodni za udoban i kvalitetan smeštaj starih lica.

Smeštaj naših korisnika je organizovan u domaćinski toplo opremljenim sobama koje su kompletno opremljene funkcionalnim nameštajem. Takođe, postoji mogućnost prenošenja Vaših ličnih stvari i pokućstva kako bi svi naši korisnici mogli da se osećaju prijatno kao kod kuće.

Privatni gerontološki centar Livenega nudi Vam sve vrste medicinskih usluga:

 • kardiologija
 • stomatologija
 • internista
 • neurologija


Svim korisnicima na raspolaganju je dvadesetčetvoročasovna medicinska higijena i nega. Naše visoko stručno medicinsko osoblje specijalizovano je za dementne, nepokretne, kao i pacijente sa Parkinsonovim i Alchajmerovim oboljenjima. Uz adekvatnu ishranu, higijensku negu i medicinske usluge, naše profesionalno osoblje vrši stalni nadzor i brigu o našim korisnicima.

Obroci u gerontološkom centru Livenega uvek su sveži i pripremljeni od namirnica koje se isključivo nabavljaju od proverenih poljoprivrednika. Na taj način svim našim korisnicima garantujemo uvek svežu i neprerađenu hranu, bez konzervansa, glutamata i ostalih štetnih supstanci. Svi naši obroci prilagođeni su potrebama i zdravstvenom stanju korisnika doma.

Privatni gerontološki centar Livenega rukovodi se ljudskim vrednostima i njihovom zaštitom kao svojim glavnim idealima. U okviru našeg centra nudimo Vam kvalitetan smeštaj starih lica uz profesionalnu negu našeg stručnog i ljubaznog osoblja koje Vam uvek stoji na raspolaganju.

Sve dodatne informacije o našim uslugama, možete dobiti na telefone:
Tel: 011/ 344 89 75
Mob: 063/ 849 96 68

Br.licence: 326

Livenega gerontološki centar, Deli Radivoja 29, Voždovac, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  16.10.2020 18:27

  Želim da se zahvalim celokupnom osoblju i vlasnici na apsolutno profesionalnoj podršci u najgorem vremenu korone, gde su omogućili da pored zabrane posete uspostave video pozive, slanje slika i snimaka i stime sam mogao da vidim majku. Takođe želim da istaknem brižnost i požrtvanost osoblja, koje čine u ovo vreme, da olakšaju nama svima težak period kada ne možemo da vidimo svoje najbliže.
  Dragomir Miladinović

  Neregistrovan korisnik
  06.03.2020 01:21

  Živimo u takvom vremenu kada je teško čuti lepu reč kada neko radi profesionalno i odgovorno , pa kada se susretnemo sa ljudima koji svoj posao rade onako kako zaista treba, budemo više nego iznenadjeni. Želim da izrazim svoju zahvalnost celokupnom osoblju Livenega na čelu sa vlasnicom Vesnom na visokom stepenu profesionalizma, ali i na trudu i brizi koju su pokazali.Želim vam puno uspeha u radu! Marijana Č- Špajzer

  Vesna Teovanovic
  01.09.2016 07:01

  Moja majka je korisnik usluga ovog doma i moja porodica i ja imamo samo reci pohvale za profesionalnost, strucnost, ljubaznost i kvalitet usluga koje su na najvisem nivou. Mislim da je ovo jedna od najboljih gerijatrijskih ustanova u Beogradu sa visokim standardima nege. Zelimo puno uspeha u daljem radu. Vesna T.

  Dr.Dragan Milentijevic
  12.02.2015 05:42

  Sa medicinsko-strucne strane moje pohvale na veoma obucenom osoblju, koje zna svoj posao i u oblastima individualnog savetovanja i stime pruzenja individualne medicinske nege, moze se eci da je svak korisnik u dobrim rukama. Sve najbolje u dalejm radu Dr. Dragan Milentijevic

  marija
  21.01.2015 08:13

  Sve moje pohvale za ovaj Dom na Vozdovcu. Pre svega entuzijazam, humanost su na prvom mestu, zatim profesionalno negovanje bolesnika uz neprekidan nadzor lekara i terapeuta. Moj suprug je korisnik usluga i mogu reci sve najlepse sa puno komplimenata i zahvalnosti. MARIJA

  nenad
  05.01.2015 09:35

  Veliko hvala na razumevanju, prezadovoljan sam saradnjom i Vasom predusretljivoscu... Pozdrav iz Austrije

  Zdravko
  03.01.2015 11:25

  Dom je izuzetno kvaltetno po nameni izradjen i zaista je profesijonalan usluga u svakom pogledu. Moja tetka je polomila kuk i bila je smestena u 2 predhodna doma, gde joj pored ogromnih racuna nije pomogla fizioterpeutska terapija. U ovom domu je mesec i po dana i zena je konacno prohodala i ustala iz kreveta. VSe najbolje u buducem radu.

  Tanja
  23.12.2014 04:27

  Dom je jako lepo sredjen, strucno osoblje I velika profesijonalnost , za svaku preporuku. Puno srece u daljem radu.

  Maja
  22.12.2014 09:21

  Sve pohvale na profesijalizmu, ljubazno osoblje I divan ambijent.

  Dragana
  12.12.2014 11:08

  Osoblje veoma ljubazno i profesionalno,smeštaj,usluge i ambijent za desetku!!!!

  Vlada
  11.12.2014 10:29

  SVE POHVALE,OVAKO NESTO JOS NIJE VIĐENO NA NASIM PROSTORIMA!!!! LJubaznost,profesionalnost,usluga,smeštaj,sve je na vrhunskom nivou!!!! Puno uspeha u daljem radu i samo tako nastavite....

  Nikola Riznic
  10.12.2014 09:30

  Dom je za svaku preporuku, prosto nisam mogao da verujem da ovakva usluga postoji u Srbiji...

  Firme u blizini

  Dom za smestaj i negu starih lica Konak, Trzicka 6, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Dom za smestaj starih osoba Kruna, Svetog Nikole 43, Zvezdara, Zvezdara, Beograd
  Bg Dom 56 Dom za stare, Jovana Popovica 13, Vozdovac, Voždovac, Beograd
  Dom za stara lica Nina Plus, Vojvode Vlahovića 6, Voždovac, Beograd
  Dom za stara lica Medmaris, , Voždovac, Beograd
  Dom za stara lica Plavi horizonti, Velisava Vulovića 47, Dedinje, Savski venac, Beograd
  Dom Dedinje, Čakorska 1, Savski venac, Beograd
  Senjački kutak dom za stare, Kablarska 14, Savski venac, Beograd
  Dom za stare Palma, Vojvode Vlahovića 16, Voždovac, Beograd
  Dom Vožd dom za stara lica, Vojvode Stepe 118, Voždovac, Beograd