Dodaj firmu

Beocentar Sanitetski prevoz

Beocentar Sanitetski prevoz vrši prevoz bolesnika, invalida i teško pokretnih osoba u Beogradu, Srbiji i Evropi. Naš vozni par se sastoji od savremenih i dobro opremljenih vozila, a ono po čemu se razlikujemo od drugih su najpovoljnije cene, srazmerne kvalitetu usluge.
Pročitaj više

Ugrinovačka 51
Zemun, Beograd

Prevoz nepokretnih i teško pokretnih osoba Trinitas

Specijalizovana ambulanta za pružanje usluga iz domena zdravstvene zaštite i nege za starija, teško pokretna i nepokretna lica, na teritoriji Sopota i okoline
Pročitaj više

Kneza Miloša 99
Sopot, Beograd

Sanitetski prevoz Senior Plus

Dom za stare Senior Plus nalazi se na tri lokacije u Beogradu. Raspolaže svim neophodnim mogućnostima za negu i život najstarijih korisnika i objekat potpuno prilagođen njihovim potrebama.
Pročitaj više

Lipovački put 13
Barajevo, Beograd

Sanitetski prevoz IMPULS

Profesionalni sanitetski prevoz pacijenata u Beogradu, zemlji i inostranstvu. Prevoz uz prisustvo stručnog medicinskog osoblja po potrebi, brzi dolazak na vašu adresu. Prevoz teško pokretnih, nepokretnih pacijenata, kovid pacijenata, prevoz do medicinskih ustanova.
Pročitaj više

Pasterova 2
Savski venac, Beograd

Zvezdara Lux dom za stara lica

Zvezdara Lux dom za stara lica nalazi se na Zvezdari. Dom za stare i negu bolesnih korisnicima pruža kompletnu uslugu medicinske nege, adekvatnu ishranu i prijatan i bezbedan boravak za druženje sa drugim korisnicima.
Pročitaj više

Smederevski put 2a
Zvezdara, Beograd

Sanitetski prevoz Ambulanta Safe Medic

Ambulanta Safe Medic nudi kompletnu uslugu transporta pacijenata kao i veliki broj medicinskih usluga na terenu, kao što su postoperativna nega, kućne posete, davanje terapije, transport u zemlji i inostranstvu.
Pročitaj više

Trifuna Pešića 20a, Leštane
Grocka, Beograd

Sanitetski prevoz Dom za stara lica Medmaris

Dom za stare je mesto u kome svaka starija osoba treba da uživa i provodi na najkvalitetniji mogući način svoje vreme. Svi u našem domu za stara lica se trudimo da pružimo našim gostima mir, odmor i harmoniju.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Sanitetski prevoz Dom za stara lica Stari prijatelj

Dom za stare “Stari prijatelj” je novi, kvalitetno izgrađeni objekat koji nudi udoban i bezbedan smeštaj starih lica, u punom komforu. Stalna medicinska nega i nadzor, kao i miran kraj garantuju idealne uslove za boravak svih korisnika.
Pročitaj više

Sretena Mladenovića Mike 28
Rakovica, Beograd

Sanitetski prevoz Dom za stare Siguran Život

Dom za stare Siguran Život nalazi se u Beogradu i svojim klijentima nudi smeštaj u komfornim jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Posedujemo licencu za rad
Pročitaj više

Pančevački put 148, Krnjača
Borča, Beograd

Sanitetski prevoz Dom za negu starih Stara Bežanija

Da "dom" bude dom Mi smo tu da našim korisnicima pružimo udoban smeštaj i kvalitetne usluge u prijatnom ambijentu našeg doma.
Pročitaj više

Surčinski put 11t, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane