Senjački kutak dom za stare

5.0 | 11 ocena
Ulica: Kablarska 14
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Senjački kutak dom za stare
Telefon: 011/
Mobilni: 069/
www.senjackikutak.rs

O nama

DOM ZA STARE SENJAČKI KUTAK

Lociran u mirnom kraju Senjaka, dom za stare Senjački kutak nudi idealne uslove za smeštaj svima onima koji žele da starost provedu u prijatnom ambijentu, uz vrhunsku medicinsku negu i druženje sa prijateljima. Kapacitet našeg licenciranog doma je 25 ljudi što omogućava udoban i luksuzan smeštaj, u pravoj domaćinskoj atmosferi.

Dom za stare Senjački kutak je smešten u prelepu vilu površine 450 kvadrata koja se prostire na dva nivoa. Smeštaj korisnika je organizovan u sobama različitih struktura: jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne, koje su prilagođene kako pokretnim, tako i nepokretnim korisnicima.

Sobe su klimatizovane i moderno opremljene neophodnim nameštajem vrhunskog kvaliteta, kao i LED televizorima, što garantuje maksimalnu udobnost. Korisnicima naših usluga na raspolaganju su i četiri kupatila uređena po svim neophodnim standardima čime je olakšan pristup i manje pokretnim ili nepokretnim osobama, uz svu pomoć našeg profesionalnog osoblja.

U sklopu doma za stare Senjački kutak nalaze se i dva velika dnevna boravka gde mogu da provedu prijatne trenutke u razgovoru sa drugim korisnicima ili gledanju televizije. Oba dnevna boravka su opremljena udobnim kožnim garniturama, foteljama i drugom pratećom opremom za zabavu korisnika. Takođe, posedujemo i dve trpezarije u kojima se služe obroci.

Prostrano dvorište prepuno zelenila i prelepo uređena bašta su nešto na šta smo posebno ponosni. Zahvaljujući odgovarajućoj rampi i ogradi, svi korisnici našeg doma imaju priliku da borave na svežem vazduhu, šetaju se i obavljaju različite aktivnosti. Ako se umore mogu da predahnu na prelepim drvenim klupama i uživaju u našoj letnjoj bašti. Kada vremenske prilike nisu povoljne, korisnicima je na raspolaganju ograđena terasa koja je prekrivena tendom.

Medicinska nega naših korisnika obavlja se od strane stručnog tima koji čine: lekar, glavna medicinska sestra, socijalni radnik, pedagog, medicinske sestre, negovateljice, servirka i higijeničarke. Pored 24- časovne medicinske nege i redovnih poseta lekara opšte prakse, u domu za stare Senjački kutak obezbeđujemo:

 • svakodnevno merenje pritiska, pulsa, šećera, temperature
 • davanje svih vrsta terapije
 • kupanje, brijanje, šišanje, sečenje noktiju
 • pomoć pri svakodnevnom funkcionisanju
 • sve vrste specijalističkih pregleda po potrebi i želji korisnika (neuropsihijatar, neurolog, kardiolog, endokrinolog, stomatolog...)
 • usluge fizioterapeuta
 • sve vrste laboratorijskih analiza po potrebi

Svi korisnici usluga našeg doma imaju tri glavna obroka i dve užine. Po savetu nutricioniste, svakodnevno se spremaju sveži i zdravi obroci koji su prilagođeni potrebama i zdravstvenom stanju korisnika. Ukoliko se neko od korisnika nalazi na posebnom dijetetskom režimu, njegov obrok se sprema posebno.

Naročitu pažnju poklanjamo društvenom životu korisnika koji organizuje naš socijalni radnik. Pored svakodnevnih razgovora sa korisnicima, individualnih i grupnih, redovno se organizuju različite društvene igre, kvizovi, karaoke, muzičke i književne večeri, gostujuće pozorište. Takođe, praktikujemo obeležavanje tradicionalnih i verskih praznika, proslave rođendana i druge vrste zabava.

Zahvaljujući savremenom video nadzoru, obezbeđena je maksimalna sigurnost naših korisnika. Za korisnike koji nemaju bližih rođaka, dom za stare Senjački kutak nudi mogućnost doživotnog izdržavanja i adekvatno zbrinjavanje.

Broj licence za rad doma je 0269.

Posetite nas i proverite zašto se dom za stare Senjački kutak razlikuje od drugih!

Radno vreme: 00-24h

Dom za stare Senjački kutak, Kablarska 14, Senjak, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  24.04.2019 11:54

  Dom sa akcntom na kvalitet usluge, individualan pristup klijentui sa vizijom da dugogodisnji i strateski rad sa klijentima. Pripadnost timu i osecaj porodice nas cini razlicitom od drugih Domova za stare. Izlaximo u susret svim malim zahrevima klijenata a koji im cine prijatnijini ugodniji boravak u Domu. Dodjite i uveeite se.....

  Marijana Petrovic
  16.05.2017 10:30

  Danas sam bila u domu da se raspitam za smestaj majke.Sve preporuke prostor je prelep osoblje ljubazno.Preporucujem svima

  Bozo Vulin
  16.05.2017 07:32

  Prelepo!!! Sa velikom ljubavlju brinu o korisnicima. Preporucujem

  Svetlana Matic
  14.05.2017 10:51

  Prelep dom!!! Za svaku preporuku ...Cisto sređeno.. .Ljubazno osoblje...obavezno pogledati

  Svetlana Matic
  14.05.2017 10:49

  Prelep dom!!!! Za svaku preporuku....obavezno pogledati

  jasmina milovanovic
  13.05.2017 01:44

  Jedan od najlepsih domova u Beogradu... sve preporuke za smestaj i osoblje

  Firme u blizini

  Dom za smestaj i negu starih lica Konak, Trzicka 6, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Dom za smestaj starih osoba Kruna, Svetog Nikole 43, Zvezdara, Zvezdara, Beograd
  Bg Dom 56 Dom za stare, Jovana Popovica 13, Vozdovac, Voždovac, Beograd
  Dom za stara lica Medmaris, , Voždovac, Beograd
  Dom Sveti Trifun Dorcol, Knićaninova 12, Stari grad, Beograd
  Livenega gerontološki centar, Deli Radivoja 29, Voždovac, Beograd
  Dom za stara lica Plavi horizonti, Velisava Vulovića 47, Dedinje, Savski venac, Beograd
  Dom Dedinje, Čakorska 1, Savski venac, Beograd
  Viva Flora dom za negu starih lica, Branka Bulata 10, Voždovac, Beograd
  Dom Vožd dom za stara lica, Vojvode Stepe 118, Voždovac, Beograd