Dom za stare Palma

4.9 | 12 ocena
Ulica: Vojvode Vlahovića 16
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Dom za stare Palma
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.palmadom.rs

O nama

DOM PALMA

Dom Palma je licencirani dom za stara lica koji se nalazi u neposrednoj blizini okretnice autobusa broj 26, na opštini Voždovac. Smešten u mirnom i lepom kraju, naš dom nudi idealne uslove za kvalitetan i udoban smeštaj, 24 časovnu negu i prijatne uslove za boravak najstarijih članova Vaše porodice.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji dom za stara lica Palma je lako dostupan iz svih delova grada, jer do nas vodi više autobuskih linija 26, 18 i 50. Objekat u kome je smešten dom Palma je potpuno nov i poseduje sve neophodne licence koje garantuju siguran boravak svih naših stanara.

Smeštaj korisnika je organizovan u sobama različitih struktura (dvokrevetne i trokrevetne) koje su kompletno opremljene i pružaju visok nivo komfora. Na svakom spratu našeg objekta nalazi se veliki dnevni boravak, u kome korisnici mogu da se opuste i uživaju u gledanju televizije, čitanju ili razgovoru sa drugim stanarima.

Posebno ističemo veliko dvorište koje se prostire na 12 ari. U našoj zelenoj oazi korisnici svakodnevno mogu da uživaju u prijatnoj šetnji, rekreaciji ili odmoru. Dvorište je ograđeno tako da je maksimalno bezbedno za sve naše stanare. Još jedna pogodnost koju Vam nudimo je pet velikih sunčanih terasa sa kojih se pruža fanatstičan pogled na grad.

Dom za stare Palma svojim korisnicima pruža 24 časovni nadzor i negu od strane profesionalnih medicinskih sestara i negovateljica. Stanare redovno posećuje lekar koji brine o njihovom zdravstvenom stanju. Pored opštih, nudimo i mogućnost organizovanja specijalističkih pregleda, po potrebi. Takođe, korisnicima je u svako doba dostupna stručna pomoć socijalnog radnika i fizioterapeuta.

Ishrana korisnika propisana je od strane nutricioniste i prilagođena zdravstvenom stanju i potrebama naših stanara. Naročitu pažnju posvećujemo društvenom životu, tako da redovno organizujemo različite aktivnosti. U neposrednoj blizini našeg doma nalaze se i prodavnice, apoteka i laboratorija.

Visok nivo komfora, konstantna medicinska nega, idealni uslovi smeštaja, profesionalno i ljubazno osoblje, samo su neke od prednosti koje Vam nudimo. Posetite nas i lično se uverite zašto je dom za stare Palma najbolji izbor za Vas i Vaše najmilije.

Radno vreme za informacije i posete: 08-20h

Posetite naš sajt: www.palmadom.rs

Dom Palma, Vojvode Vlahovića 16, okretnica autobusa 26, Voždovac, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Topalovic
  14.06.2017 09:32

  Visok nivo komfora,konstantna medicinska nega,idealni uslovi smestaja,profesionalno i ljubazno osoblje,samo su neke od prednosti koje vam nude.Posetite ih i licno se uverite zasto je dom za stare Palma najbolji izbor za vas i vase najmilije.

  Firme u blizini

  Dom za stare Banjica Lux, Beranska 18b, Voždovac, Beograd
  Dom za smestaj i negu starih lica Konak, Trzicka 6, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Bg Dom 56 Dom za stare, Jovana Popovica 13, Vozdovac, Voždovac, Beograd
  Dom za stara lica Nina Plus, Vojvode Vlahovića 6, Voždovac, Beograd
  Dom za stara lica Medmaris, , Voždovac, Beograd
  Dom za stara lica Plavi horizonti, Velisava Vulovića 47, Dedinje, Savski venac, Beograd
  Viva Flora dom za negu starih lica, Branka Bulata 10, Voždovac, Beograd
  Dom za stare Lara, Torlački vis 2, Jajinci, Voždovac, Beograd
  Dom Vožd dom za stara lica, Vojvode Stepe 118, Voždovac, Beograd
  Senjački Kutak 2 Dom za stare, Bulevar JNA 107b, Voždovac, Banjica, Jajinci, Voždovac, Beograd