O nama - DOM VOŽD

Dom Vožd pruža visokokvalitetne usluge za negu starih i bolesnih lica u cilju poboljšanja njihovog života. Nalazimo se u teritoriji opštine Voždovac, u ulici Vojvode Stepe 118.

Korisnicima našeg doma nudimo komforan smeštaj i maksimalnu negu stručnog osoblja.

Sobe su moderno opremljene, prostrane i sa dosta prirodne svetlosti. U dnevnom boravku naši korisnici se mogu družiti. Sam objekat je podeljen na nekoliko celina, pri čemu se posebno vodilo računa da se ne remeti mir u sobama. Korisnicima je na usluzi i prostrana terasa površine 700 m2, ukrašena zelenilom i cvećem.

Dom Vožd je opremljen po svim standardima, poseduje lift, kao i specijalna pomagala za nepokretne i polupokretne korisnike.

Svakom korisniku se pruža adekvatna medicinska nega od strane našeg stručnog osoblja. Pružamo usluge intenzivne nege, smeštajnog kapaciteta za 10 osoba, koji su stalno pod nadzorom lekara. U slučaju potreba za fizikalnom terapijom, na usluzi su Vam naši fizioterapeuti.

O pravilnoj i balansiranoj ishrani korisnika brinu nutricionista i profesionalni kuvari. Svakog dana korisnici imaju tri glavna obroka i dve užine po principu domaće kuhinje.

Nama je važan društveni život korisnika usluga Doma Vožd. Često organizujemo kulturno – zabavne aktivnosti kako bi se naši korisnici lepo osećali kod nas. Dnevne aktivnosti koje sprovodimo se sastoje iz različitih radionica, pažljivo osmišljenih od strane socijalnih radnika i terapeuta. Podstičemo slušanje muzike, ples, igru, sviranje instrumenata i mnoge druge aktivnosti zanimljive našim korisnicima.

Posetite nas i uverite se u kvalitet usluga koje pružamo. Dom Vožd – savršeno mesto za lepše treće doba!

Radno vreme:
Ponedeljak – Nedelja: 00 – 24 h

Dom Vožd
Vojvode Stepe 118, Voždovac, Beograd, Srbija

Iskustva i preporuke posetilaca

01.08.2020 09:29
Neregistrovan korisnik

Sve pohvale.Dobro osoblje,hrana kvalitetna i veoma cisto.

20.07.2020 12:19
Neregistrovan korisnik

Usluga vrhunska.Osoblje veo dobro.Odlicna saradnja.

19.07.2020 16:10
Neregistrovan korisnik

Предивно.

08.05.2020 23:21
Neregistrovan korisnik

Veoma cisto i domaca atmosvera!!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Domovi za stare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dom Vožd dom za stara lica
  • Dom vožd dom za stara lica,
  • Dom vožd dom za stara lica Voždovac,
  • Dom vožd dom za stara lica Beograd,
  • Dom vožd dom za stara lica radno vreme