Jeladom - ustanova socijalne zaštite za stara lica

 • 10
4.33 | 15 ocena

O nama - JELADOM - USTANOVA SOCIJALNE ZAŠTITE - DOM ZA SMEŠTAJ ODRASLIH I STARIJIH


JELADOM - Ustanova poseduje LICENCU Ministarstva za rad i socjalnu politiku, i dozvolu Ministarstva Zdravlja.

Nalazi se u Mirijevu, ulica Mihaila Bulgakova 38. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnom sobom, sa kapacitetom od 22 ležaja, sa trpezarijom i dnevnim boravkom na svakom spratu. Velika pažnja se posvećuje kvalitetu hrane i ishrani korisnika. Jeladom nudi domaću kuhinju, a korisnici na raspolaganju imaju pet obroka: doručak, ručak, večera i dve užine.

Korisnicima se izlazi u susret što se tiče njihovih želja i navika u vezi jelovnika, kao i zbog bolesti.

Polupokretnim i nepokretnim osobama nudimo kompletnu medicinsku negu, psihološku podršku, primerenu ishranu i adekvatnu higijenu 24 časa. Smeštaj nepokretnih lica i čuvanje starih i bolesnih osoba su naša briga.

Korisnicima su na raspolaganju usluge licenciranog socijalnog radnika, usluge licenciranog lekara opšte prakse kao i usluge i nadzor stručnih licenciranih medicinskih sestara i negovateljica.

Ustanova poseduje lekarsku ordinaciju i ambulantu kao i laboratoriju. Vrše se pregledi i kontrole lekara specijalista (koji su konsultanti Ustanove): psihijatra, kardiologa, neurologa, endokrinologa, fizijatra...

Moguće je odraditi ultrazvučne preglede na terenu (eho srca, abdomena, štitne zlezde, dopler krvnih sudova...). Postoji mogućnost i RTG snimka na terenu. Korisnicima Ustanove Jeladom na raspolaganju su i usluge stalno zaposlenog fizioterapeuta.

Imamo veliko iskustvo u rehabilitaciji i nezi pacijenata:

 • - posle preloma i operacije kuka i butne kosti;
 • - posle mozdanog udara;
 • - sa neurološkim pacijentima (Parkinson, Miastenia gravis, Multipla skleroza...);
 • - sa onkološkim pacijentima (posle zračenja i hemoterapije, kao i sa pacijentima u terminalnoj fazi bolesti);
 • - veliko iskustvo u prevenciji, obradi i lečenju dekubitalnih rana kod nepokretnih i ležećih pacijenata.


JELADOM nudi obroke shodno različitim ukusima, željama, navikama kao i dijetetskim zahtevima. Obroci su planirani od strane licenciranog dijetetičara kako bi se osiguralo da naši korisnici uživaju zdravu i uravnoteženu ishranu. Usluge hrane, jela i pića koje se pružaju su inkorporirane u troškove života u našem Domu.

Iskustva i preporuke posetilaca

26.02.2018 12:29
zorica jeremic

Postovani,

Molila bih vas za detaljnije informacije o prijemu u dom.

Ja sam zainteresovana da nadjem mesto koje bi najvise odgovaralo mojoj majci. Moja majka je 76 godina stara, fizicki veoma vitalna, sa dijagnozom alzheimer. Ona ide u svakodnevne setnje po par sati I socijalna je osoba. Delimicno je dementna, ali relativno samostalna. Sama se oblaci, ali joj je potrebna pomoc pri kupanju. Potrebni su joj sociajalne, mentalne I fizicke aktivnosti.

Molila bih vas da mi napisete da li imate slobodnih mesta. Kakvi su uslovi prelaska u dom, kakve aktivnosti organizujete i kakve su cene boravka za sve vrste smestaja.

Pozdrav

Zorica Jeremic

20.10.2014 03:45
Jasmina

Poštovani, Ukoliko Vam se ukaže potreba za socij.radnikom sa licencom za rad, na raspolaganju sam.

05.09.2014 06:35
golic

Postovani, Da li primate na smestaj samo vikendom i koja je cena. U pitanju je baka u kolicima koja ne moze da se brine sama o sebi,ali ne pravi nikakve probleme. Interesuje me vikend 03-05.10.2014. Unapred hvala na odgovoru. Srdacan pozdrav

22.07.2014 10:41
Jovana

Lekar sam po struci zivim u Mirijevu.ukoliko vam je potreban lekar zainteresovana sam.

15.02.2014 11:30
Sanja

Doktorka sa iskustvom rada u domu zdravlja i hitnoj pomoći traži posao . Ukoliko Vam je potrebna ljubazna i vrlo savesna lekarka možete me kontaktirati putem meila . Preporuke kao i detaljnije informacije o sebi rado ću predočiti na razgovoru za posao. S' poštovanjem dr Sanja .

09.01.2014 05:24
Dragan

Interesuje me cena jednokrevetne i dvokrevetne sobe. Unapred hvala

28.01.2015 11:51
danica

Mene takodje interesuje cena jednokrevetne sobe, kao i da li sobe imaju kupatila ili je jedno na spratu za sve sobe tj. korisnike?

22.08.2013 08:53
Tina

Postovani,hvala Vam unapred na odvojenom vremenu da procitate ovo.Radila sam na VMA skoro dve godine na odeljenju hirurgije i intezivne nege,kao i deset meseci u domu za stara lica.Ako Vam bude potrebna medicinska sestra za rad mozete me kontaktirati na email ili broj 0644186835

19.09.2012 03:04
Igor

Postovani, Molim informaciju o ceni smestaja u Vasem domu. za pokretnu i za polupokretnu osobu. Unapred hvala. Pozdrav, Igor

22.04.2012 01:26
Olivera Pobra

Postovani, Trazim pogodan smestaj za moju majku koja ima 70 godina, pokretna je i sama se sluzi, nema tezih bolesti osim dijagnostikovane demencije. Trazim smestaj za nju jer nemam mogucnosti da je sama negujem. Zanima me cena smestaja u vasem Domu, da li su jednokrevetne sobe/apartmani skuplji i koliko kostaju? Koje je vreme cekanja na smestaj i koja dokumentacija treba da se prilozi? Unapred zahvalna na odgovoru, Olivera P.

30.05.2012 04:22
Odgovor Oliveri

Postovana Olivera... Izvinjavamo se zbog zakasnjenja sa odgovorom. Nadamo se da se niste predomislili ili nasli neku drugu mogucnost za smestaj i negu Vase mame. Jednokrevetne sobe ili apartmani su Vam dosta skupa varijanta, dok dvokrevetne i trokrevetne sobe u nasoj Ustanovi su jako pristupacne za tu kategoriju pacijenata. Mesta imai ne bi bilo cekanja. Kod nas bi Vasa mama imala svu potrebnu medicinsku negu i nadzor lekara 24h. U okviru Ustanove imamo i Ambulantu, tako da se neke hitne intervencije u ambulatnim uslovima mogu odraditi. Ukoliko ste jos uvek zainteresovani, a s`obzirom da su nam cene vrlo pristupacne, molimo Vas da nam se javite na sledeci br telefona: 062/1921-397 ili 011/34-72-904. Sa Postovanjem, Dr Tanasijevic

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Domovi za stare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Jeladom - ustanova socijalne zaštite za stara lica
 • Jeladom - ustanova socijalne zastite za stara lica,
 • nega starih osoba,
 • smestaj nepokretnih lica,
 • stacionar za stare zvezdara,
 • dom za penzionere,
 • cuvanje starih osoba,
 • JELADOM - ustanova socijalne zaštite za stara lica radno vreme