Dom za stara lica Najmiliji

5.0 | 13 ocena
Ulica: Vojni put 2. 293A, Altina
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Dom za stara lica Najmiliji
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.najmiliji.rs

O nama

DOM ZA STARA LICA NAJMILIJI


Kvalitetno osoblje

Za Vaš mirniji život, Dom za negu starih lica Najmiliji, je obezbedio stručno osoblje za negu i brigu o Vama. Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći. U svakom trenutku, stručno osoblje je tu zbog Vas, da Vam da Vašu terapiju, izmeri pristisak, temperaturu, po potrebi da injekcije, infuziju, ili insulin. Takođe su tu da Vam pomognu oko oblačenja, kupanja i šetnje.


Boravak

Nov, udoban i luksuzan smeštaj, svima koji svoju starost žele da provedu u miru i zasluženoj nezi i pažnji. Ceo dom je namenski građen za negu starih lica, pa se vodilo računa o svakoj prostoriji koja će služiti stanarima doma. Prostorije su opremljene krevetima urađenim prema medicinskim standardima i zaštićeni ogradicama u cilju bezbednosti korisnika. Sve zajedničke prostorije korisnika uređene su tako da im pružaju komfor, udobnost i uživanje u toplom kućnom ambijentu. Dom Najmiliji je potpuno nova kuća sa potpuno novim nekorišćenim nameštajem.


Aktivnosti

Osnovni cilj našeg rada je Vaša udobnost, a druženje sa ostalim korisnicima će učiniti da Vaš dosadašnji život dobije jednu novu i lepšu dimenziju. Ceo program doma za stara lica Najmiliji, zasnovan je na svakodnevnom druženju, u smislu čitanja knjiga i novina, igranja društvenih igara (šah, karte, domine itd.), izrađivanja raznih predmeta, štrikanja, veza. U velikom dnevnom boravku sa udobnim garniturama za sedenje možete slušati muziku, uživati u gledanju omiljenih serija i zabavnih emisija. Zbog velikog prostora, ceo objekat daje mogućnost da svako sebi po želji isplanira i provede svoj dan. Takođe, u dogovoru sa Vama, organizujemo brojne događaje, kao što su proslave rođendana, praznika, obeležavanje Vama značajnih datuma sa prijateljima, komšijama i porodicom. Po Vašoj želji imamo mogućnost organizovanja folklornih društava, izleta i druženja sa volonterima. Naš cilj je da svakom korisniku obezbedimo ispunjen život i unapredimo njegovu individualnost.


Individualnost

Svesni smo činjenice da je svaki klijent poseban sa svojim individualnim potrebama i željama. Naše osoblje uvek nastoji da se sve aktivnosti obavljaju tako da je svako ko želi uključen u njih u skladu sa svojim mogućnostima. Svaka aktivnost je potpuno personalizovana prema potrebama klijenta.


Pratite dešavanja

Dom za stara lica Najmiliji organizuje različite aktivnosti sa svojim klijentima. Sve aktivnosti će biti zabeležene slikama i te slike ćemo uz dozvolu klijenata objavljivati na društvenim mrežama. Pratite svoje najmilije kako bi se uverili da su zadovoljni kod nas. Facebook ()

U zavisnosti od broja ležaja u sobi i od zahtevnosti samog klijenta određuje se cena mesečnog boravka. Najbolje je da nas potpuno bez obaveze kontaktirate i mi ćemo Vam u trenutku proceniti koliki je iznos usluga prema Vašim zahtevima.

Iskoristite akciju povodom otvaranja!
Najpovoljnije u Srbiji!

Uverite se da ste napravili pravi izbor sa nama. Bilo kog dana u nedelji nas slobodno kontaktirajte i pitajte sve što Vas zanima o našim uslugama. Mi smo tu zbog Vas. Nadamo se dugogodišnjoj saradnji.

Dom za stara lica Najmiliji

063/712 33 06
11080 Zemun, Altina

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Kristina Milosevic
  01.04.2017 12:05

  Nov,udoban i luksuzan smestaj,svima koji svoju starost zele da provedu u miru i zasluzenoj nezi i paznji.Ceo dom je namenski gradjen za negu starih lica,pa se vodilo racuna o svakoj prostoriji koja ce sluziti stanarima doma.

  Firme u blizini

  Dom za stare Moja Oaza, Hercegovacka 13, Zemun, Zemun, Beograd
  Dom za negu starih Stara Bežanija, Surčinski put 11t, Bežanijska kosa, Novi Beograd, Beograd
  Dom Sveti Trifun Dorcol, Knićaninova 12, Stari grad, Beograd
  NADA dom za smeštaj odraslih i starijih osoba, Put za Crvenku, drugi prilaz br. 15, Borča, Beograd
  Udruzenje penzionera Dobro za Sve, Dusana Madzarcica 7, Zemun, Beograd
  Senjački kutak dom za stare, Kablarska 14, Savski venac, Beograd
  Dom In Lux Dom Za Odrasle, Mladih Gorana 71, Batajnica, Zemun, Beograd
  ABC MEDIC Dom za stara lica, Vinogradska 64, Novi Beograd, Beograd
  Olga dom za stara lica, Veletinska 5d (Kotež), Palilula, Beograd
  VITALIS Dom za stare, Petra Kočića 35a, Zemun, Beograd
  Idi na vrh strane