Dom za stara lica Najmiliji

  • 6
4.08 | 13 ocena

O nama - DOM ZA STARA LICA NAJMILIJI


Kvalitetno osoblje

Za Vaš mirniji život, Dom za negu starih lica Najmiliji, je obezbedio stručno osoblje za negu i brigu o Vama. Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći. U svakom trenutku, stručno osoblje je tu zbog Vas, da Vam da Vašu terapiju, izmeri pristisak, temperaturu, po potrebi da injekcije, infuziju, ili insulin. Takođe su tu da Vam pomognu oko oblačenja, kupanja i šetnje.


Boravak

Nov, udoban i luksuzan smeštaj, svima koji svoju starost žele da provedu u miru i zasluženoj nezi i pažnji. Ceo dom je namenski građen za negu starih lica, pa se vodilo računa o svakoj prostoriji koja će služiti stanarima doma. Prostorije su opremljene krevetima urađenim prema medicinskim standardima i zaštićeni ogradicama u cilju bezbednosti korisnika. Sve zajedničke prostorije korisnika uređene su tako da im pružaju komfor,udobnost i uživanje u toplom kućnom ambijentu. Dom Najmiliji je potpuno nova kuća sa potpuno novim nekorišćenim nameštajem.


Aktivnosti

Osnovni cilj našeg rada je Vaša udobnost, a druženje sa ostalim korisnicima će učiniti da Vaš dosadašnji život dobije jednu novu i lepšu dimenziju. Ceo program doma za stara lica Najmiliji, zasnovan je na svakodnevnom druženju, u smislu čitanja knjiga i novina, igranja društvenih igara (šah, karte, domine itd.), izrađivanja raznih predmeta, štrikanja, veza. U velikom dnevnom boravku sa udobnim garniturama za sedenje možete slušati muziku, uživati u gledanju omiljenih serija i zabavnih emisija. Zbog velikog prostora, ceo objekat daje mogućnost da svako sebi po želji isplanira i provede svoj dan. Takođe, u dogovoru sa Vama, organizujemo brojne događaje, kao što su proslave rođendana, praznika, obeležavanje Vama značajnih datuma sa prijateljima, komšijama i porodicom. Po Vašoj želji imamo mogućnost organizovanja folklornih društava, izleta i druženja sa volonterima. Naš cilj je da svakom korisniku obezbedimo ispunjen život i unapredimo njegovu individualnost.


Individualnost

Svesni smo činjenice da je svaki klijent poseban sa svojim individualnim potrebama i željama. Naše osoblje uvek nastoji da se sve aktivnosti obavljaju tako da je svako ko želi uključen u njih u skladu sa svojim mogućnostima. Svaka aktivnost je potpuno personalizovana prema potrebama klijenta.


Pratite dešavanja

Dom za stara lica Najmiliji organizuje različite aktivnosti sa svojim klijentima. Sve aktivnosti će biti zabeležene slikama i te slike ćemo uz dozvolu klijenata objavljivati na društvenim mrežama. Pratite svoje najmilije kako bi se uverili da su zadovoljni kod nas. Facebook (https://www.facebook.com/pages/Dom-za-stara-lica-Najmiliji/417747415054202)

U zavisnosti od broja ležaja u sobi i od zahtevnosti samog klijenta određuje se cena mesečnog boravka. Najbolje je da nas potpuno bez obaveze kontaktirate i mi ćemo Vam u trenutku proceniti koliki je iznos usluga prema Vašim zahtevima.

Iskoristite akciju povodom otvaranja!
Najpovoljnije u Srbiji!

Uverite se da ste napravili pravi izbor sa nama. Bilo kog dana u nedelji nas slobodno kontaktirajte i pitajte sve što Vas zanima o našim uslugama. Mi smo tu zbog Vas. Nadamo se dugogodišnjoj saradnji.

Dom za stara lica Najmiliji

063/712 33 06
11080 Zemun, Altina

Iskustva i preporuke posetilaca

01.04.2017 12:05
Kristina Milosevic

Nov,udoban i luksuzan smestaj,svima koji svoju starost zele da provedu u miru i zasluzenoj nezi i paznji.Ceo dom je namenski gradjen za negu starih lica,pa se vodilo racuna o svakoj prostoriji koja ce sluziti stanarima doma.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Domovi za stare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dom za stara lica Najmiliji
  • Najmiliji dom za stara lica Altina,
  • Dom za stare Altina,
  • Luksuzni domovi za starije,
  • Domovi za stare na Altini,
  • Starački dom Altina,
  • Nega starih lica,
  • Dom za stara lica Najmiliji radno vreme