NADA dom za smeštaj odraslih i starijih osoba

4.2 | 18 ocena
Ulica: Put za Crvenku, drugi prilaz br. 15
Grad: Beograd
Opština: Borča
NADA dom za smeštaj odraslih i starijih osoba
Telefon: 011/
Mobilni: 069/

O nama

NADA DOM ZA SMEŠTAJ ODRASLIH I STARIJIH OSOBA


Dom za stare NADA nalazi se u mirnom delu Borče i ubraja se u pet domova u Srbiji koji su među prvima stekli licencu Ministarstva za rad i socijalnu politiku. U prijatnom ambijentu našeg doma koji se nalazi u prirodnom okruženju, nudimo privremeni, povremeni i stalni smeštaj bolesnih, starih i usamljenih osoba, uz adekvatnu medicinsku negu.

Starački dom NADA je visoko opremljena institucija za smeštaj i negu starih lica, kapaciteta 42 ležaja. Dom raspolaže sa sobama različitih struktura: jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne, koje su uređene po najstrožijim standardima. Naši medicinski kreveti su u potpunosti prilagođeni potrebama starijih i polupokretnih osoba, uz prilagođene ulaze u sobe za osobe sa pomagalima za kretanje ili u kolicima.

Svim našim korisnicima na raspolaganju je kompletna medicinska nega 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, koju sprovodi iskusno medicinsko osoblje. Naš medicinski tim sastavljen je od lekara opšte prakse, specijalista po potrebi, fizioterapeuta, iskusnih medicinskih sestara i negovateljica. Takođe, imamo odličnu saradnju sa službom Hitne pomoći i specijalističkim službama.

Naše iskusno i predano osoblje se trudi da svim korisnicima obezbedi vrhunski stepen nege i komfora. Svaki stanar dobija posebnu pažnju i negu, kao i podršku i ličnu pažnju koja je neophodna za maksimalan oporavak i kvalitet života. Pružamo i usluge staranja o Vašim bliskim osobama za vreme korišćenja godišnjuh odmora.

Svim našim korisnicima na raspolaganju su četiri obroka koji su osmišljeni od strane nutricioniste. Naši iskusni kuvari pripremaju kvalitetne obroke koji su u potpunosti prilagođeni zdravstvenom i fizičkom stanju korisnika.

Prostrano dvorište, okruženo je brojnim zelenilom i voćnjacima i predstavlja pravu oazu za odmor i uživanje. Sve sobe su opremljene kablovskom televizijom, a postoji i mogućnost korišćenja interneta. Našim korisnicima na raspolaganju su i zajedničke prostorije u kojima mogu da uživaju u čitanju i druženju sa drugim korisnicima ili članovima svojih porodica. Takođe, postoji mogućnost proslave važnih datuma za naše korisnike, uz druženje i stvaranje dobrih odnosa i porodične atmosfere u domu.

Starački dom NADA može se pohvaliti i činjenicom da je naš član najstarija osoba, rođena 1911. godine.

NADA dom za smeštaj odraslih i starijih osoba, Put za Crvenku, II prilaz, broj 15, Borča, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  17.07.2020 17:54

  U domu Nada se osjeća pravi kućni ambijent i profesionalni pristup svog osoblja koji radi u Domu Nada. Naziv Nada je toliko adekvatan da vraća i želju i snagu za dalji život iborbu sa svim problemima koje svi imamo u sebi. Nesebično osoblje kao i usvojeni kodeks ponašanja kako medecinskog tako i ostalog kadra svuda oko nas pružaju pažnju ibrigu da se osjećamo ljepše sigurnije iudobnije u ovoj socijalnoj ustanovi. Sve ovo primjećujem dok mi njeguju majku koju ne bih svakom povjerio na njegui i boravak.

  Neregistrovan korisnik
  21.02.2020 12:59

  Najbolji dom za stare u Borci.

  Ana
  01.09.2014 11:09

  Postovanje..moja majka ima 74godine i parkinsonovu bolest. Zanima me smestaj u Vasem domu, koji su ponudjeni uslovi, cena. Hvala, Ana.

  Marija
  08.01.2014 09:33

  Visoka medicinska sestra trazi posao,ako vam bude bilo potrebno medicinsko osoblje mozete me kontaktirati

  Ggordana Vasic
  18.10.2012 04:49

  Nesto tako prijatno samo sam ja i moja majka mogli doziviti u domu"NADA" u Borci.,a moram da priznam da mi je majka bila u jos 4 doma ali ovo ovo je fenomenalno. Gordana Vasic

  milica lazic
  19.08.2012 07:36

  POSTOVANI NEMAM LOS KOMENTAR ZAISTA PRAVA STVAR. OSJETILA SAM PRAVU PORODICNU ATMOSFERU, NESTO TOPLO.

  Olivera Pobra
  22.04.2012 01:41

  Postovani, Trazim pogodan smestaj za moju majku koja ima 70 godina, pokretna je i sama se sluzi, nema tezih bolesti osim dijagnostikovane demencije. Trazim smestaj za nju jer nemam mogucnosti da je sama negujem. Zanima me cena smestaja u vasem Domu, da li su jednokrevetne sobe/apartmani skuplji i koliko kostaju? Koje je vreme cekanja na smestaj i koja dokumentacija treba da se prilozi? Unapred zahvalna na odgovoru, Olivera P.

  Firme u blizini

  Dom za stara lica Medikalija, Save Kovacevica 4b, II deo, Krnjača, Borča, Beograd
  Dom za stare Moja Oaza, Hercegovacka 13, Zemun, Zemun, Beograd
  Dom Sveti Trifun Dorcol, Knićaninova 12, Stari grad, Beograd
  Dom za stara lica Najmiliji, Vojni put 2. 293A, Altina, Zemun, Beograd
  Lela Dom Plus dom za stare, Igora Vasiljeva 2m, Krnjača, Palilula, Beograd
  Dom za stara lica vila Sveti Nikola, Antiohijska 24a, Palilula, Beograd
  Dom za stare Arija, Rada Končara 85, Zemun, Beograd
  Royal dom za stara lica, Igora Vasiljeva 32, Krnjača, Palilula, Beograd
  Olga dom za stara lica, Veletinska 5d (Kotež), Palilula, Beograd
  VITALIS Dom za stare, Petra Kočića 35a, Zemun, Beograd