Dodaj firmu

Dental & Aesthetic Center M Family

Novootvorena stomatološka ordinacija nalazi se na Novom Beogradu. Pretežno se bavi estetskom stomatologijom, ugradnjom implantata, postavljenjem keramičkih krunica ali i svim drugim granama stomatologije.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z, I sprat stan 3
Novi Beograd, Beograd

Dental Boutique Lečenje zuba

Novootvorena stomatološka ordinacija specijalizovana za ortodontske ali i druge usluge u sklopu stomatoloških intervencija na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z, A blok, II sprat, stan 4
Novi Beograd, Beograd

Lečenje zuba Philia Dental

Stomatološka ordinacija nalazi se na Voždovcu. Pružaju kompletne usluge iz domena protetike, terapije karijesa, endodoncije i drugih oblasti.
Pročitaj više

Generala Rašića 3, lokal Р5
Voždovac, Beograd

Lečenje zuba Dr Jovana Dedović

Opšta stomatološka ordinacija na Novom Beogradu, pruža Vam najsavremenije usluge iz oblasti stomatologije. Kod nas možete zakazati sve usluge iz domena parodontologije, implantologije, protetike, dečje stomatologije, oralne hirurgije, estets...
Pročitaj više

Uroša Martinovića 18, A blok
Novi Beograd, Beograd

Lečenje zuba Barjaktarević stomatološka ordinacija

Stomatološka ordinacija specijalizovana za digitalnu stomatologiju i estetsku stomatologiju, ali i sve druge stomatološke usluge u Beogradu
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 32
Vračar, Beograd

Dentix Smile Studio

Dentix Smile Studio nalazi se na Voždovcu. Pruža sve stomatološke usluge, od protetike, do ugradnje implanta, oralne hirurgije, estetike i drugih.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 8
Voždovac, Beograd

Lečenje zuba Extradental Plus

Specijalistička stomatološka ordinacija Extradental Plus nalazi se na Novom Beogradu. Bavi se zbrinjavanjem pacijenata i sanacijom svih stomatoloških problema.
Pročitaj više

Milentija Popovića 32a
Novi Beograd, Beograd

Lečenje zuba Gordana Marić

Stomatološka ordinacija Gordana Marić nalazi se na Čukarici. Od usluga najveći primat imaju oblasti stomatološka protetika i konzervativna stomatologija.
Pročitaj više

Lješka 33
Čukarica, Beograd

Lečenje zuba Hristov

Stomatološka ordinacija Dr Hristov pruža usluge iz svih oblasti opšte stomatologije, dečije i preventivne stomatologije, protetike, ortodoncije, implantologije, oralne hirurgije
Pročitaj više

Koste Nađa 34b
Zvezdara, Beograd

Lečenje zuba Stomatološka ordinacija Dental Vortex

Dental Vortex stomatološka ordinacija osnovana je sa jednom misijom, a to je da kreira nove osmehe. Osnovni cilj našeg rada je da pacijentima obezbedimo blistav i zdrav osmeh kakav žele i zaslužuju. Upravo iz tog razloga u našem radu korist...
Pročitaj više

Živka Davidovića 96a/14/I sprat
Zvezdara, Beograd

Lečenje zuba Smile In Dental

Smile In Dental je porodična stomatološka ordinacija koja nudi niz stomatoloških ordinacija za Vaš najlepši osmeh kao i saradnju sa brojnim specijalistima iz različičitih oblasti za pružanje kompletnih stomatoloških usluga.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 29d
Novi Beograd, Beograd

Lečenje zuba Nadaždin stomatološka ordinacija

Opšta ordinacija dentalne medicine “Nadaždin” nalazi se u naselju Medaković 3. Pacijentima je na usluzi mladi ali profesionalni tim koji pruža sve vrste stomatoloških usluga iz oblasti dečije stomatologije, protetike, oralne hirurgije, estet...
Pročitaj više

Jovana Berića 6
Zvezdara, Beograd

Dr Maja Cvetković stomatološka ordinacija, Beograd, Karaburma

Savremeno opremljena stomatološka ordinacija, najkvalitetniji materijali, iskustvo i ljubaznost stomatologa. Da Vaši zubi budu savršeno zdravi i estetski lepi. Besplatan pregled
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 41ž
Zvezdara, Beograd

Andrej Damljanović stomatološka ordinacija

Dr. Andrej Damljanović stomatološka ordinacija nalazi se u Mirijevu. Jedna od retkih stomatoloških ordinacija koja već godinama radi sa odraslima pa i sa decom.
Pročitaj više

Vladislava Bajčevića 14, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Dental Studio 31 stomatološka ordinacija

Dental studio 31 stomatološka ordinacija nalazi se na Zvezdari. Specijalizovana je za estetsku stomatologiju; metalokeramiku, fasete, izbeljivanje zuba.
Pročitaj više

Dojranska 27
Zvezdara, Beograd

Lečenje zuba BI Dental Studio

Za savršeno zdravlje i lepotu Vaših zuba brine stomatološka ordinacija B Dent iz Borče. Upotrebom najsavremenije opreme i materijala, u prijatnom ambijentu nudimo sve vrste stomatoloških usluga, brzo, efikasno, kvalitetno i po pristupačnim c...
Pročitaj više

Kikindska 2a
Borča, Beograd

Stomatološka ordinacija Viola Dental

Stomatološka ordinacija Viola Dental nastala je sa ciljem da Vam pruži kompletan stomatološki tretman kako bi Vaši zubi bili zdravi, a osmeh blistav. Pedantan rad, upotreba najkvalitetnijih materijala, kao i pristupačne cene usluga, naša su ...
Pročitaj više

Luke Vojvodića 18ž
Rakovica, Beograd

Lečenje zuba Apostoloski Dental Centar

Stomatološki centar Apostoloski nalazi se na Novom Beogradu, a poznati specijalista stomatologije I njegov stručni tim pomoći će Vam da ponovo vratite osmeh na lice i rešite se strahova od stomatloških intervencija
Pročitaj više

Gramšijeva 1a/18
Novi Beograd, Beograd

Stomatološka ordinacija Dr Nela Hanić

Stomatološka ordinacija Dr Nela Hanić nalazi se u Ovči, u ulici Žarka Zrenjanina 4 i nudi Vam sve vrste stomatoloških usluga na jednom mestu, po najpovoljnijim cenama
Pročitaj više

Žarka Zrenjanina 4, Ovča
Borča, Beograd

Lečenje zuba SAS dental

SAS Dental stomatološka ordinacija jedna je od najboljih ordinacija na opštini Čukarica. Svojim pacijentima smo na raspolaganju za sve klasične stomatološke usluge.
Pročitaj više

Požeška 80
Čukarica, Beograd

Svako od nas je barem jednom u životu isao na lečenje zuba. Danas je stomatologija toliko uznapredovala, da lečenje zuba ne predstavlja neku neprijatnost ili bol, već se sve obavlja potpuno bezbolno, uz korišćenje anestezije.

Način lečenja zuba

U narodu je lečenje zuba poznato i kao vađenje živca. Radi se zapravo, o endodontskom tretmanu. Ta reč potiče od dve reči endo, što znači unutra, i dont, što bi značilo zub. Dakle, u bukvalnom prevodu, ovo bi bilo lečenje zuba iznutra.

Lečenje korena zuba

Kada se leči zub, tj. koren zuba, na ovaj način se spašava zub, odnosno, sve funkcije zuba ostaju očuvane, dok bi u suprotnom slučaju, da lečenje nije sprovedeno, ovakav zub bio izgubljen – morao bi biti izveđen.

Lečenje kanala korena zuba

Lečenje je bitno izvesti pravilno. To podrazumeva da ćete nekoliko puta morati da dođete u zakazanim terminima u stomatološku ordinaciju. Svaki zub je sastavljen od veoma tvrdih spoljnih struktura, kao što su gleđ, cement i dentin, ali i od mekih tkiva, i to je pulpa koja se nalazi u unutrašnjoj šupljini.

Lečenje gangrene zuba

Šta se nalazi u zubnoj pulpi? Pre svega, tu se nalaze nervi, ili popularno nazvan živac zuba, ali i vezivno tkivo, krvni i limfni sudovi... Kroz vrh korena, živac ulazi u zub. Od mesta gde ulazi, živac se proteže preko centralnog dela korena, što se naziva i kanal korena, a nakon toga ulazi u širi prostor koji je unutar krunice zuba i to se naziva komora pulpe.

Gangrena je proces truljenja zuba, i ako se otkrije na vreme, moguće je da se izleči.

Lečenje zuba u trudnoći

Živac zuba ima važnu ulogu u razvoju i rastu zuba, međutim, kada zub jednom nikne, tada je najvažnija funkcija koju živac ima – senzorna, a to bi tačno značilo da zub ima sposobnost da reaguje na hladno ili toplo.

Lečenje zuba pod upalom

Ponekad se događa da imamo zub koji se nalazi pod upalom. Tada je potrebno da se prvo sanira upala, pa da se pristupi procesu lečenja zuba.

Lasersko lečenje zuba

Moderna tehnologija je omogućila da se zubi leče pomoću lasera. Laser je pokazao veoma dobre rezultate kod lečenja kanala korena zuba, pri čemu je cena ovog načina nešto malo skuplja, a pri tome je dobit veoma velika.

Lečenje otoka zuba

Kada je zub pod otokom, potrebno je da se primene antibiotici, kako bi otok nestao, a nakon toga se pristupa lečenju zuba.

Lečenje zuba ispod mosta

Mostove mnogi od nas imaju, i to je zapravo nadoknađivanje zuba koje nemamo. Ponekad se događa da nosači mosta, a to su zubi koji drže most, budu u procesu lečenja. U ovim slučajevima, kada vas zaboli zub koji se nalazi pod mostom, veoma je važno da se što pre javite stomatologu. Sa druge strane, što se duže čeka, to se povećava šansa da se takav zub izgubi.

Lečenje zuba cena

Cene konzervativnog lečenja zuba se kreću od 10 do 70 evra, u proseku, a sve zavisi šta se tačno radi. U našem primeru, 10 evra košta direktno i indirektno prekrivanje pulpe. Napominjemo da su cene izražene za pojedinačne usluge koje rade stomatolozi, a da se konačna cena dobija zbirom cena usluga.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate stomatološke ordinacije koje se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane