Dodaj firmu

Cvetić Dent stomatološka ordinacija

Stomatološka ordinacija na Vračaru specijalizovana za protetiku, implante, estetsku stomatologiju
Pročitaj više

Petrogradska 14
Vračar, Beograd

Lečenje zuba Adentic

Stomatološka ordinacija na Čukarici specijalizovana za rad sa decom i dečju stomatologiju,kao i druge grane stomatologije, kao što su protetika, hirurgija, implantologija, ortodoncija.
Pročitaj više

Drage Spasić 10
Čukarica, Beograd

Lečenje zuba White Clinic Belgrade

Specijalistička stomatološka ordinacija za oralnu hirurgiju u Beogradu, nudi kompletne stomatološke usluge na jednom mestu
Pročitaj više

Dečanska 12, IIsprat
Stari grad, Beograd

Lečenje zuba Dr Minić

Sve stomatološke usluge na jednom mestu u porodičnoj stomatološkoj ordinaciji u Beogradu. Estetska stomatologija, ortodoncija, Holywood Smile i drugi tretmani
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Mišića 33/1, Senjak
Savski venac, Beograd

Jovanović Dental Stomatološka ordinacija lečenje zuba

Stomatološka ordinacija u Beogradu specijalizovana za hirurške intervencije i druge stomatološke usluge.
Pročitaj više

11. krajiške divizije 39/4
Rakovica, Beograd

Dr Predrag Kostić stomatološka ordinacija lečenje zuba

Stomatološka ordinacija na Novom Beogradu koja nudi celovit pristup pacijentima i sve stomatološke usluge, kao što su protetika, implantologija, estetska stomatologija i druge
Pročitaj više

Jurija Gagarina 55
Novi Beograd, Beograd

Dental Innovation stomatološka ordinacija lečenje zuba

Stomatološka ordinacija u Beogradu specijalizovana za digitalnu protetiku i usluge Invisalign i CAD/Cam krunice i druge usluge
Pročitaj više

Neznanog Junaka 37
Savski venac, Beograd

Bella concept stomatološka ordinacija lečenje zuba

Nova i savremena stomatološka ordinacija koja nudi sve vsrte stomatoloških usluga, od preventivne, konzervativne, estetske stomatologije i stomatologije za celu porodicu na Zvezdari.
Pročitaj više

Gospodara Vucica 140
Voždovac, Beograd

Dental Aesthetica lečenje zuba

Stomatološka ordinacija na Voždovcu, nudi usluge fiksne protetike, kreiranja Hollywood Smile osmeha, beljenje zuba i druge usluge koje će vam pomoći da stignete do lepšeg osmeha.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 144
Voždovac, Beograd

Winner Smile stomatološka ordinacija lečenje zuba

Stomatološka ordinacija Winner Smile Beograd pruža vodeće stomatološke usluge i tretmane, s posebnim fokusom na protetske radove i sve popularniju estetsku stomatologiju. Nudimo i anti-aging tretmane poput botoxa i mezoterapije, pod stručnim nadzorom lekara specijalista
Pročitaj više

Strumička 7, stan 2
Vračar, Beograd

Dentina Mi stomatološka ordinacija lečenje zuba

U stomatološkoj ordinaciji u Mladenovcu možete zakazati usluge iz domena protetike, estetike, ortodoncije, oralne hirurgije
Pročitaj više

Vuka Karadžića 34
Mladenovac, Beograd

Ledent stomatološka ordinacija lečenje zuba

Stomatološka ordinacija na Ledinama, pruža usluge iz domena protetike, oralne hirurgije, estetske stomatologije, parodontologije i drugih
Pročitaj više

Surčinska 241
Novi Beograd, Beograd

Kuveljić stomatološka ordinacija mečenje zuba

Porodična stomatološka ordinacija u Beogradu. Dečja stomatologija, protetika, lečenje i prevencija za sve članove porodice.
Pročitaj više

Peđe Milosavljevića 20
Novi Beograd, Beograd

Dental & Aesthetic Center M Family

Novootvorena stomatološka ordinacija nalazi se na Novom Beogradu. Pretežno se bavi estetskom stomatologijom, ugradnjom implantata, postavljenjem keramičkih krunica ali i svim drugim granama stomatologije.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z, I sprat stan 3
Novi Beograd, Beograd

Lečenje zuba Philia Dental

Stomatološka ordinacija nalazi se na Voždovcu. Pružaju kompletne usluge iz domena protetike, terapije karijesa, endodoncije i drugih oblasti.
Pročitaj više

Generala Rašića 3, lokal Р5
Voždovac, Beograd

Lečenje zuba Dr Jovana Dedović

Opšta stomatološka ordinacija na Novom Beogradu, pruža Vam najsavremenije usluge iz oblasti stomatologije. Kod nas možete zakazati sve usluge iz domena parodontologije, implantologije, protetike, dečje stomatologije, oralne hirurgije, estetske stomatologije.
Pročitaj više

Uroša Martinovića 18, A blok
Novi Beograd, Beograd

Lečenje zuba Barjaktarević stomatološka ordinacija

Stomatološka ordinacija specijalizovana za digitalnu stomatologiju i estetsku stomatologiju, ali i sve druge stomatološke usluge u Beogradu
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 32
Vračar, Beograd

Lečenje zuba Extradental Plus

Specijalistička stomatološka ordinacija Extradental Plus nalazi se na Novom Beogradu. Bavi se zbrinjavanjem pacijenata i sanacijom svih stomatoloških problema.
Pročitaj više

Milentija Popovića 32a
Novi Beograd, Beograd

Lečenje zuba Gordana Marić

Stomatološka ordinacija Gordana Marić nalazi se na Čukarici. Od usluga najveći primat imaju oblasti stomatološka protetika i konzervativna stomatologija.
Pročitaj više

Lješka 33
Čukarica, Beograd

Lečenje zuba Hristov

Stomatološka ordinacija Dr Hristov pruža usluge iz svih oblasti opšte stomatologije, dečije i preventivne stomatologije, protetike, ortodoncije, implantologije, oralne hirurgije
Pročitaj više

Koste Nađa 34b
Zvezdara, Beograd

Svako od nas je barem jednom u životu isao na lečenje zuba. Danas je stomatologija toliko uznapredovala, da lečenje zuba ne predstavlja neku neprijatnost ili bol, već se sve obavlja potpuno bezbolno, uz korišćenje anestezije.

Način lečenja zuba

U narodu je lečenje zuba poznato i kao vađenje živca. Radi se zapravo, o endodontskom tretmanu. Ta reč potiče od dve reči endo, što znači unutra, i dont, što bi značilo zub. Dakle, u bukvalnom prevodu, ovo bi bilo lečenje zuba iznutra.

Lečenje korena zuba

Kada se leči zub, tj. koren zuba, na ovaj način se spašava zub, odnosno, sve funkcije zuba ostaju očuvane, dok bi u suprotnom slučaju, da lečenje nije sprovedeno, ovakav zub bio izgubljen – morao bi biti izveđen.

Lečenje kanala korena zuba

Lečenje je bitno izvesti pravilno. To podrazumeva da ćete nekoliko puta morati da dođete u zakazanim terminima u stomatološku ordinaciju. Svaki zub je sastavljen od veoma tvrdih spoljnih struktura, kao što su gleđ, cement i dentin, ali i od mekih tkiva, i to je pulpa koja se nalazi u unutrašnjoj šupljini.

Lečenje gangrene zuba

Šta se nalazi u zubnoj pulpi? Pre svega, tu se nalaze nervi, ili popularno nazvan živac zuba, ali i vezivno tkivo, krvni i limfni sudovi... Kroz vrh korena, živac ulazi u zub. Od mesta gde ulazi, živac se proteže preko centralnog dela korena, što se naziva i kanal korena, a nakon toga ulazi u širi prostor koji je unutar krunice zuba i to se naziva komora pulpe.

Gangrena je proces truljenja zuba, i ako se otkrije na vreme, moguće je da se izleči.

Lečenje zuba u trudnoći

Živac zuba ima važnu ulogu u razvoju i rastu zuba, međutim, kada zub jednom nikne, tada je najvažnija funkcija koju živac ima – senzorna, a to bi tačno značilo da zub ima sposobnost da reaguje na hladno ili toplo.

Lečenje zuba pod upalom

Ponekad se događa da imamo zub koji se nalazi pod upalom. Tada je potrebno da se prvo sanira upala, pa da se pristupi procesu lečenja zuba.

Lasersko lečenje zuba

Moderna tehnologija je omogućila da se zubi leče pomoću lasera. Laser je pokazao veoma dobre rezultate kod lečenja kanala korena zuba, pri čemu je cena ovog načina nešto malo skuplja, a pri tome je dobit veoma velika.

Lečenje otoka zuba

Kada je zub pod otokom, potrebno je da se primene antibiotici, kako bi otok nestao, a nakon toga se pristupa lečenju zuba.

Lečenje zuba ispod mosta

Mostove mnogi od nas imaju, i to je zapravo nadoknađivanje zuba koje nemamo. Ponekad se događa da nosači mosta, a to su zubi koji drže most, budu u procesu lečenja. U ovim slučajevima, kada vas zaboli zub koji se nalazi pod mostom, veoma je važno da se što pre javite stomatologu. Sa druge strane, što se duže čeka, to se povećava šansa da se takav zub izgubi.

Lečenje zuba cena

Cene konzervativnog lečenja zuba se kreću od 10 do 70 evra, u proseku, a sve zavisi šta se tačno radi. U našem primeru, 10 evra košta direktno i indirektno prekrivanje pulpe. Napominjemo da su cene izražene za pojedinačne usluge koje rade stomatolozi, a da se konačna cena dobija zbirom cena usluga.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate stomatološke ordinacije koje se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane