Izaberite neku od stomatoloških ordinacija koje rade MOBILNE PROTEZE

Mobilna proteza Barjaktarević stomatološka ordinacija

Bulevar Kralja Aleksandra 32

Stomatološka ordinacija specijalizovana za digitalnu stomatologiju i estetsku stomatologiju, ali i sve druge stomatološke usluge u Beogradu
Pročitaj više

Dentix Smile Studio

Vojvode Stepe 351, lokal 8

Dentix Smile Studio nalazi se na Voždovcu. Pruža sve stomatološke usluge, od protetike, do ugradnje implanta, oralne hirurgije, estetike i drugih.
Pročitaj više

Mobilna proteza Bludent

Smederevski put 6b, Leštane

Bludent stomatološka ordinacija nalazi se u naselju Leštane. Jedina je u Srbiji koja je posvećena dečijoj stomatologiji, sa posebno uređenim prostorom za decu i dečijoj ordinaciji
Pročitaj više

Černy Stomatološka ordinacija

Miloja Đaka 32b, (stan 9), Dedinje

Stomatološka ordinacija Černy nalazi se na Dedinju. Pruža profesionalne stomatološke usluge sa akcentom na bezbolnu stomatologiju, implante, beljenje zuba.
Pročitaj više

Smile In Dental stomatološka ordinacija

Jurija Gagarina 29d

Smile In Dental je porodična stomatološka ordinacija koja nudi niz stomatoloških ordinacija za Vaš najlepši osmeh kao i saradnju sa brojnim specijalistima iz različičitih oblasti za pružanje kompletnih stomatoloških usluga.

Andrej Damljanović stomatološka ordinacija

Vladislava Bajčevića 14, Mirijevo

Dr. Andrej Damljanović stomatološka ordinacija nalazi se u Mirijevu. Jedna od retkih stomatoloških ordinacija koja već godinama radi sa odraslima pa i sa decom.

Mobilna proteza Apostoloski Dental Centar

Gramšijeva 1a/18

Stomatološki centar Apostoloski nalazi se na Novom Beogradu, a poznati specijalista stomatologije I njegov stručni tim pomoći će Vam da ponovo vratite osmeh na lice i rešite se strahova od stomatloških intervencija

Gordana Marić Stomatološka ordinacija

Lješka 33

Stomatološka ordinacija Gordana Marić nalazi se na Čukarici. Od usluga najveći primat imaju oblasti stomatološka protetika i konzervativna stomatologija.

Nadaždin stomatološka ordinacija

Jovana Berića 6

Opšta ordinacija dentalne medicine “Nadaždin” nalazi se u naselju Medaković 3. Pacijentima je na usluzi mladi ali profesionalni tim koji pruža sve vrste stomatoloških usluga iz oblasti dečije stomatologije, protetike, oralne hirurgije, estet...

Dental Studio 31 stomatološka ordinacija

Dojranska 27

Dental studio 31 stomatološka ordinacija nalazi se na Zvezdari. Specijalizovana je za estetsku stomatologiju; metalokeramiku, fasete, izbeljivanje zuba.

Mobilna proteza SAS dental

Požeška 80

SAS Dental stomatološka ordinacija jedna je od najboljih ordinacija na opštini Čukarica. Svojim pacijentima smo na raspolaganju za sve klasične stomatološke usluge.

Dental office Mitrović stomatoloska ordinacija

Bratstva i jedinstva 89, lok 11

Dental Office Mitrović nudi sve stomatološke usluge na jednom mestu. Pružite sebi mogućnost da imate blistav osmeh i zdrave zube. Ljubazni stomatolog će Vam dati sve potrebne savete i pružiti vrhunsku uslugu najkvalitetnijim materijalima ko...

Ukoliko neko ima krive zube, to ne narušava samo lep izgled lica, već utiče i na zdravlje usne šupljine, pa i čitavog organizma, a sve to moze resiti mobilna proteza. Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zuba i vilice.

Mobilne proteze

Korisno je znati da za ispravljanje zuba nikada nije kasno i da ne postoji starosna granica za to. Pre nego što se krene sa terapijom, neophodno je da se uspostavi tačna dijagnoza i da se uradi analiza, što je ujedno i najvažnije kod svake terapije. Stomatolozi – ortodonti prave individualan plan za svakog pacijenta ponaosob.

Mobilne proteze predstavljaju veoma korisna pomagala i terapiju u korigovanju nepravilnog položaja zuba i vilice.

Šta je to mobilna proteza?

Ipak, kada kažemo mobilna proteza, tada pre svega mislimo na decu i na njihovu korekciju zuba. Mobilne proteze su zapravo, pokretni ortodontski aparati i njihova uloga je da pomere zube tako da oni zauzmu pravilan položaj.

Mobilna proteza iskustva

Takođe, mobilne proteze utiču i na rast vilične kosti. Prednosti korišćenja mobilne proteze za decu su zaista mnogobrojne. Pre svega, usmerava se rast vilice onako kako treba, dakle, u željenom i povoljnom pravcu, tako da se zahvaljujući tome izbegavaju ozbiljniji ortodontski problemi i anomalije.

Mobilna proteza za odrasle

Kada je reč o ispravljanju zuba, tada se najčešće koriste fiksne proteze, zato što je kod odraslih ljudi završen rast i razvoj zuba i vilice.

Mobilne proteze za odrasle se upotrebljavaju onda kada postoji nedostatak zuba.

Mobilna proteza za decu

O dečijim zubima trebalo bi misliti na vreme. Stomatolog će preporučiti pravi trenutak da se otpočne sa korekcijama uz pomoć mobilnih proteza. To je momenat koji je uslovljen nepravilnošću zuba koje dete ima. Već sa šest godina mogu da se koriguju određeni nedostaci, dok se u određenim slučajevima, čeka da dete napuni deset ili dvanaest godina (u zavisnosti da li se radi o devojčicama ili dečacima).

Mobilne proteze za zube

Zbog svega što smo napisali u prethodnom delu teksta, od presudne je važnosti da dovedete svoje dete kod specijaliste ortodonta, kada mališani imaju šest ili najkasnije sedam godina, i da lekar utvrdi da li je sve u redu, a ako nije, kada je pravi trenutak da se počne sa nošenjem mobilne proteze.

Mobilna proteza koliko se nosi?

Mobilna proteza se nosi onoliko koliko to lekar odredi, i to je uslovljeno stepenom nepravilnosti zuba i vilice, kao i uzrastom deteta. Važno je istaći da je deci veoma važno da mobilne proteze izgledaju lepo, i tada će ih ona radije nositi i brže prihvatiti. Upravo zbog toga, tehničari su vrlo kreativni, pa dizajniraju izuzetno atraktivne proteze koje se dopadaju mališanima.

Mobilne proteze deca često nazivaju i noćnim protezama, i glavna im je odlika da su za nošenje veoma lake, tako da ih deca i u najranijem uzrastu podnose izuzetno dobro.

Mobilna proteza cene

Cena mobilne proteze za decu, iznosi u proseku oko 25000 dinara po jednoj vilici.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Idi na vrh strane