Dodaj firmu

Dental Innovation stomatološka ordinacija mobilna proteza

Stomatološka ordinacija u Beogradu specijalizovana za digitalnu protetiku i usluge Invisalign i CAD/Cam krunice i druge usluge
Pročitaj više

Neznanog Junaka 37
Savski venac, Beograd

Bella concept stomatološka ordinacija mobilna proteza

Nova i savremena stomatološka ordinacija koja nudi sve vsrte stomatoloških usluga, od preventivne, konzervativne, estetske stomatologije i stomatologije za celu porodicu na Zvezdari.
Pročitaj više

Gospodara Vucica 140
Voždovac, Beograd

Dental Aesthetica mobilna proteza

Stomatološka ordinacija na Voždovcu, nudi usluge fiksne protetike, kreiranja Hollywood Smile osmeha, beljenje zuba i druge usluge koje će vam pomoći da stignete do lepšeg osmeha.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 144
Voždovac, Beograd

Winner Smile stomatološka ordinacija mobilna proteza

Stomatološka ordinacija Winner Smile Beograd pruža vodeće stomatološke usluge i tretmane, s posebnim fokusom na protetske radove i sve popularniju estetsku stomatologiju. Nudimo i anti-aging tretmane poput botoxa i mezoterapije, pod stručnim...
Pročitaj više

Strumička 7, stan 2
Vračar, Beograd

Dentina Mi stomatološka ordinacija mobilna proteza

U stomatološkoj ordinaciji u Mladenovcu možete zakazati usluge iz domena protetike, estetike, ortodoncije, oralne hirurgije
Pročitaj više

Vuka Karadžića 34
Mladenovac, Beograd

Ledent stomatološka ordinacija mobilna proteza

Stomatološka ordinacija na Ledinama, pruža usluge iz domena protetike, oralne hirurgije, estetske stomatologije, parodontologije i drugih
Pročitaj više

Surčinska 241
Novi Beograd, Beograd

Kuveljić stomatološka ordinacija mobilna proteza

Porodična stomatološka ordinacija u Beogradu. Dečja stomatologija, protetika, lečenje i prevencija za sve članove porodice.
Pročitaj više

Peđe Milosavljevića 20
Novi Beograd, Beograd

Dental & Aesthetic Center M Family

Novootvorena stomatološka ordinacija nalazi se na Novom Beogradu. Pretežno se bavi estetskom stomatologijom, ugradnjom implantata, postavljenjem keramičkih krunica ali i svim drugim granama stomatologije.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z, I sprat stan 3
Novi Beograd, Beograd

Mobilna proteza Philia Dental

Stomatološka ordinacija nalazi se na Voždovcu. Pružaju kompletne usluge iz domena protetike, terapije karijesa, endodoncije i drugih oblasti.
Pročitaj više

Generala Rašića 3, lokal Р5
Voždovac, Beograd

Mobilna proteza Dr Jovana Dedović

Opšta stomatološka ordinacija na Novom Beogradu, pruža Vam najsavremenije usluge iz oblasti stomatologije. Kod nas možete zakazati sve usluge iz domena parodontologije, implantologije, protetike, dečje stomatologije, oralne hirurgije, estets...
Pročitaj više

Uroša Martinovića 18, A blok
Novi Beograd, Beograd

Mobilna proteza Barjaktarević stomatološka ordinacija

Stomatološka ordinacija specijalizovana za digitalnu stomatologiju i estetsku stomatologiju, ali i sve druge stomatološke usluge u Beogradu
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 32
Vračar, Beograd

Dentix Smile Studio

Dentix Smile Studio nalazi se na Voždovcu. Pruža sve stomatološke usluge, od protetike, do ugradnje implanta, oralne hirurgije, estetike i drugih.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 8
Voždovac, Beograd

Mobilna proteza Bludent

Bludent stomatološka ordinacija nalazi se u naselju Leštane. Jedina je u Srbiji koja je posvećena dečijoj stomatologiji, sa posebno uređenim prostorom za decu i dečijoj ordinaciji
Pročitaj više

Smederevski put 6b, Leštane
Grocka, Beograd

Mobilna proteza Smile In Dental

Smile In Dental je porodična stomatološka ordinacija koja nudi niz stomatoloških ordinacija za Vaš najlepši osmeh kao i saradnju sa brojnim specijalistima iz različičitih oblasti za pružanje kompletnih stomatoloških usluga.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 29d
Novi Beograd, Beograd

Mobilna proteza Apostoloski Dental Centar

Stomatološki centar Apostoloski nalazi se na Novom Beogradu, a poznati specijalista stomatologije I njegov stručni tim pomoći će Vam da ponovo vratite osmeh na lice i rešite se strahova od stomatloških intervencija
Pročitaj više

Gramšijeva 1a/18
Novi Beograd, Beograd

Terra Dent Waterfront mobilna proteza

Nova, čista i savremena stomatološka ordinacija u Beogradu na vodi, pruža sve stomatološke usluge, od estetske stomatologije, do hirurgije, pa sve do dečje stomatologije.
Pročitaj više

Hercegovačka 17
Savski venac, Beograd

Mobilna proteza Gordana Marić

Stomatološka ordinacija Gordana Marić nalazi se na Čukarici. Od usluga najveći primat imaju oblasti stomatološka protetika i konzervativna stomatologija.
Pročitaj više

Lješka 33
Čukarica, Beograd

Mobilna proteza Nadaždin stomatološka ordinacija

Opšta ordinacija dentalne medicine “Nadaždin” nalazi se u naselju Medaković 3. Pacijentima je na usluzi mladi ali profesionalni tim koji pruža sve vrste stomatoloških usluga iz oblasti dečije stomatologije, protetike, oralne hirurgije, estet...
Pročitaj više

Jovana Berića 6
Zvezdara, Beograd

Dental Studio 31 stomatološka ordinacija

Dental studio 31 stomatološka ordinacija nalazi se na Zvezdari. Specijalizovana je za estetsku stomatologiju; metalokeramiku, fasete, izbeljivanje zuba.
Pročitaj više

Dojranska 27
Zvezdara, Beograd

Mobilna proteza SAS dental

SAS Dental stomatološka ordinacija jedna je od najboljih ordinacija na opštini Čukarica. Svojim pacijentima smo na raspolaganju za sve klasične stomatološke usluge.
Pročitaj više

Požeška 80
Čukarica, Beograd

Ukoliko neko ima krive zube, to ne narušava samo lep izgled lica, već utiče i na zdravlje usne šupljine, pa i čitavog organizma, a sve to moze resiti mobilna proteza. Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zuba i vilice.

Mobilne proteze

Korisno je znati da za ispravljanje zuba nikada nije kasno i da ne postoji starosna granica za to. Pre nego što se krene sa terapijom, neophodno je da se uspostavi tačna dijagnoza i da se uradi analiza, što je ujedno i najvažnije kod svake terapije. Stomatolozi – ortodonti prave individualan plan za svakog pacijenta ponaosob.

Mobilne proteze predstavljaju veoma korisna pomagala i terapiju u korigovanju nepravilnog položaja zuba i vilice.

Šta je to mobilna proteza?

Ipak, kada kažemo mobilna proteza, tada pre svega mislimo na decu i na njihovu korekciju zuba. Mobilne proteze su zapravo, pokretni ortodontski aparati i njihova uloga je da pomere zube tako da oni zauzmu pravilan položaj.

Mobilna proteza iskustva

Takođe, mobilne proteze utiču i na rast vilične kosti. Prednosti korišćenja mobilne proteze za decu su zaista mnogobrojne. Pre svega, usmerava se rast vilice onako kako treba, dakle, u željenom i povoljnom pravcu, tako da se zahvaljujući tome izbegavaju ozbiljniji ortodontski problemi i anomalije.

Mobilna proteza za odrasle

Kada je reč o ispravljanju zuba, tada se najčešće koriste fiksne proteze, zato što je kod odraslih ljudi završen rast i razvoj zuba i vilice.

Mobilne proteze za odrasle se upotrebljavaju onda kada postoji nedostatak zuba.

Mobilna proteza za decu

O dečijim zubima trebalo bi misliti na vreme. Stomatolog će preporučiti pravi trenutak da se otpočne sa korekcijama uz pomoć mobilnih proteza. To je momenat koji je uslovljen nepravilnošću zuba koje dete ima. Već sa šest godina mogu da se koriguju određeni nedostaci, dok se u određenim slučajevima, čeka da dete napuni deset ili dvanaest godina (u zavisnosti da li se radi o devojčicama ili dečacima).

Mobilne proteze za zube

Zbog svega što smo napisali u prethodnom delu teksta, od presudne je važnosti da dovedete svoje dete kod specijaliste ortodonta, kada mališani imaju šest ili najkasnije sedam godina, i da lekar utvrdi da li je sve u redu, a ako nije, kada je pravi trenutak da se počne sa nošenjem mobilne proteze.

Mobilna proteza koliko se nosi?

Mobilna proteza se nosi onoliko koliko to lekar odredi, i to je uslovljeno stepenom nepravilnosti zuba i vilice, kao i uzrastom deteta. Važno je istaći da je deci veoma važno da mobilne proteze izgledaju lepo, i tada će ih ona radije nositi i brže prihvatiti. Upravo zbog toga, tehničari su vrlo kreativni, pa dizajniraju izuzetno atraktivne proteze koje se dopadaju mališanima.

Mobilne proteze deca često nazivaju i noćnim protezama, i glavna im je odlika da su za nošenje veoma lake, tako da ih deca i u najranijem uzrastu podnose izuzetno dobro.

Mobilna proteza cene

Cena mobilne proteze za decu, iznosi u proseku oko 25000 dinara po jednoj vilici.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane