Kada jedan dom ne bi imao zavese na prozorima, onda bi takav prostor više ličio na kancelariju. Tome sluzi sivenje zavesa. Jednostavno, zavese i draperije pružaju toplinu i osećaj ušuškanosti, tako da svako od nas želi da ima zavese od omiljenih materijala i sa lepim dezenima.

šivenje zavesa

 

Šivenje zavesa po meri

Kada se zavese šiju po meri, onda ćete biti sigurni da ste dobili ne samo kvalitet, nego i preciznost, u smislu, neće biti ni manjka ni viška materijala, već je sve onako kako ste zamislili. Kada se zavese kupuju, osim što birate materijal izrade, ponudiće vam se i usluga šivenja po meri.

Šivenje zavesa i draperija

Da li je šivenje zavesa besplatno ili ima određenu cenu, o tome morate da se raspitate kod firme kod koje kupujete zavese, ali zato možemo da vam damo informaciju da se šivenje teških draperija, kada je materijal debljine od preko 350 grama.

Šivenje draperija

Kod šivenja zavesa i draperija, bitno je da se isprate određeni koraci, da bi sve izgledalo kao što ste vi to zamislili. Materijali se šiju na industrijskim mašinama, i taj posao obavlja stručno osoblje, koje može da se pohvali da ima dugogodišnje iskustvo u poslu.

Šivenje zavesa za početnike

Naime, vrlo je bitno da izaberete materijal i dezen koji vam se dopadaju, a nakon toga, potrebno je da se izmere dimenzije materijala, jer je to bitno kod krojenja. Krojenje je proces koji mora da se radi precizno i veoma pažljivo, i obavlja se za svakog kupca posebno.

Uslužno šivenje zavesa

Uslužno šivenje zavesa se radi kod preduzeća kod koga ste i kupili materijal za zavese ili draperije. Različiti krojevi mogu bitno da utiču na konačan izgled gotovog proizvoda, a jedno od pravila je da se tokom krojenja biraju veoma slične ili iste boje konca. To je iz razloga da se ne bi videla nikakva razlika, a isto tako, taj konac mora biti kvalitetan, kako ne bi došlo do pucanja tokom šivenja.

šivenje zavesa cena

 

Kada se radi šivenje, prate se linije koje su pre toga već naznačene, a ceo proces se obavlja na industrijskim mašinama. Inače, zanimljivo je da je ovo veoma precizan posao, za koji je potrebno dosta veštine i koncentracije.

Bitno je da se stavi traka, na jednom delu zavese ili draperije, koji će držati materijal za garnišnu. To je traka za nabiranje, i one mogu da budu od 2 do 10 cm široke, i na njima postoje kanali kroz koje će se provlačiti alkice.

Šivenje zavesa cena

Šivenje zavesa i draperija se naplaćuje po dužnom metru. U proseku, cene se kreću od 70 dinara za zavese, do 100 za draperije.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Šivenje zavesa
Pitaj firme

Šivenje haljine

Akcija -% 2000 Din.
Šivenje haljine - 2.000 din! Modni studio Viva Moda!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Skraćivanje suknje (klasičan porub) - HIT CENA!

Akcija -% 250 Din.
Skraćivaje suknje (klasičan porub) - HIT CENA! - 250 din! Modni studio Viva Moda!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Svečani kombinezoni po sjajnoj ceni!

Akcija -% 5000 Din.
Svečani kombinezoni po sjajnoj ceni! - 5.000 din! Modni studio Viva Moda!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon