Kada jedan dom ne bi imao zavese na prozorima, onda bi takav prostor više ličio na kancelariju. Tome sluzi sivenje zavesa. Jednostavno, zavese i draperije pružaju toplinu i osećaj ušuškanosti, tako da svako od nas želi da ima zavese od omiljenih materijala i sa lepim dezenima.

Pročitaj više

Izaberite neku od krojačkih radnji koje nude uslugu ŠIVENJA ZAVESA

Beograd

Nale tašnerska radnja
Vidikovacki venac 92c, Vidikovac
Rakovica Pozovi

Nale tašnerska radnja nalazi se na Vidikovcu. Bavi se popravkom tašni ali i prepravkom garderobe....
Pročitaj više

Metraža i pozamanterija Velur
Ulica Oslobodjenja 6 Pozovi

Već više od 20 godina u ponudi imamo veliki izbor pozamanterije, materijala za šivenje, modne tkanine, pribora za ručni rad...
Pročitaj više

E.M.IN zavese i tekstil
Stojana Protića 38
Vračar Pozovi

E.M.IN zavese i tekstil je nova firma ali u njoj rade izuzetno kvalitetni stručnjaci i dizajneri. Bave se izradom tekstila i zavesa po meri, koristeći širok izbor najkvalitetnijih materijala kako bi ostvarili i najzahtevnije zamisli svoji...
Pročitaj više

Dekor Daca zavese
Podavalska 67, Resnik; Svetosavska 70, Barajevo
Rakovica Pozovi

Zavese nisu samo ukras, one prostoriji daju poseban izgled. Dekor Daca zavese su kvalitetne, lake za održavanje i možete ih naći u velikom broju dezena. Možete ih montirati na više načina i tako oplemeniti Vaš prostor. Pored zavesa u našem as...
Pročitaj više

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na uslugu ŠIVENJA ZAVESA

Skraćivanje suknje (klasičan porub) - HIT CENA!
350 250
Skraćivanje suknje (klasičan porub) - HIT CENA! AKCIJA ističe za 4d 11h 55m 56s Pročitaj više
Šivenje haljine
2500 2000
Šivenje haljine AKCIJA ističe za 4d 11h 55m 56s Pročitaj više
Svečani kombinezoni po sjajnoj ceni!
7500 5000
Svečani kombinezoni po sjajnoj ceni! AKCIJA ističe za 4d 11h 55m 56s Pročitaj više
Pogledajte sve kupone (3)
Krojacka radnja Taja
Janka Lisjaka 4, Kaluđerica
Zvezdara

Pružamo usluge izrade mašinskog veza, opremanja enterijera za restorane, prepravke kože, šivenja HTZ opreme, izrade muške i ženske konfekcije...

ORANGE Zavese
Vidikovački venac 108
Rakovica

Maloprodajni objekat Orange zavese nalazi se u Rakovici. U ponudi ima veliki izbor, rolo zavesa, draperija, tapeta i garnišni....

Krojačka radnja Tena
Mačvanska 1 (gradić Pejton)
Vračar

Sve vrste prepravki muške i ženske odeće, šivenje po meri, šivenje zavesa i posteljina...

Kada jedan dom ne bi imao zavese na prozorima, onda bi takav prostor više ličio na kancelariju. Tome sluzi sivenje zavesa. Jednostavno, zavese i draperije pružaju toplinu i osećaj ušuškanosti, tako da svako od nas želi da ima zavese od omiljenih materijala i sa lepim dezenima.

Šivenje zavesa po meri

Kada se zavese šiju po meri, onda ćete biti sigurni da ste dobili ne samo kvalitet, nego i preciznost, u smislu, neće biti ni manjka ni viška materijala, već je sve onako kako ste zamislili. Kada se zavese kupuju, osim što birate materijal izrade, ponudiće vam se i usluga šivenja po meri.

Šivenje zavesa i draperija

Da li je šivenje zavesa besplatno ili ima određenu cenu, o tome morate da se raspitate kod firme kod koje kupujete zavese, ali zato možemo da vam damo informaciju da se šivenje teških draperija, kada je materijal debljine od preko 350 grama.

Šivenje draperija

Kod šivenja zavesa i draperija, bitno je da se isprate određeni koraci, da bi sve izgledalo kao što ste vi to zamislili. Materijali se šiju na industrijskim mašinama, i taj posao obavlja stručno osoblje, koje može da se pohvali da ima dugogodišnje iskustvo u poslu.

Šivenje zavesa za početnike

Naime, vrlo je bitno da izaberete materijal i dezen koji vam se dopadaju, a nakon toga, potrebno je da se izmere dimenzije materijala, jer je to bitno kod krojenja. Krojenje je proces koji mora da se radi precizno i veoma pažljivo, i obavlja se za svakog kupca posebno.

Uslužno šivenje zavesa

Uslužno šivenje zavesa se radi kod preduzeća kod koga ste i kupili materijal za zavese ili draperije. Različiti krojevi mogu bitno da utiču na konačan izgled gotovog proizvoda, a jedno od pravila je da se tokom krojenja biraju veoma slične ili iste boje konca. To je iz razloga da se ne bi videla nikakva razlika, a isto tako, taj konac mora biti kvalitetan, kako ne bi došlo do pucanja tokom šivenja.

Kada se radi šivenje, prate se linije koje su pre toga već naznačene, a ceo proces se obavlja na industrijskim mašinama. Inače, zanimljivo je da je ovo veoma precizan posao, za koji je potrebno dosta veštine i koncentracije.

Bitno je da se stavi traka, na jednom delu zavese ili draperije, koji će držati materijal za garnišnu. To je traka za nabiranje, i one mogu da budu od 2 do 10 cm široke, i na njima postoje kanali kroz koje će se provlačiti alkice.

Šivenje zavesa cena

Šivenje zavesa i draperija se naplaćuje po dužnom metru. U proseku, cene se kreću od 70 dinara za zavese, do 100 za draperije.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst